Şimdi Ara

beyler koçluk yapmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güncelleme: bir kişi ile başladık arkadaşlar işe forumdan. online olarak devam ediyoruz. detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar DM atabilir.

sizin gibi caliskan, netleri çok iyi olan arkadaşlar değil elbette de. böyle meslek lisesi mezunu, 150kdan falan mezuna kalmış insanlara çok cüzi fiyatlara koçluk yapmak istiyorum İstanbul'a döndüğümde. 3 senedir forumdayim. onlarca deneme, SB, YouTube kanalı, ücretli hoca falan inceledim yorumladım. Yüzlerce arkadaşa burada gerek açtığı konulardan, özel mesaj üzerinden vs yardımcı oldum. çalışma planı hazırladıklarım oldu. kendi liseden arkadaşlarıma da bayağı yardımcı olmuştum. tecrübem var diye düşünüyorum. sıralamam peki iyi değil bence sonuçta 55ten 15e çektik de. çok ince stratejilerle çalıştık boş adam değiliz. birkaç arkadaş bulabilir miyim sizce sene sonuna kadar takip edebilecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 22 Mayıs 2020; 5:27:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de yapabilirim sayısal alanda
    Matematik soruları için de yardımcı olabilirim

• İlk önce ya biyoloji okuman ya da bir gök cismini selamlaman lazım hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rickrick kullanıcısına yanıt
    hocam bizde öyle şeyler yok. bizim altyapimizi evine çadır kuran, ders çalışmak için köye giden insanlar kurdu. güneşi götünü donmekmis falan bunlar bize ters... ben gerçek bir bordo bereli eğitimi veririm (komando değil )

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Çadır kuran efsaneydi

Evlat açıkçası gözlemlediğim kadarıyla donanımının, o bahsettiğin ulu bilgelerden çok ötede olduğundan emin olabilirsin 🙂... Mümkün oldukça sizler gibi adamların çoğalması dileğiyle yolun açık olsun...

• İsmail Murat AYDIN kullanıcısına yanıt
    İsmail Murat hocam selamlar. çok mutlu etti bu yorumunuz beni. seviliyorsunuz hocam. bu sistemin kapatilamayan açığı gibisiniz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koçluk isteyen var mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sınava 2304920 kere girip de Anadolu'da biyoloji bölümünü tutturabilen adamlar yapıyorsa sen de yaparsın hocam kolay gelsin.
  • hocam ben açıkçası kendime güveniyorum da öğrenci arkadaşlar bana güvenir mi, o sıkıntı.

• rickrick kullanıcısına yanıt
    O konunun linkini atar mısın bulamadım ben

O valizler dolacak mı hocam

• mösyöaerys M kullanıcısına yanıt
    Şimdi ben de bulamadım

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

hocam ben açıkçası kendime güveniyorum da öğrenci arkadaşlar bana güvenir mi, o sıkıntı.
    hocam öncelikle bence öğrencileri takip edebileceğiniz bir platform bulun hani ne bileyim ödevlendirme felan yapabileceğiniz sonrasında bunu tabi youtube ortamına taşımak lazım çünkü öğrenci bulmak için biraz çevre lazım ha bana burdaki 2-3 kişi yeter derseniz o ayrı makul bir ücrette ayarlarsanız bence güvenilir düşünen öğrencilerle 1 hafta deneme yaparsınız devam etmek isterlerse ücreti alıp devam edebilirsiniz
    Alttaki arkadaşa katılıyorum hocam kendinizi tanıtmanız gerek. Sosyal medya bir yerden sonra kartopu etkisi yaratıyor zaten, illa ki tanınacaksınız ve güvenilirliğiniz artacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkeryasin8

hocam öncelikle bence öğrencileri takip edebileceğiniz bir platform bulun hani ne bileyim ödevlendirme felan yapabileceğiniz sonrasında bunu tabi youtube ortamına taşımak lazım çünkü öğrenci bulmak için biraz çevre lazım ha bana burdaki 2-3 kişi yeter derseniz o ayrı makul bir ücrette ayarlarsanız bence güvenilir düşünen öğrencilerle 1 hafta deneme yaparsınız devam etmek isterlerse ücreti alıp devam edebilirsiniz

Alıntıları Göster
    hocam benim niyetim direkt yüz yüze konuşmak. online pek içime sinmiyor şimdilik, insanların da sinmiyordur bence tanınmayan biri için. önce birkaç öğrenci ile bu işe başlamak istiyorum. sosyal medya, kendini pazarlama işi daha sonra diye düşündüm ben. daha önce kimse ile çalışmamış olarak başlamak pek mantıklı gelmedi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 15 Mayıs 2020; 22:46:22 >

Öncelikle bir YouTube kanalı açıp örnek bir öğrenci üzerinden çalışmalarınızı nasıl yürüttüğümüzü anlatmanız lazım. Excelde çizelgeniz falan olursa böyle etkili durur bence. Ondan sonra reklamınıza kalmış

• Fosforcu sayfalarında reklam ver. YouTube kanalı aç ama herkesin söylediği seyleri söyleme, marjinal ol bayağı kitle kazanacağına inanıyorum böyle.

• mösyöaerys M kullanıcısına yanıt
    hocam Instagram sayfası daha mantıklı olmaz mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.