Şimdi Ara

Konya-Afyon-Uşak-İzmir Hattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 8 eylül cumartesi günü İzmir'e gideceğim. Konya-Afyon-Uşak-İzmir hattı'nda radar oluyor mu? Oluyorsa nerelerde ve hangi saatlerde oluyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: chat-in

Arkadaşlar 8 eylül cumartesi günü İzmir'e gideceğim. Konya-Afyon-Uşak-İzmir hattı'nda radar oluyor mu? Oluyorsa nerelerde ve hangi saatlerde oluyor?

Pozantı mevkinde 1 tane radar var sadece...

2 hafta önce Ereğli-izmir hattını geldim. Mıcırlı yollar var onlara dikkat et.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanttnc

Pozantı mevkinde 1 tane radar var sadece...

2 hafta önce Ereğli-izmir hattını geldim. Mıcırlı yollar var onlara dikkat et.

pozantı mevkisi adana tarafındadır. Ankara-ş.koçhisar-ulukışla-pozantı-adana/mersin tarafıdır. izmir tarafında pozantı diye bir mevki yok bildiğim kadarıyla.

bu arada bu soruyu sorduğunuza göre hızlı gitmeyi düşünüyorsunuz. siz bence radarı boşverinde yavaş yavaş gitmeye bakın. 90-100 ideal hızlardır ülkemiz yolları için. ama illaki radar yeri istiyorsanız sadece şu kadarını söyleyeyim Afyon çıkışlarında muhakkak uygulama yapılır. peder eskiden Afyon Bölge Trafik Şube Müdürüydü. Ondan öncede Konya Bölge Trafik Şube Müdürüydü.

• quote:

Orjinalden alıntı: desevigne

bu arada bu soruyu sorduğunuza göre hızlı gitmeyi düşünüyorsunuz. siz bence radarı boşverinde yavaş yavaş gitmeye bakın. 90-100 ideal hızlardır ülkemiz yolları için. ama illaki radar yeri istiyorsanız sadece şu kadarını söyleyeyim Afyon çıkışlarında muhakkak uygulama yapılır. peder eskiden Afyon Bölge Trafik Şube Müdürüydü. Ondan öncede Konya Bölge Trafik Şube Müdürüydü.

Sağlam tüyo, eyvallah.

• Salihli civarında da oluyor genelde...
  • hızı, radar korkusundan dolayı yapmayın. kendiniz, aileniz ve diğer insanlar için yapmayın bence. unutmayın ki evde sizi bekleyenler var.
  • alın benim gibi kobra cihazını radarları kafanıza takmayaın 250$ bende parasını çoktan çıkardı motor kaputunda saklı :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Isparta
    17 yıl önce açıldı
    Ankara-Konya-Akseki-Manavgat yolu
    12 yıl önce açıldı
    izmir-denizli yolu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: desevigne

hızı, radar korkusundan dolayı yapmayın. kendiniz, aileniz ve diğer insanlar için yapmayın bence. unutmayın ki evde sizi bekleyenler var.

• her yerde radar var kardeşim radar olmayınca basıcan dimi NEDEN yeter be akıllanmadık gitti

• 3 gün önce çeşmeden geldim akşehire bende bir konu açmıştım nasıl gidebiliriz akşehirden yani konyadan izmire diye

sen gitmişsin ama yinede yazayım dedim giderken radar yoktu 130-140 dan aşağı inmedik çeşme otoyolunda 180-190a sabitledik gittik hiç bir radara rast gelmedik ama dönüşte kula civarlarında çevirme olduğunu görünce normal hız ile geldik
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

her yerde radar var kardeşim radar olmayınca basıcan dimi NEDEN yeter be akıllanmadık gitti

Kardeş akıllanmasak nerede radar var diye sorar mıyız? Sağ salim gittik geldik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.