Şimdi Ara

Türkiye'deki En İyi Anime Manga Sitesi ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
19.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.anime.gen.tr/ diye düşünüyorum.

Çok geniş bir veri tabanı var ve her anime veya manga ile ilgili izleyici yorumları +lar -ler ve sonuç bölümü olmak üzere sistematik bir şekilde yorumlanıyor.

Bu sitenin bizde Myanimelist sitesinin karşılığı olduğunu düşünüyorum...

Sizin düşünceleriniz neler ?

• Gerçekten çok kapsamlı bi site

Ama uzun zamandır 350+ civarında türkanime'den izlemiştim, bunu daha çok hangisi aklımda yer edinmişse o siteye yöneldime getirebiliriz lafı ayrıca manga pek okumayı sevmediğimden vaktim olduğunda animesine yöneliyorum

Bundan sonra konu açarken en azından bu sitedende faydalanayım tabi kaynak belirterek :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 22 Şubat 2017; 1:8:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış hatırlamıyorsam çok uzun zaman önce buraya üyeydim sonra datalarını sıfırlamışlardı, benim de hazırladığım liste uçmuştu. ondan dolayı myanimelist sitesine geçiş yapmıştım. az önce nickimi ve mailimi denedim şifreyi yenilemek için, ya maili karıştırdım ya da hesaba uzun süreli giriş olmadığından temizlendi. neyse arada göz atmalık not aldım.
  • Güncelliği göz kamaştırıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rasyonal Sosyalist kullanıcısına yanıt
    Sahiden ben o haberleri 2017 diye sandım 2016 görünce kendi kendimi failledim

Yorumumu sadece kapsamlı diye düzelteyim :D

• Kendine yazık etti bu site, hem de çok yazık...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manga olarak PuzzMos önerebilirim. Animeleri TurkAnime'den izliyorum.

• Bu site hala açık mı ya? Eskiden tüm anime haberlerini bu siteden takip ederdim veya bir anime arayışına girdiğimde ilk baktığım yer burası olurdu ama sonradan yetkilileri ilgilenmemeye başladı bende bıraktım.
  • Hehe şu konuyu bir hortlatalım :) Yukardakiler çok eskide kalmış. Genelde webtoon çeviren bir grup sizde benim gibi manga okumayı seviyorsanız bir göz atmanızı tavsiye ederim Manga Tepesi
  • Şimdilerde manga takip etmek için serimanga, anime izlemek ve google traslate anime haberlerini okumak için turkanime'ye bakabilirsiniz
  • Are You Hitting On Me kullanıcısına yanıt
    Bizim forumdan @maybe4you'nun kayıp rıhtım sitesinde anime yazıları yayınlanıyor. Oraya da bakabilirsin haberler, yazılar vb için.

https://kayiprihtim.com/liste/slice-of-life-anime-onerileri-hayattan-kesit/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 18 Ağustos 2020; 23:37:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Bizim forumdan @maybe4you'nun kayıp rıhtım sitesinde anime yazıları yayınlanıyor. Oraya da bakabilirsin haberler, yazılar vb için.

https://kayiprihtim.com/liste/slice-of-life-anime-onerileri-hayattan-kesit/
    Hiç söylemiyor hocam. Söylese bakardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.