Şimdi Ara

Corsair Voyager Slider X1 32GB 59 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.090
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.itopya.com/corsair-voyager-slider-x1-32gb-usb-30-bc-cmfsl3x1-32gb-usb-bellek-/

Piyasada 100 tlnin altına yok. Corsair nedense hep pahalı.

Usb 3.0 ilk çıkaranlardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ne Mutlu Türküm Diyene
  • 2006 da Flash Voyager 1Gb aldım. Hala taş gibi çalışıyor. En ufak deformasyon dahi yok. Üzerine ne cancanlı usb 3.0 lı bellekler aldım, hepsi kırıldı bozuldu. Adamlar eskimeyen usb yapmışlar resmen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Cooler Master HAF X, İntel İ7 6700K, Corsair H80i v2, Asus Z170 Pro Gaming, Corsair Vengeance DDR4 16GB@3200MHz, Asus Rog Strix 1070, Samsung 850 Evo 250Gb, Crucial Bx500, Asus Essence STX-II, Sennheiser HD 560s &amp; GSP 600, Thermaltake Toughpower Grand 750W, Asus VG259QM@280Hz, Steelseries Apex 3 Tkl, Rival 600, QcK+ Large, Asus Rog Front Base, Roccat Apuri.
  • Fiyat 136 olmuş. Havale ile ödeme seçmiştim. Mail gelmedi. Stok ben alırken 24 iken şimdi stok bilgisi de yok. Fiyat yanlış deyip iptal mi edecekler acaba?

Ek: Ödemeyi de yaptım. Siparişiniz hazırlanıyor yazıyor ama mail gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbarian -- 1 Haziran 2018; 13:55:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Cooler Master HAF X, İntel İ7 6700K, Corsair H80i v2, Asus Z170 Pro Gaming, Corsair Vengeance DDR4 16GB@3200MHz, Asus Rog Strix 1070, Samsung 850 Evo 250Gb, Crucial Bx500, Asus Essence STX-II, Sennheiser HD 560s &amp; GSP 600, Thermaltake Toughpower Grand 750W, Asus VG259QM@280Hz, Steelseries Apex 3 Tkl, Rival 600, QcK+ Large, Asus Rog Front Base, Roccat Apuri.
  • merak eden varsa kargo bedeli
    UPS - *7,40 TL

Genel Toplam:
    66,40 TL ye geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingibi -- 1 Haziran 2018; 14:24:35 >
    Daha Fazla Göster
  • Çöp geldi bana testlerine bakın çok yavaş

Fenerbahçe S.K
  • f@ithline kullanıcısına yanıt
    16 gb versiyonunda 80 mb okuma 10 mb yazma cikmis.

128 gb versiyonunda ise durum bu:https://www.youtube.com/watch?v=hyDfSLZJSz8 (60 mb hizla yaziyor)

Kararsiz kaldim
  • sandisk extreme alın yada toshiba oshumi bunların dışındakilere verilecek olan para haram der başka da birşey demem.
    Ben, Orta Asya'da türeyen, Anadolu'da büyüyen, Avrupa içlerine yürüyen, Dağlarda gemi gezdiren, taşlara destanlar kazdıran, tarihi baştan yazdıran; TÜRK'üm! Ben, sancaklara, tuğralara baş eğdiren, beylere paşalara hilat giydiren, kılıcını üç kıtada gezdiren, Mete'yi, Attila'yı, Alparslan'ı, Yavuz'u, Fatih'i, Atatürk'ü var eden, kralları, imparatorları, şahları, sultanları kul eden; altınları elmasları pul eden, kaftanları çul eden, düşmana dünyasını dar eden; TÜRK'üm! "Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da TÜRK olarak dünyaya gelmemdir." Atatürk

• quote:

Orijinalden alıntı: Y!Ğ!DO

sandisk extreme alın yada toshiba oshumi bunların dışındakilere verilecek olan para haram der başka da birşey demem.
    (SDCZ80-064G-G46)

Memnunum, hızlı.

http://usb.userbenchmark.com/SanDisk-Extreme-USB-30-64GB/Rating/1459
  • Rezil firma hiçbirşey alınmaz. Telefonla onay alıp mağazaya gidiyorsunuz orda yok diyorlar arkadaş bilgisizmiş. Var mı böyle birşey. Ellerinde kalan, satılmayan ürünleri sözde indirime sokmuşlar. İndirime giren doğru düzgün 1 ürün bile yok. Kesinlikle uzak durun.

Orijinalden alıntı: Y!Ğ!DO

sandisk extreme alın yada toshiba oshumi bunların dışındakilere verilecek olan para haram der başka da birşey demem.
    Lexar p20 64lük kullanıyorum okuma 370, yazma 240 civarı çıkmıştı.

Gayet iyi, tek o markalar iyi değil yani.

Ben, Orta Asya'da türeyen, Anadolu'da büyüyen, Avrupa içlerine yürüyen, Dağlarda gemi gezdiren, taşlara destanlar kazdıran, tarihi baştan yazdıran; TÜRK'üm! Ben, sancaklara, tuğralara baş eğdiren, beylere paşalara hilat giydiren, kılıcını üç kıtada gezdiren, Mete'yi, Attila'yı, Alparslan'ı, Yavuz'u, Fatih'i, Atatürk'ü var eden, kralları, imparatorları, şahları, sultanları kul eden; altınları elmasları pul eden, kaftanları çul eden, düşmana dünyasını dar eden; TÜRK'üm! "Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da TÜRK olarak dünyaya gelmemdir." Atatürk

• Y!Ğ!DO kullanıcısına yanıt
    O da 2015te çıkmış ama genelleme yapmama açısından dedim yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.