Arkadaşlar iyi akşamlar.Ben çorum sungurludan bartına gitmek istiyorum.Ankara yolundan otobana düşmek isterdim ancak mesafe ve yol çok uzuyor.merak ettiğim konu sungurlu ile karabük arası yollar nasıldır.Tali yolmudur çok mu viraj vardır vb.Özellikler sungurlu ile çankırı arası nasıldır.Yardımlarınız için şimdiden teşekürler.Saygılarımla
yollar gayet iyi safranbolu bartın arası bol virajlı yeşilli zevkli bir yol
Hocam teşekürler.Peki sungurlu ile çankırı arasındaki yolu biliyormusun.Bir deli kuyuya taş attı kırk akılllı çıkaramadık.:) (yol konunusunda).saygılarımla
Sizin için en mantıklı seçenek Sungurlu - Çankırı - Korgun - Kurşunlu - Karabük - Safranbolu - Bartın
Arkadaşın söylediği gibi Karabük Bartın yolu bol virajlı, inişli çıkışlı, her iki tarafı ağaçlık (hatta bazı yerlerde büyük ağaçlar yolun üstünü tamamen kapatıp tünel havası veriyor). Sungurlu Çankırı yolu ise nispeten daha az virajlı gidişli gelişli çok geniş olmayan bir yol ancak asla tali yol hüviyetinde değil ancak güzergahınızdaki en kötü yol burası.
Ankara.dan otoyola çıkıp Gerede.ye varmak ve sonra ters istikamete dönüp Karabük yoluna girmeniz zaman ve mesafe açısından oldukça zahmetli bir iştir. Aklınızdaki soru işareti Sungurlu - Çankırı yolu ise çok dert etmenize gerek yok.
Safranbolu' da büyümüş biri olarak şunu söyleyebilirmki, Safranbolu - Bartın arasındaki yol şimdiye kadar gittiğim en güzel yollardan biri (sadece manzara açısından.) ama oldukça virajlı. Onlarca kez gitmeme rağmen arabayı kullanmıyorsam hala midem bulanabiliyor. :) Ama en mantıklı yol o...Bu arada Safranbolu' da bir mola vermenizi ve eski çarşıda Merkez lokantasında köfte yemenizi tavsiye ederim... (Salaş bir görünümü vardır ama emin olun pişman olmazsınız, üniversite zamanında eve gelip dönerken az köfte taşımadım Safranbolu'dan Ankara'ya )
mitto arkadaşın dediği gibi
safranbolu bartın arasında gezi grubumuzun bir çoğunu mide bulantısı tuttu öndeki rehber tanıdıkta yolları bildiğinden biraz performanslı gidiyordu ondan heralde
corum ile sungurlunun arası yaktı beni gönül yarası
çorum tosya arası nasıldır bilmem... ama tosyadan sonra eskipazara kadar samsun-istanbul yolu ordan karabüğe çıkar devam edersin..
yada tosyadan sonra ılgazı geç... kastamonu-karabük arasıda çok güzel ben istanbul-sinop arası o yolu kullanıyorum...
tam hatırlamıyorum ama ben ya karabük-bartın arasını gittim.. ya karabük-zonguldak arasını gittim.. harika bir yoldu... yol tünellerle birlikte bir nehir boyu gidiyordu.. çok değişik bir yol...
of ooof bebek oldu olalı gezemez olduk değişik yollarda
ben karabüklüyüm safranbolulu
abim de çorumda okumuştu baya gidip geldim.sana tavsiyem o yolu kullanmaman yolunda.çünkü çankırı üzerinden yolun çok düzgün olmadığını söylemişlerdi bana ben de tırsmıştım işin açıkçası...
Arkadaşlar öncelikle teşekürler.Bu 1.güzergah Başlangıç SUNGURLU --- --- --- SUNGURLU'den KARAÇAY'a kadar 16.6 km. 19-54 üzerinde git. 16.6 0:25 --- KARAÇAY'dan KIZILIRMAK'a kadar 28.6 km. 18-25 üzerinde git. 28.6 0:43 --- KIZILIRMAK'dan ÇANKIRI'ya kadar 54.4 km. 7 65-04 üzerinde git. 54.4 1:00 --- ÇANKIRI'dan KURŞUNLU (ÇANKIRI)'a kadar 47.9 km. 18-75 üzerinde git. 47.9 1:02 --- KURŞUNLU (ÇANKIRI)'dan ATKARACALAR'a kadar 16.4 km. 100-14 üzerinde git. 16.4 0:17 --- ATKARACALAR'dan İSMETPAŞA İSTASYONU'ya kadar 41.9 km. 100-13 üzerinde git. 41.9 0:43 --- İSMETPAŞA İSTASYONU'dan DEMİR ÇELİK FABRİKASI'ya kadar 45.0 km. 755-03 üzerinde git. 45.0 0:45 --- DEMİR ÇELİK FABRİKASI'dan KARABÜK'e kadar 3.2 km. 755-03 üzerinde git. 3.2 0:03 --- KARABÜK'den SAFRANBOLU'ya kadar 11.2 km. 755-03 üzerinde git. 11.2 0:12 --- SAFRANBOLU'dan BARTIN'a kadar 71.3 km. 755-01 üzerinde git. 71.3 1:11 --- Toplam : 336.5km 6:21 dk ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ II. güzergah ise sungurlu-ankara-yeniçağ-mengen-devrek-çaycuma-bartın
Kırk dilim denen bölge neresidir.Yollar kişilere göre göreceli.Korkum dinlecenecek yerin olmaması.Ufaklık daha 3 aylık ne olup olmayacağı belli olmaz . Kafayı yiyecem.hangi yol diye.Bir yolu seçemedik :).
2.güzergah için alternatif
sungurlu-ankara kaç km bilmiyorum ama ankara-karabük=220km karabük-bartın=100km toplam=320km
memleketimin her yeri güzel beaa... şehitlerimizin ruhu şad olsun...
II.ALTERNATİF sungurlu-ankara yaklaşık 200 km ankara-bartın arası 1 alternatifte yaklaşık 300 km ve buradah daha çalıştığım köye gideceğim.Arıt yaylasına 40km toplam 540 I.ALTERNATİF SUNGURLU-BARTIN 336 KM. BARTIN-ARIT 40 KM TOPLAM 376 KM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme