Evrakları normal zarfa koyun posta ile gönderin. Ben öyle gönderdim. 7 liraya gidiyor o zaman. |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (117. sayfa)

-
-
Antalyada aktif bu firmayı kullanan var mı, muratpaşa/meltem bölgesinde önerir mi?
Kablonetten geçmeyi düşünüyorum daha doğrusu o aboneliğimi kapatmadan bunu bağlatacağım şimdilik.
-
kablonetten gecis olmaz sanırım sadece Türk Telekom altyapısı ni kullanan firmalar arasında geçiş oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Comnetin verdiği keenetic omni dsl be enzil uzatıcı 750 TL almak mantıklı mı sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatları makul fakat menzil genişleticileri tavsiyem dublex dairelerde kullanılmasından yanayım ve sadece sosyal medya için kullanacaksanız.
Oyun oynayan biri iseniz menzil genişletiçi kullandığınız için anlık ping yükselmesi olacaktır..
İyi bir wifi istiyorsanız evde iyi bir modem ve router alıp mesh yapmanızı öneririm.
Keenetic extra dsl modem olarak kullanın yanına da iyi bir router ikisini kabloyla bağlayın tamamdır.
İlla menzil genişletici alacaksanız modem bari 5 Ghz desteklesin extra dsl alın
-
Referans kodu ile üye olmak isteyen varsa özelden mesaj atabilir.
-
Hocam çok teşekkür ederim.
Hepsiburada üzerinden baktığımda extra DSL 1xxx TL, comnet de 750 tl sanırım.
Fiyatlar nasıl böyle anlamadım :)
-
Merak eden veya aynı konu hakkında sorusu olan arkadaşlar için kendi sorumu cevaplıyorum. Comneti aradım kendileri aynı zamanda veri merkezi oldukları için Reverse Dns (PTR) kaydı oluşturmadıklarını belirttiler. Yanı kısacası mail server kurmayı isteyen arkadaşların başka alternatifler bakmaları gerekiyor.
-
Kdv hariç fiyatı alım yaparken deneyin +kdv ilave ediyor hocam
Kdv eklendiği takdirde 850 TL oluyor ama yine ucuz 300 TL.
Comnetin keenetic ile anlaşması bulunuyor
-
Çok iyi bir ara benim baktığımda o kadar fark yoktu
-
Artık yine yok. Sanırım forum takip ediliyor zam mı yapıştırmışlar 1000 TL olmuş Comnette
-
Şaka gibi..
Fiyatlara zam gelecek mi? Netspeed kullanıyorum şuan, 35mbps paketim 124TL olunca geçiş yapmak mantıklı geldi ama 1-2 ay sonra zam gelecekse hiç uğraşmayalım.
Kullanan arkadaşlar memnun mu ayrıca?
-
zam elbette bu firmaya da gelicek. 12 ay alırsanız zaten etkilenmezsiniz.
referans kodu olan varsa gönderebilir mi?
-
Arkadaşlar Netspeed kullanıyordum ancak zamdan sonra Comnet’e geçmek istiyorum. Öğrenmek istediğim; Comnette ip tv kesin çalışmıyor mu, lütfen kesin cevabı biliyorsanız yazın ona göre geçiş yapayım ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşımda var beleşlerinde sorun yok ama özel server parayla alırsan sıkıntı yaratıyormuş datacenter ip si olduğu için.
bende comnette aks ücreti olduğu için mecburi internet kutusuna geçtim şimdilik sıkıntısı yok sadace biraz pingler yüksek türknete göre ama ilginç bazı sayfalar türknete göre daha hızlı açılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Haziran 2022; 17:22:45 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X