Şimdi Ara

Corolla'da Yeni Donanım Seviyesi : TOUCH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
14.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Active donanım seçeneği ile aynı fiyattan satılıyor.
    Touch donanım seviyesinde, Active seçeneğinde yer alan 16 inçlik alaşım jantlar ve Radyo-CD-MP3-WMA donanımları yerine; 16 inçlik kapak jantlar, geri görüş kamerası ve Toyota Touch 2 Multimedya sistemi sunuluyor.
    Yeni Corolla 1.6 benzinli Touch 53.600
    Yeni Corolla 1.6 benzinli Touch Multidrive S 57.240
    Yeni Corolla 1.4 D-4D dizel Touch 63.700
    Yeni Corolla 1.4 D-4D dizel Touch M/M 66.330

• Yapay Zekanın Yanıtı

Toyota Corolla'nın Yeni Donanım Seviyesi: TOUCH

Toyota Corolla, yeni bir donanım seviyesi olan TOUCH ile ürün gamını genişletiyor. TOUCH, Corolla'nın en temel donanım seviyesi olan Active'in üzerinde, Advance'in ise altında yer alıyor.

Toyota Corolla Paket Sıralaması

Corolla'nın paket sıralaması şu şekildedir:

• Active
    • TOUCH
    • Advance
    • Hybrid Dream

Toyota TOUCH ile Advance Arasındaki Farklar

TOUCH, Advance'e kıyasla daha sınırlı özellikler sunuyor. Bazı önemli farklar şunlardır:

• Otomatik klima kontrolü yerine manuel klima kontrolü
    • Anahtarsız giriş ve çalıştırma yok
    • Gövde renginde kapı kolları ve aynalar
    • LED gündüz farları yerine halojen farlar

Toyota Corolla TOUCH Hangi Paket?

TOUCH, Corolla'nın giriş seviyesinden bir üst donanım seviyesidir. Temel donanım özellikleriyle birlikte bazı ek özellikler sunar.

Toyota Corolla TOUCH Paket Ne Demek?

TOUCH paketi, Toyota Corolla'nın orta seviye bir donanım seviyesidir. Active'in temel özelliklerini sunmasının yanı sıra, manuel klima kontrolü, hız sabitleyici ve dokunmatik ekran bilgi-eğlence sistemi gibi ek özellikler içerir.

Toyota Corolla 1.6 TOUCH Yorumları

Toyota Corolla 1.6 TOUCH, kullanıcılarından genel olarak olumlu yorumlar almaktadır. Sağlam bir yapı, konforlu bir sürüş ve iyi bir fiyat-performans oranına sahip olarak övülmektedir.

Toyota TOUCH Paket Ne Demek?

TOUCH paketi, Toyota modellerinde bulunan bir donanım seviyesidir. Temel donanım özelliklerini ek özellikler ve estetik geliştirmelerle birleştirir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 66 bine kapak jant mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

66 bine kapak jant mı?
    Az da olsa gelişme var. Donanım seviyesi, opsiyon listesi geniş olmalı. Toyota bu konuda bildiğimiz özürlü. Avensiste corollada sunroof yok, alamıyorsun.
  • Şu fiyatlara bakin ya. Gecen konunun birinde arkadas Mitsubishi pahali araba satiyor diyordu. Vw falan bile kimse pahali demesin yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Şu fiyatlara bakin ya. Gecen konunun birinde arkadas Mitsubishi pahali araba satiyor diyordu. Vw falan bile kimse pahali demesin yani.
    Fiyatlar göz kamaştırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aleksandar Kolarov

Fiyatlar göz kamaştırıyor

Alıntıları Göster
    66 bine kapak jantlı Corolla...Hayalimdeki otomobil.
  • quote:

Şu fiyatlara bakin ya. Gecen konunun birinde arkadas Mitsubishi pahali araba satiyor diyordu. Vw falan bile kimse pahali demesin yani.

O kişi bendim hocam. Hangi araçlara pahalı dediğimide iyi hatırlıyor olmanız lazım. Şu an corollanın direk rakibi olan lancer ucuz kaldı bu sınıfta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acmayin toyota konusu kardesim ceza aliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Acmayin toyota konusu kardesim ceza aliyoruz

Toyota görünce dayanamıyorsun değil mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

quote:

O kişi bendim hocam. Hangi araçlara pahalı dediğimide iyi hatırlıyor olmanız lazım. Şu an corollanın direk rakibi olan lancer ucuz kaldı bu sınıfta.

hatırlıyorum hocam, sizdiniz.

Hangi araçlar olduğunuda hatırlıyorum zaten her klasmanda ucuz araç sattığını tek tek izah etmiştim size
  • quote:

quote:

quote:

Hangi araçlar olduğunuda hatırlıyorum zaten her klasmanda ucuz araç sattığını tek tek izah etmiştim size

Alıntıları Göster
    touch la mouch la olmaz bu iş

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

quote:

Toyota görünce dayanamıyorsun değil mi :)

Alıntıları Göster
    Ne desem bilemedim

• quote:

quote:

quote:

Bende Lancer harici katılmadığımı söylemiştim. Lancer'inde ilk çıktığında pahalıya çıktığını ama şimdi indirim yapılarak ucuz olduğunu, ASX'in fiyatının sınıfı için normal olduğunu ama diğer modellerin fiyatının pahalı söylemiştim.

Neyseki Mitsubishinin yönetimin değişmesi konusunda hemfikir olmuştuk.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende Lancer harici katılmadığımı söylemiştim. Lancer'inde ilk çıktığında pahalıya çıktığını ama şimdi indirim yapılarak ucuz olduğunu, ASX'in fiyatının sınıfı için normal olduğunu ama diğer modellerin fiyatının pahalı söylemiştim.

Neyseki Mitsubishinin yönetimin değişmesi konusunda hemfikir olmuştuk.

Alıntıları Göster
    Renaultta da touch donanım var pek aynı adı kullanmaz firmalar ama bu değişik olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Renaultta da touch donanım var pek aynı adı kullanmaz firmalar ama bu değişik olmuş

Alıntıları Göster
    Yani Türkçesi bana dokundurabilirsiniz, "Dokkundur"
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Alıntıları Göster
    donanım çeşitliliği güzelde fiyatlar çok yüksek sadece isim satıyor yoksa 66 edecek ne kalite ne de kapak jant var
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

donanım çeşitliliği güzelde fiyatlar çok yüksek sadece isim satıyor yoksa 66 edecek ne kalite ne de kapak jant var

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: -Juhziz-

Alıntıları Göster
    Kapaklı jant?66 bin tl ye?

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Kapaklı jant?66 bin tl ye?

Alıntıları Göster
    Böyle "Tauçh" diye okuyunca aklıma düğmelerin falan dokunmatik olduğu, bir de dokunmatik ekran eklenen bir donanım geldi nedense. Ama kapak jant eklenmiş.

"Efendim isterseniz Touch donanımı da seçebilirsiniz. Bu donanım paketinde alaşım jant yerine çok şık kapak jantlar geliyor arabaya hava katıyor" mu diyeceskin müşteriye?
    Yahu koy fiyat farkını kapak jant koyma gene.
    Aynı paraya geri görüş kamerası artı bilmem ne ekran alırsan jantını sökerim takası olmuş bu.
    Hamburgercinin "Sadece 2 TL farkla..." sözünden ilham al be kardeşim o şirkete hiç mi hamburger söylemiyorsunuz?

• quote:

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.