Şimdi Ara

550w Yeterli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bir kaç hafta önce yeni sistem topladım fakat güç kaynağı konusu aklıma takıldı. Sistem şu şekilde;

Msi g46
    Amd 8320
    Asus gtx760
    Gskill 2x4gb 1866
    Wd 1tb blue

Güç kaynağı ise
    Real-550w / Peak-600w (Real-Power : 550W PFC) şu şekilde yazıyor.

Bu güç kaynağı ileride sorun çıkartır mı? Başta bütçe sıkıntı yarattığı için güç kaynağını ayrı olarak almadım ve sorun çıkartır derseniz değiştirmeyi düşünüyorum. En kısa zamanda dwd sürücü, ekstra fan, işlemci fanı ve bir ssd almayı düşünüyorum. Güç kaynağı hesaplayıcı gibi sitelerden bunları da ekleyip fazla fazla hesapladığımda toplam 450w civarı çıkıyor. Fakat ne kadar doğru sonuç verdiğini bilemiyorum. Sizin de yorumlarınızı almak istedim..

• oommeerr89 kullanıcısına yanıt
    yeter ya
  • Everest kasadan çıkan psu sanırım internette hiçbir yerde psu suyla ilgili bir bilgi yok büyük ihtimalle yeter ama çok dandik bir şey koymuşlarsa içinde sınırlardadır ve ilerde verim düşmeye başladıkça sıkıntı çıkarır psu nun yanında değerlerin yazdığı etiketin fotoğrafını koyun buraya ona göre bir şeyler söylenir.
  • Teneke powerse hiçbi şekilde yetmez,pc yi eline aldırabilir.
    Mutlaka etiketin bi fotosunu koy.
  •  550w Yeterli mi ?

Bu şekilde arkadaşlar..
    Dediğim gibi sli falan değil de en fazla bir kaç parça değiştirebilirim ileride. En fazla ram, dwd sürücü ve bir kaç tane ek fan gibi şeyler ekleyebilirim.. Değiştirmem gerekirse ne gibi bir model önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oommeerr89 -- 25 Şubat 2014; 19:16:34 >
  • 12 v den 480 watt veriyor yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oommeerr89

550w Yeterli mi ?

Bu şekilde arkadaşlar..
    Dediğim gibi sli falan değil de en fazla bir kaç parça değiştirebilirim ileride. En fazla ram, dwd sürücü ve bir kaç tane ek fan gibi şeyler ekleyebilirim.. Değiştirmem gerekirse ne gibi bir model önerirsiniz?

Çabuk ,o poweri değiştir.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5633

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 25 Şubat 2014; 21:52:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu psu sistemi besler mi *
    10 ay önce açıldı
    Huntkey 650w Yeterli Olur mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tam olarak nasıl anlayabilirim bu değerlerden verimliliğini? Ufak bir araştırma yaptım. 12v ve 20a değerleri önemli sanırım, fakat nasıl anlaşılır hala anlayamadım. Kısaca açıklar mısınız acaba? Ayrıca bir kaç yerden baktım gtx760 için önerilen güç kaynağı 500w gösterilmiş ve gtx760'ın maksimum 170 watt harcadığı yazıyor. Bu değerlere göre yeterli gözüküyor fakat güç kaynağının kalitesi kötü sanırım. Kısa vadede inşallah sorun çıkartmaz çünkü kısa sürede değiştirme imkanım yok.. Bu arada bir kaç alternatif yazabilir misiniz? Zalman ın yeni güç kaynağı vardı baktığım zm700 glx oldukça uygun gözüktü fiyatı. Corsair Cx750, Cooler Master Rs700, Xigmatek Centauro700 vs.. bu ürünlere de göz gezdirdim. Bir kaç ekleme, değişiklik ve ayrıca overclock ta göz önüne alarak maksimum 700-750 wattlık güç kaynaklarına baktım. Hangilerini önerebilirsiniz acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.