Şimdi Ara

CPU sıcaklığı biosta 100 derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Vatan bilgisayardan masaüstü bir pc aldım.Işlemcisi i5 9600kf ve soğutucusu xigmatek wp 1264.
    Bilgisayarı ilk açtığımda bios girdim güncelleme vs bakmak amacıyla, ancak Cpu sıcaklığının 50den baslayıp 100lere cıktığını gördüm.
    (Soğutucu ve fanında bir problem yok gibi gözüküyor, cpu voltaj deger 1.032.)
    Ardından windows kurup ekran kartı driverlarını yükledim.(f serilerde hyper threading olmadığı için belki görüntü gelmesi için işlemci zorlanıyordur düşüncesiyle) Ama problem halen devam etmekte.
    Sorun başka ne olabilir ? Yardımcı olabilir misiniz ?
    (elimde şu anda ethernet kablosu yok, kargonun teslim edilmesini bekliyorum. Belki de internet bağlantısı olmadığındandır-->alakalı mı değil mi emin değilim )
    Şimdiden teşekkür ederim yardımınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbrkr -- 6 Mayıs 2020; 22:27:35 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 100 derecede kapanması gerekmez mi? Kademeli yükselmesi macunun fazla geldiğine işaret ediyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 7 Mayıs 2020; 7:53:36 >
    | AMD® Ryzen™ 7 5700X | ASUS Prime X570 Pro | CORSAIR Vengeance® RGB PRO 16GB 3600MHz | EVGA RTX 3060Ti XC O8G | LG 27GL850-B UltraGear™ 27" 1440p@144Hz | WD_BLACK™ SN750 500GB | SANDISK ULTRA 3D 500GB |
    | COOLER MASTER MasterCase H500P Mesh White ARGB | CORSAIR RM850x 80PLUS® Gold | Noctua NH-U12S SE | Logitech Z313 | Razer Basilisk Chroma | Bloody B640 | Plantronics Gamecom 388 | Logitech® F510 Rumble |
  • Anakart yanlıs sıcaklık gosteriyor da olabilir 100C olacka is degil cunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 7 Mayıs 2020; 17:49:50 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu sıcaklığı 100
    4 yıl önce açıldı
    Cpu 70 derece!!!
    15 yıl önce açıldı
    Laptop cpu 100 derece
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.