Şimdi Ara

Corolla'da Yeni Donanım Seviyesi : TOUCH (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
16.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: commandx

quote:

Orijinalden alıntı: ALFAXQ

Alasim jantin olusturabilecegi dokum hatalarindan arindirilmis bir donanim seviyesi. Artik bir sorun cikarmasi mumkun degil.

alaşım jant sorun çıkarıyor ama toyota touch sorun çıkarmıyor öyle mi?

Arkadaş ti'ye almış :)

quote:

Alasim jantin olusturabilecegi dokum hatalarindan arindirilmis bir donanim seviyesi. Artik bir sorun cikarmasi mumkun degil.

Orada ironi yapmistim hocam. Touch ekranin konup da alasim jantin alinmasi buyuk terbiyesizlik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

Orada ironi yapmistim hocam. Touch ekranin konup da alasim jantin alinmasi buyuk terbiyesizlik.

Neden terbiyesizlik ki. Herkesin düşüncesi farklı. Herkes alaşım jant derdinde değil. Bence de çok önemli bir şey değil. Alaşım jantla toyota touch paketi almak isteyen zaten advance donanımı tercih eder ya da opsiyon olarak 500-700tl farkla ekletir. Donanım seviyesi ne kadar çok olursa o kadar iyi bence.

• Kalitesini arttırır... Baksana 66 bine kapaklı jant daha ne olsun kalite akıyor.

Orijinalden alıntı: Ertify

Bu fiyattan bir Toyota alacağıma toplu taşıma kullanırım.

Toyota yerine corolla deseydiniz bari. Bu fiyatlara corolla alınmaz eyvallah ama kimse de size landcruiser vermez bu fiyatlara :)
    Bâki Kalan Bu Kubbede Bir Hoş Sâda İmiş.
  • Tabi ki terbiyesizlik, ticari ahlaksizlik yapiyor toyota. Touch ekrani al alasim janti ver mantigi var. Madem 500-700 liralik fark var o zaman toyota donanimdan cikarmasin zaten kiytirik motorlu araclara dizel diye dunyanin parasi odeniyor. Siz de burada oturmus her elestiriye yanit veriyorsunuz. Toyota babanizin olsa bu kadar savunmazsiniz. @commandx

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Adamlar Touch ekran veririm ama alaşım jantlarını alırım diyor
    Gerçekten Türkiye'de neden bu kadar çok satılıyor anlamıyorum.

İkisini de almak isteyen advance donanım alır zaten...

Tabi ki terbiyesizlik, ticari ahlaksizlik yapiyor toyota. Touch ekrani al alasim janti ver mantigi var. Madem 500-700 liralik fark var o zaman toyota donanimdan cikarmasin zaten kiytirik motorlu araclara dizel diye dunyanin parasi odeniyor. Siz de burada oturmus her elestiriye yanit veriyorsunuz. Toyota babanizin olsa bu kadar savunmazsiniz. @commandx

Yorumlarımı okursanız benim de eleştirdiğimi görürsünüz. Bu fiyatlara corolla almak bence de saçmalıktan başka bir şey değil. Ben burada saçma sapan eleştiri yapanlara cevap yazıyorum. Evet toyota jantı alıyor, touch ekran veriyor ne var bunda? Senin hoşuna gitmeyebilir ama bu durumdan memnun olanlar olamaz mı?

Arkadaş bu nasıl bir fiyatlandırma ben anlamıyorum artık cidden

*Ülkemizde üretilen bir araç için Bu kadar FAHİŞ fiyat uygulaması olamaz,sonra çıkıp ithal gelen araçlara laf ediyoruz .....

Yahu daha yazacağımda işte AHLAK kuralları içerisinde olmayacağı için yazmıyorum EL İNSAF

*Gelir seviyemize bakıyorum bir Gürcistan'dan iyiyiz ama Amerika'dan kötüyüz ama bu araçlar 2 sinde de bizden daha ucuz ve amerika versiyonunda 1.33 lt motora güler bu adamlar

*BEN ARTIK BİZİM İNSANIMIZA ACIMIYORUM

*Ortalık zibil gibi araç dolu ve bunların %65 i 2004 model araçlar

*Devletimiz hurda yasası çıkarmaya çalışıyor ben sokaklarda 1-2 tane şahin görürsem görüyorum ya gariban aracı oluyor ya da Apaçi....

HANGİ HURDA ARAÇ İÇİN Teşvik geliyor anlamış değilim artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 1 Ekim 2013; 18:07:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

Yerli malı Yurdun malı herkes onu kullanmalı 74.000(pardon düzeltiyorum az önce baktım 76 000 liste fiyatı )lik dizel otomatik fiyatı ile cazibe merkezi az yakıyor çok kaçıyor

Arkadaş bu nasıl bir fiyatlandırma ben anlamıyorum artık cidden

*Ülkemizde üretilen bir araç için Bu kadar FAHİŞ fiyat uygulaması olamaz,sonra çıkıp ithal gelen araçlara laf ediyoruz .....

Yahu daha yazacağımda işte AHLAK kuralları içerisinde olmayacağı için yazmıyorum EL İNSAF

*Gelir seviyemize bakıyorum bir Gürcistan'dan iyiyiz ama Amerika'dan kötüyüz ama bu araçlar 2 sinde de bizden daha ucuz ve amerika versiyonunda 1.33 lt motora güler bu adamlar

*BEN ARTIK BİZİM İNSANIMIZA ACIMIYORUM

*Ortalık zibil gibi araç dolu ve bunların %65 i 2004 model araçlar

*Devletimiz hurda yasası çıkarmaya çalışıyor ben sokaklarda 1-2 tane şahin görürsem görüyorum ya gariban aracı oluyor ya da Apaçi....

HANGİ HURDA ARAÇ İÇİN Teşvik geliyor anlamış değilim artık

Kimse benzin pahalı demesin

• 66k liraya kapaklı jant veren başka markanın olmadığından emin misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classteacher -- 1 Ekim 2013; 18:13:48 >
  • Pahalımı benzin yada mazot nerede valla ben göremiyorum hergün e-5 te canım çıkıyor otobüsün içinde ,Trafik almış başını gidiyor ben inanıyorum kimevcut yollar bu şekilde kalsa 5 sene sonra araçları park etme için yer aramamıza gerek kalmayacak çünkü araçları zaten karayolunda yürütemeyeceğiz artık e-5 i falan kullanacağız park için

Orijinalden alıntı: classteacher

66k liraya kapaklı jant veren başka markanın olmadığından emin misiniz?

Corolla'yı premium markalarla mı kıyasa başladık şimdi de?

D4-D motora sahip olan Corolla'da hız sabitleyiciyi satın alamıyoruz, opsiyonla bile eklenemiyor. Halen devam ediyor mu bilmiyorum, Corolla ve Avensis için Sunroff eklenmiyor, bu kadar saçma ve mantıksız bir fiyat politikası ve donanım seçeneği olamaz. 66.000 TL'ye jant kapaklı araba satıyorlar, satış politikasının ve marka imajının da ne derece önemli olduğunun en bariz göstergesi.

Orijinalden alıntı: cihanair

Acmayin toyota konusu kardesim ceza aliyoruz

Aman diyeyim Cihan, 7 günlük izine yollamasınlar tekrardan.

Orijinalden alıntı: Rdiesel

Pahalımı benzin yada mazot nerede valla ben göremiyorum hergün e-5 te canım çıkıyor otobüsün içinde ,Trafik almış başını gidiyor ben inanıyorum kimevcut yollar bu şekilde kalsa 5 sene sonra araçları park etme için yer aramamıza gerek kalmayacak çünkü araçları zaten karayolunda yürütemeyeceğiz artık e-5 i falan kullanacağız park için

• quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

quote:

Orijinalden alıntı: classteacher

66k liraya kapaklı jant veren başka markanın olmadığından emin misiniz?

Corolla'yı premium markalarla mı kıyasa başladık şimdi de?

Jetta premium mu?

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.