Şimdi Ara

Corona'ya rağmen Spor Salonuna gidecek misiniz?? [Anket içerir!]SALONLAR 2. EMRE KADAR KAPALI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
3.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git

Corona'ya rağmen Spor Salonuna gidecek misiniz?? [Anket içerir!]SALONLAR 2. EMRE KADAR KAPALI

(En Son Oy Tarihi: 7.3.2021)
Giriş
  • Spor salonları kapandı mı arkadaşlar ? Yoksa bellı bir saatten sonra mı kapanacak bılgısı olan ?

Spor yapmak hem bagısıklık sıstemını guclendırır. Turkıye de spora gıden sayısı zaten çok az.Saçma bır karar eger kapanıyorsa. O kadar emek ver sonra hepsi boşa gitsin, oturup yaglanacagız kaslar erıyecek hem de yaz öncesi.

Edit: Grup dersleri iptal olsun ama aletleri filan kullanmaya izin versinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 16 Mart 2020; 18:51:8 >
  • Salonlar kapatıldı konu kilit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtoyanik

Viral enfeksiyonların yayılma hızını her sene grip salgınından pay biçebilirsiniz. Bu virüs yayılmaya başladığında bir şekilde seni bulur. Asansör, otobüs, metro kısacası toplu olan her yer her alan. Nereye kadar kaçacaksınız? Ayrıca bu virüs tamamen abartıdan ibaret. Zamanında kuş gribi, domuz gribi çok önceleri sars, şarbon salgınlarını bilenler vardır. Domuz gribi de öldürüyordu insanları ama herkes oldu ve bağışıklığı çok zayıf olan yaşlılar dışında sorun yaşayan olmadı. Bence medyanın üstünde durması abartması bilinçli şekilde yapılan bir olay artık bundan kim nemalanıyorsa...
    İyileşince bağışıklık kazanmıyorsun.Yani olayım kurtulayım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızgınjapon

Alintilama beni cahil. Kardeş kardeş demeyide bırak çocuk

Alıntıları Göster
    Alintilama deyip mesajimi alintilamak?

Senin gibi bebeye kardes dedigime dua et sen
  • Şimdi 1.5 ay daha üyeliğim vardı yanacak mı o dondururlarmı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmehcik_71

Tanıdık doktor ne söyledi,merak ettim şimdi
    15 gün ara verip durumu gözlemlemek doğru olur dedi. ne kadar dezenfekte edilse de havalandırmanın yeterli olmadığını söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

ego tatminiyle ne alakası var? şu ezik düşünceleri bir kenara bırakın artık.

Alıntıları Göster
    Ezik düşünce mıymış sayın el prezidente? Şimdi ne düşünüyorsun bu ölümden sonra. Bu ölen insan, ulaşılan bu kadar vakanın sebebi sizin gibi düşünen bana hicbir şey olmaz diyen insanlar yüzünden olduğunu fark ettiniz mi

• quote:

Ezik düşünce mıymış sayın el prezidente? Şimdi ne düşünüyorsun bu ölümden sonra. Bu ölen insan, ulaşılan bu kadar vakanın sebebi sizin gibi düşünen bana hicbir şey olmaz diyen insanlar yüzünden olduğunu fark ettiniz mi

Alıntıları Göster
    Yorum yazmayım diyorum ama tutamadım kendimi

Hayretle okuyorum şu yorumları , o adamın ölümünü de sporcuları lekelemek için kullanıyorsunuz

Muhtemelen obez ya da anoreksi seviyesinde zayıf birisin , kendine özen gösteren , spor yapan insanları kıskanıyorsun , kuduruyorsun

Dışarıda geziyor millet , sokaklar hâla dolu. Sanki 3-5 spora giden kişi bulaştırdı virüsü her yere

Kudurmaya devam et

Edit: Muhtemelen bana da saldırmaya başlar şimdi O yüzden şunu da belirtmek istiyorum , yaklaşık 3 gündür evdeyim. Karantinaya aldım kendimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 18 Mart 2020; 12:51:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Yorum yazmayım diyorum ama tutamadım kendimi

Hayretle okuyorum şu yorumları , o adamın ölümünü de sporcuları lekelemek için kullanıyorsunuz

Muhtemelen obez ya da anoreksi seviyesinde zayıf birisin , kendine özen gösteren , spor yapan insanları kıskanıyorsun , kuduruyorsun

Dışarıda geziyor millet , sokaklar hâla dolu. Sanki 3-5 spora giden kişi bulaştırdı virüsü her yere

Kudurmaya devam et

Edit: Muhtemelen bana da saldırmaya başlar şimdi O yüzden şunu da belirtmek istiyorum , yaklaşık 3 gündür evdeyim. Karantinaya aldım kendimi

Alıntıları Göster
    7 senedir düzenli body building yaparim. Iki sene de muay Thai ile uğraştım. Bencil olmak baska, kendine özen göstermek başka. Insan hayatı söz konusu olduğunda kusura bakma ama sözlerime hakim olamam.

• quote:

7 senedir düzenli body building yaparim. Iki sene de muay Thai ile uğraştım. Bencil olmak baska, kendine özen göstermek başka. Insan hayatı söz konusu olduğunda kusura bakma ama sözlerime hakim olamam.

Alıntıları Göster
    Forumda henüz yıllardır muay thai ve bodybuilding yapmayan birine rastlayamadık
  • quote:

Forumda henüz yıllardır muay thai ve bodybuilding yapmayan birine rastlayamadık

Alıntıları Göster
    Çocuk musun arkadaşım. Spor yapan insanları karalama gibi bir amacım yok diyorum sana.

• quote:

Çocuk musun arkadaşım. Spor yapan insanları karalama gibi bir amacım yok diyorum sana.

Alıntıları Göster
    Meraktan soruyorum , ilk yorumunuzda direk " Sen ego tatmini yapacaksın diye " şeklinde bir ifade kullandınız

Demek ki sizin görüşünüze göre spor ego için yapılıyor? O zaman burada çelişki yok mu?

Bu sporun içinde olan birisi direk bu ifadeyi kullanıyorsa, kendisi ego için yapıyordur asıl
  • quote:

Meraktan soruyorum , ilk yorumunuzda direk " Sen ego tatmini yapacaksın diye " şeklinde bir ifade kullandınız

Demek ki sizin görüşünüze göre spor ego için yapılıyor? O zaman burada çelişki yok mu?

Bu sporun içinde olan birisi direk bu ifadeyi kullanıyorsa, kendisi ego için yapıyordur asıl

Alıntıları Göster
    Haklisin. Düzelttim kusura bakma

• quote:

Alıntıları Göster
    şu konuda tek bir mesajımı silmedim bak bakalım hepsine birinde spor yaparım bana bir şey olmaz yazmış mıyım? aksine konu açtım ki konuşalım fikir alış verişinde bulunalım. ama sen direk konuya "ego tatmini yapıyorsunuz!!" diye bodoslama dalıp beni suçlarsan bu ezik bir düşünce olur.

• Eyvallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

şu konuda tek bir mesajımı silmedim bak bakalım hepsine birinde spor yaparım bana bir şey olmaz yazmış mıyım? aksine konu açtım ki konuşalım fikir alış verişinde bulunalım. ama sen direk konuya "ego tatmini yapıyorsunuz!!" diye bodoslama dalıp beni suçlarsan bu ezik bir düşünce olur.

Alıntıları Göster
    Fikir alışverişine gerek yok bu konuda. Gidilmemeli nokta

• kızgınjapon K kullanıcısına yanıt
    hakikaten lüzumsuz bir insansın daha fazla vakit harcayamam seninle.
  • Corona'ya rağmen spor salonuna gitmek çok tehlikelidir ancak eğer spor salonunuzun şöyle imkanları varsa sıkıntı olmaz;

-Her kişi, bir aleti veya ağırlı kullandıktan sonra o alet veya ağırlık alkolle silinecek. (her kullanımdan sonra)
    -Koşu bantları ve aletler 1.5mt aralıklarla koyulacak.
    -Havalandırma sistemleri kesintisiz çalışacak ve içerisi sürekli havalandırılacak.
    -Yerler her yeni kişi salona girdiğinde silinecek.
    -Spor salonuna kişiler bankalarda olduğu gibi sırayla azar azar alınacak.

Bunları sağlayan bir salonunuz yok ise gitmeniz tehlikelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 20 Mart 2020; 1:54:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

hakikaten lüzumsuz bir insansın daha fazla vakit harcayamam seninle.
    En azından bu kadar beyin gerektirmeyen bir olayda ne yapılması gerektiğini biliyorum bazılarına kıyasla.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.