Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gruba girip kullandığınız IPTV yazın veya deneme veriyorsa versin bir bakayım ben.

Bazı firmalar IP dolayı özel link vermesi gerekebiliyor

• Hubifrit H kullanıcısına yanıt
    Çalışıyor sikinti yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar. 👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Basvurdum abonelik sozlesmesi imzaladim yukledim bi bayan arkadas aradi yazicida cikti alirken kagidin ustunde cizgi seklinde hafif leke var tekrar cikart yukle vs deyince iptal ettim geri , iptal etme sebebim de bazi arkadaslar tartisinca kosulsuz sartsiz internetlerini iptal etmeleri aklima geldi
    Bide sey dikkatimi cekti odeme yapiliyor ciktisi fatura niteligi tasimiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Saracen -- 22 Haziran 2022; 22:34:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusuf Saracen kullanıcısına yanıt

EArşiv faturanızı isteyebilirsiniz. Mail adresinize gönderiyorlar.

• Şuan Netspeed adsl kullanıyorum adresime fiber alt yapı döşendi.Fiber olarak Comnet'e geçtiğimde yeni üyelik gibi mi görünecek yani bağlantı ücreti yada bağlantı için herhangi bir işlem yapılması gerekir mi ? Ayrıca yıllık taahhüt olduğunda peşin ödeme mi yapıyoruz ? Yardımcı olursanız sevinirim.

• egzersayz kullanıcısına yanıt

Merhaba,

0 kurulum yapmanız lazım Comnette sizden alınacak ücret aktivasyon ücreti 1 defalık ve paket ücreti.

Eve kadar Telekom ekipleri kurulum yapacak ont cihazı ve router bırakacak. Toplu paket alımlarında peşin ödeme alıyorlar bankanız ile taksite bölebiliyorsunuz

• ramazanjk55 R kullanıcısına yanıt

Hocam mesaj attım bu cevabı verdiler.

Merhabalar.

Herhangi bir, sabit fiyat garantimiz yoktur. Kendinizi garantiye almak isterseniz 1 yıllık peşin ödeme seçeneğiyle garantiye alabilirsiniz.

Fiber olarak geçiş yaptığınızda herhangi bir aktivasyon ücreti veya kurulum bedeli ödemezsiniz.

Saygılarımızla.

• egzersayz kullanıcısına yanıt

Fiber olarak geçiş yaparsanız demiş 0 kurulum dememiş :)

0 kurulumlarda aktivasyon ücreti var.

Geçişlerde hiçbir firma ücret almaz ama 0 kurulumlarda firmadan firmaya ücret değişiyor

• Bugün itibarı ile tbtnet ten comnet e geçmiş bulunuyorum. Eskisi gibi 35 mbit e kadar pakette devam etmeme rağmen İnternet hızım arttı. Sanırım doğru bir karar vermiş gibi görünüyorum. İnşallah böyle devam eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.