Şimdi Ara

Corolla'da Yeni Donanım Seviyesi : TOUCH (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
0
Favori
16.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thomassee

Jant kapagi sorunsuz bir teknoloji

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

Şu lanet dizel fırsatçılığına para yedirmektense 1.6 Premium Multidrive S alınır, LPG ile paşalar gibi binilir.

Onun haricinde dizel olsun diye kasiste jant kapağı fırlayacak arabaya o kadar para verilmez.Ben vermem daha doğrusu.

Ben o kapagin anasini aglattim , yinede levyesiz sökülmüyor sen hangi kasisten bahsediyorsun

Tabiki de kasiste fırlamaz, kapak jant olmasını vurgulamak istedim orada

Aynı olay başıma gelmişti çünkü, kasiste metal kapak jantım yerinden çıkıp da beni sollamıştı.Yaklaşık 200 metre kadar takip ettim kendisini de sonra pes edip sağa yanaştı

• quote:

66 bine kapak jantlı Corolla...Hayalimdeki otomobil.

bagajdaki hoparlörlerde bedava

Güzel olmayan otomobil, iyi bir otomobil değildir. (Ettore Bugatti)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

VW nin papucunu dama attılar.

Hocam bence VW'nin fiyatları araçlarına göre gayet uygun. Motor-donanım seçenekleri de çok fazla. Corolla'nın adı var sadece alanların umrunda değil motoru ve donanımı

Onunda fazlası var onunda.

quote:

Hocam bence VW'nin fiyatları araçlarına göre gayet uygun. Motor-donanım seçenekleri de çok fazla.

volkswagenin fiyatları da toyotanınkiler gibi kazık ve uygun değil.
    Hiç bir zaman da olmadı zaten.
    Seçenek çok ona katılıyorum.
    bunlar araba satmıyor,soygunculuk yapıyorlar.
    Galerici markaları kategorisinde honda Opel ve fordu çok daha fazla takdir etmeye başladım bu son zamlardan sonra.

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

quote:

Hocam bence VW'nin fiyatları araçlarına göre gayet uygun. Motor-donanım seçenekleri de çok fazla.

volkswagenin fiyatları da toyotanınkiler gibi kazık ve uygun değil.
    Hiç bir zaman da olmadı zaten.
    Seçenek çok ona katılıyorum.
    bunlar araba satmıyor,soygunculuk yapıyorlar.
    Galerici markaları kategorisinde honda Opel ve fordu çok daha fazla takdir etmeye başladım bu son zamlardan sonra.

Evet hocam şu an Ford'un fiyatları çok iyi ve araçları da gayet kaliteli.
    C segmentinde en çok beğendiğim sedan araç Focus ;
     Corolla'da Yeni Donanım Seviyesi : TOUCH
    EDIT : yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MaxPayne_ -- 1 Ekim 2013; 22:59:41 >

• Focusun içi golf kadar olmasa da gayet kaliteli.
    Üstüne sürüş dinamikleri olarak hepsinden daha üstün bu araçların.
    Motor desen taş gibi 125hp 1.6 sı var uygun fiyata,şanzıman desen problemsiz powershift.
    50 55 bine lpg siyle full focus almak varken ne corollası ne golfü ya,kafayı yemiş bunlar.
    105 ps midline plus 1.2 tsi golfle corolla 1.33 ün fiyatı aynı,bari golfte kalite var performansı daha yüksek bir motor var boşline corollaya o parayı istemek komedidir başka bir şey değil.
    Erbaa'lı
  • 1.33 Corolla'ya istenen liste fiyatı 47.800 tl,insafsızca.Bayilerde ne kadar indirim yapıyorlar bilmiyorum.Olsun olsun en fazla 46.000 tl olsun.

40.000tl'ye satılsın,Aylık satışlarının üzerine en az 500 adet daha eklenir bence.

Chevrolet Yeni Aveo Sedan 1.3 Lt Dizel Saten Gri 2012,5 Model
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Acmayin toyota konusu kardesim ceza aliyoruz

• YA arkadaşlar corollanın dizeli alınmaz çok pahallı diyordum cvt alınabilir çokta iyi diyordum hatta ben cvt aldım vede memnunum ama bu iş iyice cığırından çıktı yafu otomatik 10 günde bi zam 15 günde bi zam ne oluyo yafu bu millet gömü bulduda bizim haberimizmi yok en alt donanımlı cvt 58 bine dayandı imdaaaaatttttttttt diyesi geliyo insanın yıl sonunu bekleyen arkadaşlarımız vardı ama böyle gitmeye devam ederse 60 bin den aşagı cvt yok bilader diyebilirler tadı tuzu kaçtı bu işin.

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Focusun içi golf kadar olmasa da gayet kaliteli.
    Üstüne sürüş dinamikleri olarak hepsinden daha üstün bu araçların.
    Motor desen taş gibi 125hp 1.6 sı var uygun fiyata,şanzıman desen problemsiz powershift.
    50 55 bine lpg siyle full focus almak varken ne corollası ne golfü ya,kafayı yemiş bunlar.
    105 ps midline plus 1.2 tsi golfle corolla 1.33 ün fiyatı aynı,bari golfte kalite var performansı daha yüksek bir motor var boşline corollaya o parayı istemek komedidir başka bir şey değil.

Yok be hocam öyle değil bi arkadaşımın focusuyla uzun yol yaptık çok dar araba boğuluyo gibi oluyosun corollanın ferahlğı yok şehir içi için iyi olabilir kısa sürüşlerde sorun yaratmaz ama uzun yolda iyi hissetmiyo insan kendini 3-4 bin tl sahsen fazla veririm toyotaya focus almam uzun yolda kullanıyorum aracı cünki ama focuk kötü araba demiyorum biraz daha geniş olsa iyiydi belki civic daha iyi altarnafif olabilir eco otomatik civic elagant iyi pazarlıkla lpg li olarak 56500 gibi rakama alınıp 6 yıl garantiyle binilebilir ben aracımı uygun fişyata aldım yoksa bu fiyatlarda olsa almaz civic alırdım

• quote:

Şu lanet dizel fırsatçılığına para yedirmektense 1.6 Premium Multidrive S alınır, LPG ile paşalar gibi binilir.

Onun haricinde dizel olsun diye kasiste jant kapağı fırlayacak arabaya o kadar para verilmez.Ben vermem daha doğrusu.

Tamamen katılıyorum arkadaşım ayrıca bana göre türkiyede dizelin geleceği pek parlak değil vergi sistemi değişebilir zaten benzinle mazot arasındaki makasta daralıp duruyo 8-10 bin tl dizel farkı vermek çokta anlamlı gelmiyor artık.
  • Akıl fikir ihsan eylesin allah. Ben 99 00 01 model arabalara bakıyorum garipsiyorum 2013 model 2014 model araçta kapaklı jant alacağım varsa almam son kasa kadar saçma bir corolla görmedim 7 tane corolla değiştirmiş bir aileden geliyorum belirteyim bir önceki kasa 1.33 benzinli en alınası corolladır.

Orijinalden alıntı: cihanair

Acmayin toyota konusu kardesim ceza aliyoruz

Cihanair sen buradamıydın
    Sen ne aldın acaba araba

Orijinalden alıntı: ALFAXQ

quote:

Orijinalden alıntı: commandx

quote:

Orijinalden alıntı: ALFAXQ

Tabi ki terbiyesizlik, ticari ahlaksizlik yapiyor toyota. Touch ekrani al alasim janti ver mantigi var. Madem 500-700 liralik fark var o zaman toyota donanimdan cikarmasin zaten kiytirik motorlu araclara dizel diye dunyanin parasi odeniyor. Siz de burada oturmus her elestiriye yanit veriyorsunuz. Toyota babanizin olsa bu kadar savunmazsiniz. @commandx

Yorumlarımı okursanız benim de eleştirdiğimi görürsünüz. Bu fiyatlara corolla almak bence de saçmalıktan başka bir şey değil. Ben burada saçma sapan eleştiri yapanlara cevap yazıyorum. Evet toyota jantı alıyor, touch ekran veriyor ne var bunda? Senin hoşuna gitmeyebilir ama bu durumdan memnun olanlar olamaz mı?

Tamam siz gidip 67bin tl sayip jant kapakli toyotaya binin. Buradaki elestirilere sacma sapan demeniz bile toyota fani oldugunuzu gosterir. Onu vereyim ama bunu alirim donanimini(touch donanim) da sokaga cikip 100 adama sorsak ne cevap alirsiniz acaba ? Daha dogrusu memnun olurum diyen birisi cikar mi?

Okuduğunuzu anlamıyor musunuz?

• Ben anliyorum da sizin ne fikirde oldugunuz belli degil. Herhalde ruh halinize gore yazdiklariniz degisiyor. Bir psikologa gorunun bipolar bozukluk olabilir sizde. @commandx

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.