Şimdi Ara

Cosplay Yapmak İstiyorum Ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben cosplay yapmak istiyorum. 140 tl butcem var. Kimin cosplay ini yapsam kpnusunda kararsiz kaldim. Aslinda Kirito yu yapmak istiyorum ama.. Onerileriniz varsa konuda paylasirsaniz.sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naega- -- 11 Ağustos 2014; 20:06:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence uğraşma o parayı başka bişiye harca çok benzemezsin zaten.
  • Kirito istemenden tipin belli, boşver sen

• Çok yanlışşeyler bunlar(türkiye için)

• Neden herkes olumsuz mesaj atmış anlamıyorum. Bence cosplay eglenceli olabilir her ne kadar yeteneğim olmasada. yapacağın cosplay karaktere benzemenle gerçeklik kazanır nasıl biri olduğunu bilmedigim için yorum yapamıyorum. Eğer vücud yapın kiritoya benziyersa hoş bir cosplay olabilir.

• hadi yaptın diyelim bi yarışmaya falanmı katılıcan yok evde 5-10dk takılıp çıkarıcanmı
  • Bir etkinliğe falan katılacaksan değerlendirebilirsin. Fakat bir heves ile giyip çıkaracaksan uğraşma hiç. Birde hazır alma kendin yapmaya çalış. Kendince bir tasarımda çıkarabilirsin ortaya. İllaki bir şeye bağlı kalmana gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skin yapmak isteyenler buraya !
    17 yıl önce açıldı
    bi seçim yapmak zorundayım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neden bu kadar olumsuz yaklaşılmış yahu? Bütçe değil uğraş meselesi biraz cosplay. İlla yurtdışında o face'te filan gördüğünüz photoshoplu fotoğraftakiler kadar abartı bir cosplay yapmanız gerekmiyor. Genel hatlarıyla doğru takılar, kıyafetler ve makyaj ile çok da güzel bir cosplay yapabilirsiniz. Etkinliklere filan da katılırsınız. Yılda 1-2 kere de olsa İst-Ankara-İzmir'de yapılıyor fena da olmuyor. Oraya gelenlerin çoğu harika cosplay yapmış insanlar değil ama uğraştıklarını görüyorsunuz ki asıl insana zevk veren kısmı da odur. Gösteriş için zaten yapılmaz bu işler. Kıyafetinizi özel sipariş etmeniz, kılıçlarınızı yıurtdışından getirtmeniz daha güzel ypamaz cosplayi. Geçen ki toruconda karton ve tahtadan elle yapılma birçok aksesuar vardı mesela (Kirito'nun kılıcı da vardı o da kartondu heralde, çok da güzeldi). Üzerinde uğraşırsanız düşük bütçeyle de olur bu işler. Ama uğraşması zordur, sabır ister. Biraz el beceriniz ya da yardım edecek kiminiz kimseniz varsa zorlamaz o kadar. Hevesiniz varsa ve ciddiyseniz olur bu işler. Ha bir anlık hevesle de başlayıp hüsran olabilir. Ona da hazırlıklı olacaksınız.
    Kirito için mesela kıyafeti tanıdık bir terziden kendinize göre ayarlatıp kıyafet aksesurlarını sonra kendiniz kumaştan yaparak mümkün olduğunca ucuza yapabilirsiniz (zaman alacaktır elbette). Kılıcın temelini tahtadan dışını da kalın mukavva veya biraz el becerisi varsa kontraplaktan çizip keserek yapabilirsiniz (planını belki internetten bile bulabilrisiniz. İşinizi çok kolaylaştırır.) Kalanını boya, makyaj ve gerekiyorsa peruk ile halledersiniz. Belki toplam da bütçeyi aşar ama bir iki ay gibi bir süre alabileceği için muhtemelen bütçe o kadar sıkıntı çıkartmaz. İstiyorsanız gerçekten uğraşın.

• Daha onceden Cosplay etkinlikleri olan Torucon'a katilmis birisiyim. Orada milleti gorunce zaten, heveslenmemek elde degil. Bu Ekim de yine İstanbulda Kontakt etkinlgi var. Ona da gitmeyi dusunuyorum. Ee ben oraya sadece foto cekmek icin mi gideyim yani simdi..?! Bu arada Kirito'dan vazgectim, Zero Kiryuu (Vampire Knight) karakterinin cosplay'ini yapacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: CorpseParty

Daha onceden Cosplay etkinlikleri olan Torucon'a katilmis birisiyim. Orada milleti gorunce zaten, heveslenmemek elde degil. Bu Ekim de yine İstanbulda Kontakt etkinlgi var. Ona da gitmeyi dusunuyorum. Ee ben oraya sadece foto cekmek icin mi gideyim yani simdi..?! Bu arada Kirito'dan vazgectim, Zero Kiryuu (Vampire Knight) karakterinin cosplay'ini yapacagim.

boyundaki dövmeyide yapacakmısın?
  • Para önemli değil. önemli olan yaratıcılık.

• Aynen yaraticilik onemli tabiki, kimse kotu veya iyi diye yargilamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K i R i K a Z e

quote:

Orijinalden alıntı: CorpseParty

Daha onceden Cosplay etkinlikleri olan Torucon'a katilmis birisiyim. Orada milleti gorunce zaten, heveslenmemek elde degil. Bu Ekim de yine İstanbulda Kontakt etkinlgi var. Ona da gitmeyi dusunuyorum. Ee ben oraya sadece foto cekmek icin mi gideyim yani simdi..?! Bu arada Kirito'dan vazgectim, Zero Kiryuu (Vampire Knight) karakterinin cosplay'ini yapacagim.

boyundaki dövmeyide yapacakmısın?

Kan makyaji, perugu, dovmesini falan hepsini halledecegim. Kostüm setini aldım bakalım yurtdisindan yolda geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naega- -- 23 Ağustos 2014; 5:43:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.