Şimdi Ara

Corsa 1.2 111. Yil mi yoksa 2013 yeni kasa 1.2 clio joy mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1.2 benzinli bir araç almayi düşünüyorum kafamda iki model var. Basliktada yazdığım gibi birisi corsanin 2010 ve 2011 de çıkardığı 111. Yil serisinin 1.2 benzinlisi diğeri de 1.2 clio joy. arada kaldım ikisini de kullanmadigim icin cok fikir sahibi degilim... sizce hangisi ve neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.2 alma, rampalarda aldığın güne söversin.
  • Ford fiesta

• ben 1.2 kullanıyorum ikisinide alma,enaz 85 bg. 120 tork olsun.

• renonun dizelini al joy..
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Corsanin 1.2 si 85 beygir ama?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

1.2 alma, rampalarda aldığın güne söversin.

1.2 alma sebebim birazda mtvden dolayi ciddi oran da artış var üst motorlara çıktığında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ford fiesta biraz basık geliyor bana. Dışı gerçekten çok güzel görünüyor ama içi diğerlerine nazaran biraz daha kasvetli...

• quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

renonun dizelini al joy..

Bende istiyorum dizelini almak ama fiyati yüksek :)

• 2000 model Corsa 1.2 benzinli kullandım birkaç sene. Burada çok eğimli bi yokuşun başında oturmamıza rağmen hiç üzmedi, çoğu zaman 2. viteste sağ şeritten çıkıyordum ama yaşına rağmen hiç sorun çıkarmayan taş gibi bir araçtı. Ama imkan varsa biraz daha ekleyip Corsa'nın 1.3 dizelini almanızı öneririm, en azından yakıt konusunda kafanız rahat eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kml10

yeni kasa i20 1.2 düşün,yakıtıda az yakar motoruda iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

yeni kasa i20 1.2 düşün,yakıtıda az yakar motoruda iyi.

valla bana da iş yerinden biri iki de bir i20 al diye tavsiye edip duruyordu. ben oldum olası bu hundai den haz etmemişimdir kalite bakımından. geçenlerde sanayide 2015 model bi hundai Accent blue nun ön tamponunu gördüm. resmen dandiklik ötesi. jöle gibi tampon. ip ince. elinde tutsan dağılabilir. kullanan da aracın çok ucuz malzemelerden oluştuğunu, hiç tavsiye etmediğini söyledi. o yüzden hundailerin tamponlarını gördükten sonra alacağım varsa bile almam.

• quote:

Merhaba arkadaşlar 1.2 benzinli bir araç almayi düşünüyorum kafamda iki model var. Basliktada yazdığım gibi birisi corsanin 2010 ve 2011 de çıkardığı 111. Yil serisinin 1.2 benzinlisi diğeri de 1.2 clio joy. arada kaldım ikisini de kullanmadigim icin cok fikir sahibi degilim... sizce hangisi ve neden?

O paraya. 1.4 seat ibiza al 85 beygir rahat rahat gez toz corsaya o kadar para verilmez

• Hocam otomatik mi manuel mi belirtmemişsiniz.

Eğer otomatik vites alacaksanız, ben 1.4 fiesta benzin tam otomatik vites aracımın bile performansından memnun değilken 1.2 motor aracın performansı konusunda ciddi şüphelerim var. Gerçi fiesta tork konvertörlü 4 vites olduğu için performansı törpülüyor ama 1,2 motor tek kavramalı eski tip otomatikleştirilmiş vitesli corsa'dan çok daha iyi olacağı aşikardır. Clio 4 için EDC çift kavramalı otomatik şanzıman 1,2 turbo 120bg motorlarda var sanıyorum, onlar performans olarak muhakkak iyidir.

Bir de şöyle birşey söyleyeyim Corsa 111.yıl enjoy en dolu paketinde bile arka camlar elle açılıyor, açıkçası o kadar para verince de insan böyle basit bir donanımı arıyor.

Not: İlla 2 araç arasında seçim yapacaksanız şahsi görüşüm Clio 4 belki de sınıfının en yakışıklısıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 23 Ekim 2015; 21:21:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -shadow--

quote:

Merhaba arkadaşlar 1.2 benzinli bir araç almayi düşünüyorum kafamda iki model var. Basliktada yazdığım gibi birisi corsanin 2010 ve 2011 de çıkardığı 111. Yil serisinin 1.2 benzinlisi diğeri de 1.2 clio joy. arada kaldım ikisini de kullanmadigim icin cok fikir sahibi degilim... sizce hangisi ve neden?

O paraya. 1.4 seat ibiza al 85 beygir rahat rahat gez toz corsaya o kadar para verilmez

Corsaya o kadar para verilmez dersin anlarım. Ama bunu deyip de ibiza önerirsen hadi ordan derim.

• 1.3 cdtı 95hp
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaymaklıLokum

quote:

Orijinalden alıntı: -shadow--

quote:

Corsaya o kadar para verilmez dersin anlarım. Ama bunu deyip de ibiza önerirsen hadi ordan derim.

bak güzel kardeşim ben sana tek tek anlatayım...
    2014 model seat ibiza style donanım sıfıra yakın en fazla 20 bin km deki araçları 36-38 civarına alabilirsin ... Araç içeriğinde ise
    esp,hill holder,cruze control,4 airbag,4 disk firen, dijital klima,6 hoparlör(üst seviyede bunlar), viraj içi aydınlatma,kumandadan cam kontrolü, vs.vs ayrıcada 1.4 85 beygir aslanlar gibi atmosferik motor(lpg ile tam uyum)

corsa da ise aynı ayarda bir araç alayım desen 43 bin 44 bin civarını cebinden çıkarman gerekiyor...Dahası ise şu şekilde ;
    https://www.youtube.com/watch?v=kXeyJklwAY4,https://www.youtube.com/watch?v=QM9EM6755H0

seat ibiza çarpışma testinden 5 yıldız alıyorken opel corsa ise 4 yıldız almış bir araç... bu yüzden bilip bilmeden ölümüne marka savunuculuğu yapma önce eldeki paraya bak sonra markaların verdiği opsiyonlara bak...

• o değilde enjoy 111.yıl epey dolu bir araba.1.3 diesel enjoy 111.yıl corsa alırsanız şahane olur.1.2 pek tat vermiyor.
  • clio alinir pasa pasa binilir yedek parcasi ucuz,on takim saglam ve motoru lpg uyumlu

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

1.2 alma, rampalarda aldığın güne söversin.

Vay be bu kadar mı kötü? Halbuki bir hayli fazla kullanıcısı var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.