Şimdi Ara

Converse Ayakkabılar Çok Mu Adi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 ay önce cevahirden converse ayakkabı aldım ama bugün farkettim açılmaya başlamış yanlardan ve okulda nerdeyse herkesin converseleri bi tarafından yırtık..

Yaw 100-150 YTL verdiğimiz ayakkabılar çok mu adi biz mi giymeyi bilmiyoruz...

• Şöyle bir durum var ayak baş parmağın sürekli kesmen gerekir. Aksi taktirde önden açılıyor ama yandan açıldığını görmedim. Kalite konusundaysa çok iyi olmadığını söylemek mümkün. Nitekim Çin'de 20 dolara bulunabiliyor orjinal olarak...
  • valla bez olmasından sanırım suya karşı pek dayanıklı değil ama zaten onun şekli eski olmasından mış
    anlamadım gitti
    bence adi ayakkabıları tarz diye satıyorlar
    2-3 yıl önce aldığım Nike'ların Hala bir yıkama ile ilk günki gibi olduğunu düşünürsek bence converse adi
    bu kadar kalitesiz mal'ı tarz diye bu fiyata satanlara
  • Bu paraya alan kendimede bir

Ama şekil duruyo yaw ne olursa olsun..
  • Nike hangi modeli bu? Genelde pek sağlam değillerdir de. Ancak ben tarzını sevmesem ve giymesemde Adidas sağlam ayakkabılar üretir...
  • van ne demek istiyorsun aynı şekilde duruyor diyerek? Ayrıca memnun kaldığın bir marka model var mı? Ben genelde Puma ve Nautica ve arada Umbro takılırdım ama en sağlamı Umbro çıktı işin entresanı...
  • valla bu zamana kadar 5-6 nike 4-5 tanede adidas kullandım
    en rahatı ve kalitelisi nike kesinlikle çok rahat ve şekil duruyor
    Nike'ın Özel Serileri (Vandal Lb8 Air Jordan Gibi) Kesinlikle iyi bakımla 2-3 yıl kullanılsa bile eskimiyor
    Adidas'da ise Super Wide Ve 3Stripe'lar her iklimde giyilebiliyor sorun çıkarmıyor ancak temizlemek için yıkadığın zaman ayakkabı renk atıyor sonra boyuyorsun
    öle işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcpratik_editor

van ne demek istiyorsun aynı şekilde duruyor diyerek? Ayrıca memnun kaldığın bir marka model var mı? Ben genelde Puma ve Nautica ve arada Umbro takılırdım ama en sağlamı Umbro çıktı işin entresanı...

Aynı şekil değil yaw.. Karizma olarak güzel duruyo ben burdayım diyor yani..

Valla ben daha çok puma kullanıyorum. 2002'de falan adidas alıyordum ama sonra pumaya döndüm ve puma ayakkabılar bence daha sağlam oluyor. Krampon-Halı Saha Ve normal Cat Serisi Puma var bende..

Nike ise hiçbir zaman ısınamadım şekline oldum olası uyuz oldum halada aynı..

• Converseler cok dandık ayakkabılar ama guzel duruyolar onun için alıyom :).Adidaslar Nikelardan da daha saglam
  • temiz converse iş yapmaz zaten hafif eski olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serial Thrilla -- 13 Mayıs 2006; 19:20:54 >
  • converse dandik.onun yerine sahtelerinden alın 20 ytlye aynı kalite.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CubaLibre

converse dandik.onun yerine sahtelerinden alın 20 ytlye aynı kalite.

converse bir tarzdır bir felsefedir. bakmayın son zamanlarda populer oldu yoksa converse giyen adam populer diye giymez kendi tarzı bu diye giyer 10 senedir converse giyen ark. var. sahtesine gelince yorum bile yapmayacam. şekil yapmak için sahte giyip gerçek gibi lanse etmeye çalışanlara
  • quote:

Nike hangi modeli bu? Genelde pek sağlam değillerdir de. Ancak ben tarzını sevmesem ve giymesemde Adidas sağlam ayakkabılar üretir...

ben adidas kadar dandik ayakkabı görmedim. aldım 3 ay sonra önü açıldı. adidasa
  • Sahte converselerin zaten burunları çok kalın net belli oluyor sahte olduğu..

Yaw şurada baksanaıza karizmaya nasıl duruyo..

• quote:

Orjinalden alıntı: yourdery

quote:

Nike hangi modeli bu? Genelde pek sağlam değillerdir de. Ancak ben tarzını sevmesem ve giymesemde Adidas sağlam ayakkabılar üretir...

ben adidas kadar dandik ayakkabı görmedim. aldım 3 ay sonra önü açıldı. adidasa

önü açıldıysa götürüp geri verseydin çünkü adidas da 1 yıl önünün açılmasına karşı garanti var

adidas a duncan a okadar para verdim hertarafı delik suda çamurda giyilmiyor ayağımıda çok terletiyor

• converse i nike almadı mı bu yüzden eskisi gibi üretilmiyo diye duymuştum
  • valla ilk basketbol ayakkabısı üreten firmadır Converse ama 150 milyon vermeye değmez.. 80 YTL yeterli bi ayakkabı için...
  • evde 3 tane var (2si ablalarımın)
    sıkıldıkca değişik giyiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Sahte converselerin zaten burunları çok kalın net belli oluyor sahte olduğu..

Yaw şurada baksanaıza karizmaya nasıl duruyo..

kumaş pantolon altına converse ha

benim inan hiç hoş görünmüyor :(

hustler t-shirt'lu olan ben converse ark

• quote:

Orjinalden alıntı: Serial Thrilla

converse bir tarzdır bir felsefedir. bakmayın son zamanlarda populer oldu yoksa converse giyen adam populer diye giymez kendi tarzı bu diye giyer 10 senedir converse giyen ark. var. sahtesine gelince yorum bile yapmayacam. şekil yapmak için sahte giyip gerçek gibi lanse etmeye çalışanlara

felsefeymiş keşke öle kalsaydı.. çok iğrenç oldu şimdi herkeste var

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.