Bildirim
R7 250 İçin 300 Watt PSU Yeter mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mrhb.
görseldeki psu sağlam ise rahatlıkla yeter..
_____________________________ Hesap çalınma ihtimaline karşın mutlaka üyelik doğrulaması talep edin.
örnek:başka bir forum veya alış veriş sitesinden mesajlaşmak isteyin. -
Psu Sağlam Sıkıntısı Yok Kesinlikle Eminmisin Alacam 1 Aya Da? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 2626reis2626
Psu Sağlam Sıkıntısı Yok Kesinlikle Eminmisin Alacam 1 Aya Da?
Yetecektir.
Bu arada, sıfır olarak mı alacaksınız ekran kartını?_____________________________ -
yeter de o kart sıfır ıçın mantıklı değil. _____________________________ -
0 Almayı Düşünüyorumda 2 El mi Alayım? Bu Arada Eminmisiniz Yeteceğine Psu? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 2626reis2626
0 Almayı Düşünüyorumda 2 El mi Alayım? Bu Arada Eminmisiniz Yeteceğine Psu?
Bende de 300w osuruk bir sey var ekran kartim 65w maksimum cekiyor, r7 250 75w. Islemci 65w tdp ye sahipse, harddisk dvd surucu gibi donanimlar birer tane ise bir sey olmaz bence zaten oyun performansindan benim eski psu nun yetmedigini ben anlamistim.
Bence ikinci elden temiz 750ti veya sifir gt 1030 da bakabilirsiniz. Bunlardan en iyisi 750ti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İşlemcim 55W TDP Değeri
https://ark.intel.com/products/65690/Intel-Core-i3-3240-Processor-3M-Cache-3_40-GHz
Bu Sitede Yazıyor Benim İşlemcim Bu O zaman Yeter Çok Teşekkürler Gt1030 Düşündümde Ekran Vga Dönüştürücü Alsam Veri Kaybı Oluyomuş O Yüzden İlişmedim Ama 2 El 750ti Bakacam Tekrar Teşekkürler_____________________________ -
bir şey değil hocam. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı