Şimdi Ara

corollanın kaportası boyası berbat...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
3.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • imzamdaki aracı alalı 2 ay kaadar oldu aracı sıfır aldım ama araca her baktığımda biryerlerinde çizik izleri görüyorum bundan önceki araçlarımda hep aynı şartlarda aynı ortamda park ederdi ama bu aracın kaportasına ne sürterse hemen boyayı çiziyor zedeliyor ayrıca kaportanın kalınlığıda sanırım diğer araçlara göre ince sizin bu konudaki görüşünüz nedir acaba birileri aracımı devamlı çiziyormu yoksa araca her sürten bişey araçta izmi bırakıyor....

• aynı fikri bende astra 1.3 cdti beyaz renk için düşünüyorum, ben de muzdaribim bu konuda
    saygılar
  • fırça ile yıkama tarzı bişey olabilirmi?
    bilmiyorum çizikler ne tür çizikler ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tutunamadi

fırça ile yıkama tarzı bişey olabilirmi?
    bilmiyorum çizikler ne tür çizikler ama

yıkamayla felan ilgili deil araç zaten fırçayla yıkanmadı süngerle yıkandı ama boyanın dayanıklılığı berbat hemen çiziliyor..
  • boya kalınlığı bir etken olabilir.
  • Markalara göre boyanın ve verniğin sertliği değişiyor. Toyota'nın sert mi yumuşak mı bilmiyorum ama polisajla ilgili forumlardan öğrenebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaporta ile alakası olduğunu sanmıyorum boya kalınlığı veya kalitesiyle ilgilidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel mokka tavan boyası atıyor
    4 yıl önce açıldı
    KAPUTU BOYALI ARAÇ ???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı dertten bende muzdaribim aracım 2010 honda civic siyah renk bütün japonlar ince ve kalitesiz boya kullanıyor sanırım
  • üzerine koruyucu pasta cila atsanız?
  • Kalitesiz demek bence pek doğru değil.
    Japon markaları genelde su bazlı boya kullanıyor.Vernikleride yumuşak.Bu nedenle kolay çizilebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Markalara göre boyanın ve verniğin sertliği değişiyor. Toyota'nın sert mi yumuşak mı bilmiyorum ama polisajla ilgili forumlardan öğrenebilirsiniz.

+1...
  • Şu "su bazlı boya" meselesi olabilir mi?

çevreciymiş fakat çizilmelere karşı dayanıksızmış hani.. öyle bi mevzu vardı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: andan44

Kalitesiz demek bence pek doğru değil.
    Japon markaları genelde su bazlı boya kullanıyor.Vernikleride yumuşak.Bu nedenle kolay çizilebiliyor.

+1
  • corollaya yapılacak en son eleştiri bu olur sanırım. boya konusunda.

2007 model arabamı otoyıkamadan çıkardığımda, sanki sıfır gibi parlıyor.bugüne kadar aldığım araçlar içinde en kaliteli boya bence corolla daki.
  • hayır böyle birşey kabul etmem.Toyota'da en ufak sorun olamaz.boyası en kaliteli boyadır çizilmez,kalkmaz,sürtünmez.sakın bir daha böyle konu açtığını görmiyeyim.

• Bildiğim kadarıyla boyası çok yumuşak/ince corollanın. Çizilme göçük gibi şeylerden daha çabuk etkileniyor.
  • kimsede yoğurdum ekşi demiyor arkadaş biz görüyoruzda söylüyoruz var işte bir sıkıntı bunu gidermenin yada minimuma indirmenin yolu boya korumamı ve faydası olurmu?
  • toyota, honda, suzuki kısacası bütün japon araçları boya konusunda oldukça hassaslar eğer japon aracınız varsa aracınızı doluda bırakmayın taş sıçratan yerlerde öndeki araçlarla aranızı açın çalılık yerlere aracınızla girmeyin.
  • Honda ve Toyotaların kaportaları böyle maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

hayır böyle birşey kabul etmem.Toyota'da en ufak sorun olamaz.boyası en kaliteli boyadır çizilmez,kalkmaz,sürtünmez.sakın bir daha böyle konu açtığını görmiyeyim.

Kalitelidir degildir orasini bilmem ama en kaliteli olmadigi muhakkak

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.