Gruba girip kullandığınız IPTV yazın veya deneme veriyorsa versin bir bakayım ben. Bazı firmalar IP dolayı özel link vermesi gerekebiliyor |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (118. sayfa)

-
-
Çalışıyor sikinti yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler arkadaşlar. 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Basvurdum abonelik sozlesmesi imzaladim yukledim bi bayan arkadas aradi yazicida cikti alirken kagidin ustunde cizgi seklinde hafif leke var tekrar cikart yukle vs deyince iptal ettim geri , iptal etme sebebim de bazi arkadaslar tartisinca kosulsuz sartsiz internetlerini iptal etmeleri aklima geldi
Bide sey dikkatimi cekti odeme yapiliyor ciktisi fatura niteligi tasimiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Saracen -- 22 Haziran 2022; 22:34:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
EArşiv faturanızı isteyebilirsiniz. Mail adresinize gönderiyorlar.
-
Şuan Netspeed adsl kullanıyorum adresime fiber alt yapı döşendi.Fiber olarak Comnet'e geçtiğimde yeni üyelik gibi mi görünecek yani bağlantı ücreti yada bağlantı için herhangi bir işlem yapılması gerekir mi ? Ayrıca yıllık taahhüt olduğunda peşin ödeme mi yapıyoruz ? Yardımcı olursanız sevinirim.
-
Merhaba,
0 kurulum yapmanız lazım Comnette sizden alınacak ücret aktivasyon ücreti 1 defalık ve paket ücreti.
Eve kadar Telekom ekipleri kurulum yapacak ont cihazı ve router bırakacak. Toplu paket alımlarında peşin ödeme alıyorlar bankanız ile taksite bölebiliyorsunuz
-
Hocam mesaj attım bu cevabı verdiler.
Merhabalar.
Herhangi bir, sabit fiyat garantimiz yoktur. Kendinizi garantiye almak isterseniz 1 yıllık peşin ödeme seçeneğiyle garantiye alabilirsiniz.
Fiber olarak geçiş yaptığınızda herhangi bir aktivasyon ücreti veya kurulum bedeli ödemezsiniz.
Saygılarımızla.
-
Fiber olarak geçiş yaparsanız demiş 0 kurulum dememiş :)
0 kurulumlarda aktivasyon ücreti var.
Geçişlerde hiçbir firma ücret almaz ama 0 kurulumlarda firmadan firmaya ücret değişiyor
-
Bugün itibarı ile tbtnet ten comnet e geçmiş bulunuyorum. Eskisi gibi 35 mbit e kadar pakette devam etmeme rağmen İnternet hızım arttı. Sanırım doğru bir karar vermiş gibi görünüyorum. İnşallah böyle devam eder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X