Şimdi Ara

99.. Megane 1 mi(1.6) & 03 Accent1.3 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu araçların piyasası aşağı yukarı aynı sayılır.
    99 brodwayimi yeni sattım üzerine para biriktirerek bu ikisinden birisini almayı planlıyorum
    Aslında bütçem 2001 accent 1.3 lx e yetiyor anca ama işin içinden çıkamadım.Bİraz daha biriktirip üzerini kredi ile tamamlamayı düşünüyorum tekrar.
    Aradığım özellikler ilk önce az yakması
    İkinci özellik parçalarının ucuz olması ve sürpriz arızalar çıkarmaması.
    2 aracıda alırsam lpg yoksa taktırmayı düşünüyorum.Bir de arabayı çok sakin kullanıyorum .Beklentilerimi karşılasın yeter .

• Arkadaşım sana megane1 kullancısı olarak gönül rahatlığı ile bu aracı tavsiye ederim. Yalnız alacağın araca dikkat et makyajlı kasa 1600 motor 16Valf olsun, Hyundai accent 1.3 ü tavsiye etmem nedenine gelince bu araçlar her ne kadar 1.3 motor olsa da gerçek motor hacmi 1342 olduğu için 1600 motor vergisine tabi, vergi olayı böyle istersen araştır. yakıt olarak şehirçi yakıtı iyidir ancak uzun yolda megandan fazla yakar. parça olarak meganın parçaları accent e göre pahalıdır ancak daha kaliteli ve uzun ömürlüdür. ikinci el olarak da megane daha iyidir. accent i satacağın vakit ilk sorulacak soru 1.3 mü 1.6 mı? 1.3 cevabını duyan hayırlı işler diler. İlla da accent alıyım diyorsan 1.6 Admira al en azından performans ve ikinci el olarak daha iyidir. Tavsiyem megane
  • Tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar bakalım yaza kadar dayanabilirsem belki 2002 megane bile alabilrim.

Bir de sormak istediğim 2.0 megane nın lpg yakıtla aşırısı tüketimi olur mu acaba.

Emniyet kemeri hayat kurtarır...
  • Eğer 2000 ve üzeri model makyajlı kasa Megane 1 alabilirseniz sizin için en iyisi olur. 1.6lt motorlar içinde yakıt tüketimi oldukça makul düzeylerde. Yedek parçası ucuz sayılmaz fakat çok pahalı da denilemez. Çıkma parçası boldur sıkıntı çekmezsiniz. Sürpriz arızalar konusuna gelince kolay kolay arıza çıkartmaz, sağlam arabalardır. Çıkan arızalar da genelde aynı arızalardır ve size masrafı çok düşük olur.

Megane ile ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz yardımcı olurum ayrıca imzamdaki konuyu da incelerseniz bilgi edinmeniz açısından iyi olur.

Orijinalden alıntı: Harimole

Eğer 2000 ve üzeri model makyajlı kasa Megane 1 alabilirseniz sizin için en iyisi olur. 1.6lt motorlar içinde yakıt tüketimi oldukça makul düzeylerde. Yedek parçası ucuz sayılmaz fakat çok pahalı da denilemez. Çıkma parçası boldur sıkıntı çekmezsiniz. Sürpriz arızalar konusuna gelince kolay kolay arıza çıkartmaz, sağlam arabalardır. Çıkan arızalar da genelde aynı arızalardır ve size masrafı çok düşük olur.

Megane ile ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz yardımcı olurum ayrıca imzamdaki konuyu da incelerseniz bilgi edinmeniz açısından iyi olur.

Hocam o konuyu inceliyorum uzun zamandır.
    rta alize inş. yaza kadar ucuzlayağını düşünüyorum fiyatlatın.
    Ucuzlamazsa da sıfır araba alırım belki kampanyalardan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.33 vs 1.6 Corolla ?
    4 yıl önce açıldı
    1.4 85 hp mi 1.2 tsi dsg mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 99 değilde 2000 sonrası çıkan makyajlı kasayı bencede almalısın

fiyat olarak aşağı yukarı 03 accente yakındır

hemde daha performanslıdır

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • Makyajlı kasa 1.6 16 valf megane ile 1.3 accent lx arasında fiyat olarak en az 2000lira oynar.Şimdi gelelim karşılaştırmaya.
    Sizin istediğiniz milenyum kasa denen 1.3 motor accent 12 valf ve 85 beygir olarak biliyorum.
    Megane 1 ler ise 8 valfleri 90 beygir 16 valf olan 115 beygir.
    1.5 16 valf accentler ise 102 beygir.
    Şimdi de tecrübelerime gelelim.Megane 1 1.6 8 valf ve 16 valf olanını kullandım.
    Milenyum kasaları değil ama accentin yumurta kasasını 8 yıl kullandım.
    Karşılaştırdığımızda megane daha tok oturaklı ve geniş bir araç.Yakıtı uygun.Accent ise daha yumuşak kullanımlı ve şehir içinde benim sürüş stilime göre daha hoş geliyor.Daha pratik daha seri geliyor.Yıllar önce okul arkadaşıma aracı vermiştim ve onun megane 1 8 valf olan kasa var ve accentin kullanımın çok daha yumuşak ve sürücüye yabancılık çektirmeyen bir şekilde olduğunu söylemişti.Yakın zamanda bir arkadaşım 2001 megane 1 16 valf rxi aldı megane 1in full modeli.Araç gerçekten motor olarak etkileyici gazda 180 yapabiliyor.Yakıt tüketimi olarak accent ile 100kmde 6.9 litre LPG tüketim değeri yakalamıştım.Accent bagaj hacmi olarak da küçük.Aslında ikisi farklı sınıflarda biri b sınıfı diğeri c sınıfı.Ama hangisi alınır dediğinizde 1.3 milenyum accent mi megane 1 16 valf makyajlımı derseniz tabiki de megane 1.

• Megane her konuda 2 gömlek daha üstündür diyebilirim.
  • megane1 makyajlı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erAn_ -- 2 Şubat 2010; 13:13:31 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.