|
İşlemci : 7800X3D (incehesap) Anakart: MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI AM5 DDR5 6600MHZ(OC) Ram : Patriot Viper Venom DDR5 32GB (2 x 16GB) 7000MHz UDIMM Masaüstü Oyun Bellek KIT - PVV532G700C32K Ram tercihimi Başka bir Forumda övüldüğü için özellikle Hynix A çip kullandığı için tercih ettim. En en önemli kısmı Amazon'da bulabildiğim uygun fiyatlı Ram, Neden Amazon sorgusuz sualsin iade edebilme durumundan dolayı, Sinerji, Itopya gibi kurumlar Ram iadeleri konusunda ketum davrandıklarını okumuştum. Anakartı Tercih etme sebebim , hem fazla sayıda m.2 slotu ve hiç yoktan veriyolu paylaşmadan Sadece Ekran Kartı slotunun x16 çalışabildiği için tercih ettim. 2 adet SLI Slotu çevirici yardımıyla nvme ssd takıp kullanmak durumunda kalabilirim. Tabii Amazon'da AsRock vardı da, almadım mı ? N11'de AsRock'ın 5 adet m.2 slotlu anakartı daha uygun fiyata vardı fakat gelecekte ek sli slot ihtiyacının olmamayacağını kimse bilemez. Anakartın Destek kısmında Bu ram modeli değilde daha düşük hızlardaki modellerini desteklediği belirtilmiş. Bu ramler nasıldır vaad edilen stabil çalışma durumu konusunda nasıldır ? Sorun yaşatır mı ? Açıkcası DDR5 yeni teknoloji ve gözüm korkuyor. 2023 yılı biterken DDR4 destekli Anakartlı sistem yükseltmem ne kadar mantıklı olurdu ? ![]() ![]() Bu sistemde kullanacağım; Ekran Kartı : Asus Tuf Gaming RTX 3080 , PSU : Coolmaster GX 850W bronze, İşlemci soğutma olarak Noctua NH-D15S Premium. |
|
Yeni :Intel Core i7 7700k (4.2 Ghz.) | MSI Gaming PRO Carbon Z270 | GSKILL 16GB (2x8GB) CL15 TridentZ DDR4 3200MHz | Asus Strix ROG GTX 1080 |CORSAIR 128GB Force GS SSD| Intel 660P 1TB 1800MB-1800MB/s NVMe M.2| 500 GB Samsung SATA II | 2 x WD 3.5" 2TB Caviar Green Sata 3.0 | PSU : CoolerMaster Silent Pro 700W | CORSAIR CARBIDE SERİSİ 300R Siyah Kasa
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

Hızlı