Şimdi Ara

Cooler Master Fanları Testte [Kullanıcı İncelemesi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
8
Favori
10.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

Sickleflow 120 yi bende kullanıyorum, siz değinmemişsiniz ama bende yatay kullanımda sleeve bearing olduğu için aşırı titreşim yapıyor Başka markalardan da bu şekilde test yapmayı düşünüyormusun?Corsair-Thermalright-Noctua gibi yoksa sadece
    cm özel miydi?

Ben öyle bir duruma rastlamadım garip. Bc led de denk geldim onuda belirttim zate, kasanın altına ve üstüne koyacaklar yani yatay kullanacaklar dikkat etsin ekstra bir sesle karşılaşabilirler diye.

Yok epey fan incelemesi gelecek.Yukarıda dedigim gibi 50 den fazla fan var daha incelenmeyi bekleyen.Onlarıda test etmeye başlarım yavaştan paylaşırım sonuçları .Youtuben takip ederseniz görürsünüz..Bazen oraya önce girip buraya sonra giriyorum.

@evohan

Bu ses olayı çok göreceli bir durum aslında.Bazısı hiç takmam bazısı çok takar fanın havasından başka bir sesi olmasada kafaya taktımı fana kulagı dayayıp gayipten sesler bile duyabilir.

@Sagolasın abi, yapılmayanı yapmaya çalışıyoruz

Alıntıları Göster
    @OneTreeHill

oda doğru

• him iyi guzel aciklama artik fan almadan once buraya bi bakmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

him iyi guzel aciklama artik fan almadan once buraya bi bakmaliyim
    Gerçekten buram buram emek kokuyor. İncelemeniz için teşekkürler.

2 - 3 ay içinde; kasam için 5 tane fan ve birde fan kontrolcü alacağım, incelemeleriniz sayesinde birebir canlı olarak görmüş oluyorum / oluyoruz neyin ne olduğunu, elinize sağlık.Vaktim oldukça göz gezdiriyorum incelemelerinize, çünkü; bir hayli uzunlar ve bir kerede bakmak çok güç.

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
    |♦|RS incelemeleri ve paylaşımları|♦|
    |♦|ROG STRIX RTX 3090 O24G GUNDAM|♦|
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDSTONE

Gerçekten buram buram emek kokuyor. İncelemeniz için teşekkürler.

2 - 3 ay içinde; kasam için 5 tane fan ve birde fan kontrolcü alacağım, incelemeleriniz sayesinde birebir canlı olarak görmüş oluyorum / oluyoruz neyin ne olduğunu, elinize sağlık.Vaktim oldukça göz gezdiriyorum incelemelerinize, çünkü; bir hayli uzunlar ve bir kerede bakmak çok güç.
    Bu adamı forumun baş mühendisi yapmak lazım da yetmez bile. Ne kadar uğraştığını iyi biliyorum. Herkes değil pek kimse yapamaz Emre'nin yaptığını. Müthişten öte çok acayip işler yapıyor. Ne diyeyim helal olsun :)

Umarım bir şekilde bunları yapma hevesin gitmez

Ekran Kartı Sevenler Ölmesin..!

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Bu adamı forumun baş mühendisi yapmak lazım da yetmez bile. Ne kadar uğraştığını iyi biliyorum. Herkes değil pek kimse yapamaz Emre'nin yaptığını. Müthişten öte çok acayip işler yapıyor. Ne diyeyim helal olsun :)

Umarım bir şekilde bunları yapma hevesin gitmez

Alıntıları Göster
    Sickle flow 120mm mavi ve kırmızı ledli fanlarımızı Vtan bilgisayar'dan temin edebilirisiniz..

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/cooler-master-r4-l2r-20ac-gp-sickleflow-120mm-mavi-led-sessiz-fan/productdetails.aspx?I_ID=68794

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/cooler-master-r4-l2r-20ar-r1-sickleflow-120mm-kirmizi-led-sessiz-fan/productdetails.aspx?I_ID=68793

• TurkishDrifter kullanıcısına yanıt
    POM bearing ancak Jetflo içinde aynı şey geçerli sanırım. 2 adet Sickleflow ve 1 adet jetflo aldım. Sickeflowlar 500R kasanın önüde duruyor sıkıntı yok. Jetflo Tuniqtower 120 soğutucuya takılı ve soğutucu yukarı bakıyor. İlk aldığımda sıkıntı yoktu anca aradan 1 ay geçince ses yapmaya başladı. İşlemci soğutucuyu tekrar arka tarafa çevirmem gerekecek sanırım.
    Intel Skylake I7 6700K/Asus Z170 Gaming Pro/Asus Strix R390 DirectCU III OC/G.Skill Ripjaws V DDR4 2666MHz CL15 XMP 16GB (2x8GB)/Sandisk Ultra II 480GB SSD/WD Caviar Black HDD 1TBx2/Seagate Pipeline 2TB/Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatality Pro/Seasonic X-1050xm2 Gold/Corsair Carbide 500R-CM JetFlo White Led x 6/Corsair H100i GTX - CM JetFlo White Led x 2-Noctua NT-H1/Lamptron FC5 V3/Asus VG279Q Freesync-144Hz-1ms/Logitech X-540-Logitech Z-506/Hyperx Cloud II-Asus TUF Gaming H3/Logitech G810 Orion Spectrum(Romer-G)-Razer Blackvidow V3(Razer Green)-Razer Huntsman TE/Razer Viper-Razer Deathadder V2-Logitech G403-Logitech G203 LIGHTSYNC/Steelseries QCK XXXL-Logitech G640-Steelseries Qck+ Heavy L-Steelseries Qck NIP Edition/Razer Mouse Bungee
    darkness in your mind
  • quote:

Orijinalden alıntı: [darkness13]

POM bearing ancak Jetflo içinde aynı şey geçerli sanırım. 2 adet Sickleflow ve 1 adet jetflo aldım. Sickeflowlar 500R kasanın önüde duruyor sıkıntı yok. Jetflo Tuniqtower 120 soğutucuya takılı ve soğutucu yukarı bakıyor. İlk aldığımda sıkıntı yoktu anca aradan 1 ay geçince ses yapmaya başladı. İşlemci soğutucuyu tekrar arka tarafa çevirmem gerekecek sanırım.

Önerilen kurulum soğutucunun arkaya bakmasıdır zaten, sickleflowlardan birini sökün çalışır haldeyken elinize alın ve yukarıya hava üfleyecek şekilde
    çevirin titreşimin arttığını göreceksiniz sleeve bearingin karakteristik özelliğidir.

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

quote:

Önerilen kurulum soğutucunun arkaya bakmasıdır zaten, sickleflowlardan birini sökün çalışır haldeyken elinize alın ve yukarıya hava üfleyecek şekilde
    çevirin titreşimin arttığını göreceksiniz sleeve bearingin karakteristik özelliğidir.

Alıntıları Göster
    inceleme çok güzel olmuş teşekkürler dün COOLER MASTER BC 120MM KIRMIZI almıştım bu incelemeyi okuduktan sonra COOLER MASTER SİCKLEFLOW 120MM KIRMIZI ile değiştirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: SUPERMAN

inceleme çok güzel olmuş teşekkürler dün COOLER MASTER BC 120MM KIRMIZI almıştım bu incelemeyi okuduktan sonra COOLER MASTER SİCKLEFLOW 120MM KIRMIZI ile değiştirdim

Alıntıları Göster
    inceleme mükemmel alacak kişiler için çok faydalı olmuş teşekkrüler bende alacağım büyük ihtimalle Sickleflow 120 kırmızı ledli fanı çok güzel duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Glorfindel

inceleme mükemmel alacak kişiler için çok faydalı olmuş teşekkrüler bende alacağım büyük ihtimalle Sickleflow 120 kırmızı ledli fanı çok güzel duruyor

Alıntıları Göster
    İnceleme için teşekkürler. Yaklaşık 2 yıldır problemli bir fanla idare ediyorum ve dün fanı yine temizleyip etiketin altında kalan delikten yağlamak zorunda kaldım. 30 gün de 1 fan yavaşlıyor ve o yavaşlama rahatsız edecek kadar ses çıkmasına yol açıyor. Aldırış etmeyince de bir kaç saat sonra fan duruyor. Temizleyip yağlama yapmadan da düzelmiyor.

O fanı emekliye ayırıp yeni fan almaya karar verdim. Aklımda COOLER MASTER SİCKLEFLOW 120MM KIRMIZI LED SESSİZ FAN vardı bu incelemeye sonucu onu almaya karar verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

İnceleme için teşekkürler. Yaklaşık 2 yıldır problemli bir fanla idare ediyorum ve dün fanı yine temizleyip etiketin altında kalan delikten yağlamak zorunda kaldım. 30 gün de 1 fan yavaşlıyor ve o yavaşlama rahatsız edecek kadar ses çıkmasına yol açıyor. Aldırış etmeyince de bir kaç saat sonra fan duruyor. Temizleyip yağlama yapmadan da düzelmiyor.

O fanı emekliye ayırıp yeni fan almaya karar verdim. Aklımda COOLER MASTER SİCKLEFLOW 120MM KIRMIZI LED SESSİZ FAN vardı bu incelemeye sonucu onu almaya karar verdim.

Alıntıları Göster
    3 4 güne jetflo ve blade master sonuçlarıda eklenir arkadaşlar.İnceleme yöntemlerinde bazı degişiklere gittim ve ilaveler oldu ondan tüm testi tekrar yapmak zorunda kaldım.Bu incelemeden sonra corsair ve noctua fanlarının incelemesini yenileyeceğim daha sonra beni bekleyen 60 fan daha var [8]

• quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

3 4 güne jetflo ve blade master sonuçlarıda eklenir arkadaşlar.İnceleme yöntemlerinde bazı degişiklere gittim ve ilaveler oldu ondan tüm testi tekrar yapmak zorunda kaldım.Bu incelemeden sonra corsair ve noctua fanlarının incelemesini yenileyeceğim daha sonra beni bekleyen 60 fan daha var [8]

Alıntıları Göster
    Jetflo incelemesini merakla bekliyorum. Bendeki fanı söktüm geri tatktım ses problemi çözüldü, ilginç. Şimdi tekrar tavsiye edebilirim Jetflo ve siclkeflow fanlar gerçekten süper fanlar. Jetflo biraz pahalı olduğu için sadece işlemcide kullanıyorum kasa içinde sickleflow. Ancak şöyle bir durum jetflo 2000rpm ve maksimumda 2200 rpm görüyorum, sickleflow 2000 rpm ancak maksimumda 1700 rpm görüyorum. Neden olabilir? Fan kontrolcü ile kullanıyorum.
    Intel Skylake I7 6700K/Asus Z170 Gaming Pro/Asus Strix R390 DirectCU III OC/G.Skill Ripjaws V DDR4 2666MHz CL15 XMP 16GB (2x8GB)/Sandisk Ultra II 480GB SSD/WD Caviar Black HDD 1TBx2/Seagate Pipeline 2TB/Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatality Pro/Seasonic X-1050xm2 Gold/Corsair Carbide 500R-CM JetFlo White Led x 6/Corsair H100i GTX - CM JetFlo White Led x 2-Noctua NT-H1/Lamptron FC5 V3/Asus VG279Q Freesync-144Hz-1ms/Logitech X-540-Logitech Z-506/Hyperx Cloud II-Asus TUF Gaming H3/Logitech G810 Orion Spectrum(Romer-G)-Razer Blackvidow V3(Razer Green)-Razer Huntsman TE/Razer Viper-Razer Deathadder V2-Logitech G403-Logitech G203 LIGHTSYNC/Steelseries QCK XXXL-Logitech G640-Steelseries Qck+ Heavy L-Steelseries Qck NIP Edition/Razer Mouse Bungee
    darkness in your mind

• quote:

Orijinalden alıntı: unstained

Jetflo incelemesini merakla bekliyorum. Bendeki fanı söktüm geri tatktım ses problemi çözüldü, ilginç. Şimdi tekrar tavsiye edebilirim Jetflo ve siclkeflow fanlar gerçekten süper fanlar. Jetflo biraz pahalı olduğu için sadece işlemcide kullanıyorum kasa içinde sickleflow. Ancak şöyle bir durum jetflo 2000rpm ve maksimumda 2200 rpm görüyorum, sickleflow 2000 rpm ancak maksimumda 1700 rpm görüyorum. Neden olabilir? Fan kontrolcü ile kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    Az önce COOLER MASTER SİCKLEFLOW 120MM KIRMIZI LED SESSİZ FAN siparişi verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Az önce COOLER MASTER SİCKLEFLOW 120MM KIRMIZI LED SESSİZ FAN siparişi verdim.

Alıntıları Göster
    Yok arakadaş Jetflo dün akşam ses yapıyordu. Şimdi yapmıyor ancak ara ara yapıyor yani ses problemi düzelmemiş. Vatandan almıştım bir adet fan için değermi garantiye götürmeye. Coolermaster kim getiriyor servis hizmetleri nasıldır bilmiyorum. Boşu boşuna uğraştırmasınlar beni. Sickleflow'un gözünü seveyim hemde yarı fiyatına.
    darkness in your mind

• OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Merhaba Emre, Jetflo incelemesini paylaş mıydın?
    darkness in your mind
  • quote:

Merhaba Emre, Jetflo incelemesini paylaş mıydın?

2 3 saat sonra yayınlarım. Testler daha bitmedi tam ama istek gelince şimdilik bende ses seviyesi,hava akımı ve statik basınç testlerini yayınlayacagım. Tüm testler bitince fanların hepsini beraber sürerim radyatör,heatsink üzerinde vs.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    darkness in your mind
  • Hocam bu sizin soğutma aşkınız ne olacak sizde olmasanız macun göremeyeceğiz :D
    inceleme çok güzel elinize sağlık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Vedpla

Hocam bu sizin soğutma aşkınız ne olacak sizde olmasanız macun göremeyeceğiz :D
    inceleme çok güzel elinize sağlık.
    2. el satabileceğimi bilsem bende getiricem kargo bedeli düşük olan ürünleri (özellikle macun, fan ve kablo gibi şeyler, indirimlerde soğutucu olabilir) yurt dışından yada yükte hafif pahada ağır ürünleri kurcalıcam durcam ama getireceğim elimde kalacak.
    darkness in your mind
  • quote:

Orijinalden alıntı: unstained

2. el satabileceğimi bilsem bende getiricem kargo bedeli düşük olan ürünleri (özellikle macun, fan ve kablo gibi şeyler, indirimlerde soğutucu olabilir) yurt dışından yada yükte hafif pahada ağır ürünleri kurcalıcam durcam ama getireceğim elimde kalacak.

Alıntıları Göster
    Bende fan alıcaktım çok güzel bir inceleme olmuş
    i5 3570k / Asus Sabertooth z77 / Asus GTX770 DirectCUII OC / Kingston HperX 2x4 8GB / Corsair 400R / Corsair cx750w / Viewsonic va2248 / SteelSeries Siberia v2 RED Headset / Steelseries / SenseiRaw FrostBlue Mouse / Steelseries QcK+ CS:GO Edition Mousepad
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.