Şimdi Ara

ERKEK GİYİM (tişört,ayakkabı,pantolon,ceket vs.) SS'İLE ÖNERİ TAVSİYE ##ANA KONU##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
10
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes giyim ile ilgili konu açıyor. Bunları bir başlık altında toplarsak daha güzel daha verimli olur bence

Tavsiye alıp tavsiye verebilirsiniz, SS ler ile. Lazım olabilir herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Btuhan35 -- 15 Nisan 2014; 19:04:55 >

• Takip tutar belkim
  • tişört,kot önerisi olan varsa alabilirim
  • Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerimizi alalım
  • Nasıl tişört giyiyorsun hocam V yaka filan ?
  • sıfır yaka olsa iyi olur ama diğerinede hayır demem çok baskılı olmasın yeter mavinin tişörtleri hoşuma gitti orda da beden kalmamış
     ERKEK GİYİM (tişört,ayakkabı,pantolon,ceket vs.) SS'İLE ÖNERİ TAVSİYE ##ANA KONU##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-813D491AA -- 7 Ağustos 2014; 17:44:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bulunsun ..
  • öneri alabilirim v yaka olur 0 yaka olur bisiklet yaka olur kısaca yakasız her tür olur.
  • başkalarının ne dediği ile giyinmekten çok kendi tarzınızı yaratmanızda fayda var. kızlar farklı olanlara bakıyor artık. sokağa çıkıyorum herkeste aynı saç aynı kot kapri. değiştirin az kendinizi.
  • Kış için önerilerinizi alabilirim. (fazla dikkate almam, konu tutsun)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defacto'dan;
    Birde gömlek ekleyim dedim
     ERKEK GİYİM (tişört,ayakkabı,pantolon,ceket vs.) SS'İLE ÖNERİ TAVSİYE ##ANA KONU## ERKEK GİYİM (tişört,ayakkabı,pantolon,ceket vs.) SS'İLE ÖNERİ TAVSİYE ##ANA KONU## ERKEK GİYİM (tişört,ayakkabı,pantolon,ceket vs.) SS'İLE ÖNERİ TAVSİYE ##ANA KONU## ERKEK GİYİM (tişört,ayakkabı,pantolon,ceket vs.) SS'İLE ÖNERİ TAVSİYE ##ANA KONU##

• Yerimizi alalım
  • Jack and Jones da tarz kıyafetler var bakabilirsin

• smeagol.gollum kullanıcısına yanıt
    oranın online mağazası var mı ?

• Mesajımız bulunsun
  • Hipster yok mu ?
  • Takip.

Ayakkabı arıyorum ben de kot , keten altına uygun birşeyler. Pantolon paçası çok geniş değil bütçe max 220.
  •  ERKEK GİYİM (tişört,ayakkabı,pantolon,ceket vs.) SS'İLE ÖNERİ TAVSİYE ##ANA KONU##
  • linkleriyle beraber atsanız ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.