Şimdi Ara

corsair 650 watt yetersiz mi?-çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Intel Core i7 920, 2.66 GHz 4.8GT, QPI İşlemci

Asus P6T X58 INTEL Anakart

ATI HD 4870 Toxic 1GB 256BIT GDDR5 (DirectX 10.1) PCI-E x16 2.0 EKRAN KARTI

OCZ 6 GB DDR3 1600 MHZ GOLD CL8 TRIPLEKIT (3x2GB)

4 adet sata harddisk

kasa thermaltake armor

yukardaki sistemi corsair 650 watt güç kaynağı ile çalıştırmayı dendim fakat sistem çalıştırmıyor
    Güç kaynağı yetersiz olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostDog -- 20 Mart 2009; 8:38:08 >

• çok rahat çaliştırır bağlantılarını bi kontol et istersen
  • sistemin hepsini bağladığım zaman bazı fanlar yavaş yavaş çalışıyor sanki powerdan kaynaklanan bir sorun gibi geldi bana ama?
  • eee çok yüksek oc yani voltaj kullanmayıpta kullanacaksa gayet yeterli ama bu sorunu yapmaması gerek iyicene incele yaaa sistemden yada donanımsal olabilir bu direk psu diyemeyiz.
  • arkadasım cok saglam bi sistem toplamıssın fakat neden corsair 650 w aldınki psu yu? ewet bencede olabilir yetersizlik? 1000W lık al daha rahat eder sistem.
  • psu elimde vardı o yüzden gerek duymadım..
    bana 650 watt yeterli gelir gibi ama işte....
  • psu nun yeterli gelmesi lazım ilginç bi durum acaba uyumsuzluk mu var cpu 8 pin konnektor le mi calısıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle yeter, bağlantıları kontrol et bence de
  • 650 yeter sorun başka bi yerde olabilir
  • arkadaşlar 800 watt xilence marka güç kaynağı ile de test ettim sonuç aynı sanırım anakart ta sorun var
    çünkü sistem açılıyor fakat monitöre herhangi bir görüntü gelmiyor.( başka bir ekran kartıyla da aynı sorun mevcut)
    tşk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GhostDog

arkadaşlar 800 watt xilence marka güç kaynağı ile de test ettim sonuç aynı sanırım anakart ta sorun var
    çünkü sistem açılıyor fakat monitöre herhangi bir görüntü gelmiyor.( başka bir ekran kartıyla da aynı sorun mevcut)
    tşk.

Sorun ramlerde olabilir tekini çıkarın diğeriyle açmayı deneyin. Çünkü ram'de sorun varsa açılışta görüntü gelmez ama sistem çalışır. Anakart sorununda da aynı şekilde ama anakartta problem çıkması daha düşük bir ihtimal. Tek ramle deneyin çalışırsa yerlerini değiştirin sorun büyük ihtimalle hallolur.

• değişik kombinasyonlarla ramleri denedim bide bugün değişik ramlerle deneyeceğim umarım dediğin gibidir dostum

buarada aşağıdaki parçaların birbiriyle uyumsuz olma ihtimali var mıdır?

Intel Core i7 920, 2.66 GHz 4.8GT, QPI İşlemci

Asus P6T X58 INTEL Anakart

ATI HD 4870 Toxic 1GB 256BIT GDDR5 (DirectX 10.1) PCI-E x16 2.0 EKRAN KARTI

OCZ 6 GB DDR3 1600 MHZ GOLD CL8 TRIPLEKIT (3x2GB)

xilence 800 watt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostDog -- 16 Mart 2009; 8:38:21 >
  • Arkadaşlar işlemciyi takılırken pinlerden ikisi yamulmuş o yüzden çalışmıyormuş bilgisayar.
    Bilginize,
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_ProXy

arkadasım cok saglam bi sistem toplamıssın fakat neden corsair 650 w aldınki psu yu? ewet bencede olabilir yetersizlik? 1000W lık al daha rahat eder sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevi şahsına münhasır -- 20 Mart 2009; 10:55:22 >
  • quote:

arkadasım cok saglam bi sistem toplamıssın fakat neden corsair 650 w aldınki psu yu? ewet bencede olabilir yetersizlik? 1000W lık al daha rahat eder sistem.

TAbi canım Corsair Tx650'yi bıraksın Recom 1000W Power Engine alsın

O sisteme Corsair TX650W yeter de artar hatta triple CF yapar.Çok yerinde bir seçim.Corsair kullanmayanlar nasıl bir şeydir tahmin bile edemez.1. kalite bildiğiniz bir çok PSU'dan daha kalitelidir.Silverstone,Enermax,FSP dail.Bana göre sadece PC Power and Cooling PSU'ları Corsair ile yarışır bir de Enermax bazı modelleri.

• quote:

eyvah eyvah forum ne hale gelmiş ya, yoruma bak yok ya 1000watt'dan nolcak 2000w alsın ileriye dönük olur allağım yarabbim yaa
  • quote:

Arkadaşlar işlemciyi takılırken pinlerden ikisi yamulmuş o yüzden çalışmıyormuş bilgisayar.
    Bilginize,

Düzeltebildin mi, çalışıyor mu şu an ?
  • quote:

Arkadaşlar işlemciyi takılırken pinlerden ikisi yamulmuş o yüzden çalışmıyormuş bilgisayar.
    Bilginize,

Anaaaaa

Nasıl yaptın bunu öyle pahalı bir işlemciye
  • corsair 650 watt kullanan biri olarak harika diyebilirim bu psu için zaten hiç psudan olabileceği aklıma gelmemişti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.