Şimdi Ara

Control %100 Türkçe Yama The Foundation DLC ÇEVİRİSİ ÇIKTI (Anonymous Çeviri) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
22
Favori
9.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu arkadaş daha nasıl cevap verecek birde verilen cevabı beğenmiyorlar yorumlara bak Bence bunlara cevap bile verilmez de işte arkadaşımız iyi niyetle cevap veriyor yine..

    Arkadaşımız güzelce kusura bakmayın düzelticez diyor işte, ne desin daha yani? yok üslup yok bilmem ne saçmalamanın da bir dozu var arkadaş...

    Bu arada doğru söylüyor adamlar 4 ayda kaç tane yama yapmışlar helal olsun, üstelik hepsi de çok kaliteli çalışmalar gerçekten..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 30 Eylül 2019; 11:42:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam U-crew e kızardım iletişim konusunda yetersizler yamaları çok uzuyor,güncelleme yapmıyorlar diye Faceden bu yama ne zaman çıkacak yazarsın Yakında diye cvp verirlerse kendini şanslı hissederdin çoğuna cvp bile vermiyorlar DH den ellerini eteklerini çektiler demekki adamların bir bildiği varmış.Walkure herkese ayrı ayrı cvp veriyor ama arkadaşları tatmin etmek imkansız
  • Burada gösterilen tepkinin yanlış olduğunu düşünüyorum. Zaten inkar ettiklerini görmüyorum, farkındalar ve durumu düzeltmek için ellerinden geleni yaptıklarından şüphem yok. Bir yanlış tüm doğruları götürecekse, translate çeviriler yapan kişilere bırakalım bu sektörü.
  • Öncelikle yaşanan olaylar oldukça üzdü.Bunca zaman emek verip de bu insanlara demediğini bırakmayan kişi veya kişilerin bu tarz bir şey yapması doğal olarak ekibin ve Görkem Bey'in moralini bozdu.Attığı mesajlardan da bunu rahatlıkla anlayabiliyoruz ve durumu sizlere açıklamaya çalışıyor.Yamayı satın alıp da erişemeyen arkadaşlara da hak veriyorum.Aksini söylemek yanlış olur.Biraz daha sabır edip hep beraber Türkçe olarak oynayacağız.Durumdan anlayacak insanlarız sonuçta.Olağan dışında gelişen bir durum söz konusu.Bu ve bu tür grupların önü kesilmeye çalışılıyor defalarca kez söyledim.Lütfen oyunlara gelmeyelim.Onların istediği bu zaten.

    Yamayı bedava bekleyenleri anlıyorum ama baştan paralı yapacağız demişler şimdi onu bedavaya elde ettiniz ne olacak peki ? Sonraki yamaya kimse para vermeyecek onlar da bedava bekleyecek.Bu sefer ne olacak çevirmenler para gelmiyor diye bir daha çeviriye girmeyece.Yama olayı sekteye uğrayacak 1 kez bedava yama elde etmek için gelecek tüm yamaları çöpe attığınızın farkında değilsiniz.

    Son olarak da forumda tartışma çıkarmak amaçlı yazmıyorum bu mesajı.Forum yönetimi mesajlarımı silmekten bıkmadı sanırım,başkaları da şikayet etmekten bıkmadı




  • Kim bu yamayı illegal şekilde kırmaya çalışanlar? Şikayet edelim remedy ye, maliyeye, siber suçlara. Böyle güzel bir çalışmanın karşılığını engellemeye çalışanları ifşa edin de ilgili birimlere bildirelim.
  • Herif ne kadar düşman olmuş ise bir de antianonymous başlığıyla yayın yapıyor. Demek ki adamların başarısı bu kadar zoruna gitmiş. Maharetli isen çevrilmemiş oyunları çevir de hizmet ettim de. Mağdur arkadaşlar haklıyız ama biraz daha sabır ben de aynı durumdayım, yamayı satın alacakken bunlar oldu. Adamlar bir adım atacaklar muhakkak. Walküre iyi niyetinle yaptığın açıklamalar yeterli. Sorunu çözerek yamayı tekrar kullanıma açmanız daha önemli şimdi. Kolay gelsin.
  • Ben işin kırılma kısmında değilim. Çünkü her program her oyun her dijital içerik kırılıyor bir şekilde. Buna engel olmak imkansız.

    Önemli olan kısmı şu; Herkes ücret verip yamayı almak istemeyebilir ve bu yüzden bir yamanın alternatifi olmalı dendi, destek oldular, hali hazırda da yapılıyor zaten. E o zaman derdiniz ne? Anti diye site açıp, verilen emeği hiçe sayıp, destekleyenlerin de yardımlarıyla dalga geçmenin neresi akıl karı biri bana açıklayabilir mi?

    Hani ücretsiz versiyonu da çıkacak olan bir yamayı kin ile nefret ile kırmaya çalışmanın ve açıklama koyupta bile bile hakaret kusmanın neresi "iyi" niyet? Neresi oyuncuyu düşünen bir davranış? Neresi mantıklı?

    Ben beklerim 1 günde olur 10 günde sorunsuz bir şekli çıkınca oynarım oyunumu güzel Türkçe ile. Önemli olan X grubu değil kim olursa olsun çeviri yapmayı "sadece" canı sıkılınca yapacak olan insanların eline bıraktığınızda bakalım kimlere nefret kusacaksınız çok merak ediyorum.

    AC, Far Cry, DOS, Batman, Skyrim ve Witcher serisi gibi çok ama çok fazla dili ağır olup çeviri yükü ağır olan oyunları kimler çevirecek göreceğiz.. Siz devam edin kendi ayağınıza sıkmaya.

    Şimdi eminim çıkar birileri der ki; - Yaa elbet biri çıkar kimse size muhtaç değil bir sürü çevirecek adam var! der. Soruyorum tekrar hadi cevap versin bir babayiğit..

    Metal Gear Solid V: The Phantom Pain bu oyunu kaç senedir biri çeviremedi daha popüler bir oyun gayet hani öyle belli kitleyi de kapsamıyor hani nerede o "birileri çıkar elbet" diyeceğiniz adamlar? Hadi çevirin yama kıracağınıza, çevrilmiş oyunun yamasının hakkını yiyeceğinize, oyun çevirin oyun. Hadi bakim.




  • Merhaba, Control erişime açıldı. Dilediğiniz gibi oynayabilirsiniz. İyi oyunlar diliyoruz. Bir gün süren sıkıntı için de özür diliyoruz.
  • Bu yama şimdi kırılmış mı kırılmamış mı, çok tartışma var burada.
  • Aynı kişiler aynı laflar cidden baydı amaç tamamen art niyet neyse ki bu sıkıntıyı aşmışsınız.

    Bu kadar sakin kalıp amacı sadece tartışma çıkartmak olanlara bile tek tek cevap vermenizde taktir edilesi ben block atar geçerdim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CCC610F8A

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Merak ettiğim bir konu var. Bu yamayı nasıl kırarlar, çünkü daha önce sizden watch dogs2 yamasını aldım. Yama' nın setup dosyasını kimseye vermiyorsunuz, internetten oyun içine kurulum yaptırıyorsunuz. Elinde olmayan bir dosyayı internet üzerinden nasıl kırabilirler ki?
  • hocam
  • ALPOLİC_FR kullanıcısına yanıt
    Ya satın alıp kırıyorlar ya da biri satın alıp veriyor öyle kırıyorlar. Had Bildirici var meşhur animusun yamalarını kıran (control ve wd2 ile alakası yok kendi söyledi ben değilim diye) yamayı satın almadan ya da satın alan biri ona vermeden nasıl kıracak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 30 Eylül 2019; 9:52:13 >
  • Artık Hitman'lere odaklanın lütfen. Control'ü hemen aldık. Ücretli bu hizmete sonuna kadar destek ama Hitman çalışmaları hızlansın lütfen. Kolay gelsin tüm ekibe. Tüm olumsuzluklara rağmen destekçisiyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adol125

    Ya satın alıp kırıyorlar ya da biri satın alıp veriyor öyle kırıyorlar. Had Bildirici var meşhur animusun yamalarını kıran (control ve wd2 ile alakası yok kendi söyledi ben değilim diye) yamayı satın almadan ya da satın alan biri ona vermeden nasıl kıracak?
    İyi de yukarıda dediğim gibi, satın aldığında eline bir dosya geçmiyor, olmayan bir dosya nasıl kırılır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ALPOLİC_FR

    İyi de yukarıda dediğim gibi, satın aldığında eline bir dosya geçmiyor, olmayan bir dosya nasıl kırılır.

    Alıntıları Göster
    İnternet üzerinden olması kırılamayacağı anlamına gelmez. Online oyunlarda kullanılan hack programları bu duruma bir örnek. Şuan kullandığımız sistem Wd2 ye göre daha gelişmiş bir sistem. Arkadaş kırdığını zannedip büyük bir heyecanla burada konu filan açtı fakat sistemin fişini çekince avucunu yaladı. Ha şu kesin bilgisayar üzerindeki hiç bir sistem kırılmaz değildir. Denuvo suz çıkan oyunlar çıktığı gün kırılıyor. Belki bu yamamız kırılacak ama dediğim gibi bir sonraki sistemimiz daha gelişmiş olacak. Bu iş böyle devam edip gider. İlk umutsuzluğa kapılıp vazgeçen kaybeder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • O zaman şöyle bir şey daha sorayım. Bu yama da wd2 gibi sadece oyun'un açılışında mı internet gerektiriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: walküre

    Merhaba, Control erişime açıldı. Dilediğiniz gibi oynayabilirsiniz. İyi oyunlar diliyoruz. Bir gün süren sıkıntı için de özür diliyoruz.
    Ben hala 004 hatası alıyorum. Açılmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goodNx

    Ben hala 004 hatası alıyorum. Açılmıyor.

    Alıntıları Göster
    bende de oyun kapanıyor diyor ve 5 saniye geriye sayıp ekrandan atıyor
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.