< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (116. sayfa)

-
-
Vowifi servisinin ISS ile alakası vardır örneğin forumda çok tartışıldı turknette uzun bir süre vowifi sorunu yaşandı kendi evimde netspeed var Türk Telekom vowifi düzgün çalışmıyor ailemin evinde comnet var vowifi düzgün çalışıyor fakat comnette artık DNS’lerin engelli sitelere girmesi olayı bitmiş
-
firma rüzgara göre router değiştiriyor ondan bir süre sonra yine açılır.
-
Dediğiniz gibi olduğunu düşünmüyorum.Bir önceki ISS'de 41mbps hız profilim varken şuan 35mbps.Telekom kendisi yapsa kendi abonelerine bu hız profillerini tanımlar.Daha çok Telekom altyapısını kullanan ISS'lerde var bu durum.Hiçbir Telekom abonesinde daha böyle bir olay görmedim.Hız profillerini ISS'ler kendileri ayarlayabilmektedir.Ortak sistemleri var.Öyle olmamış olsa her paket değişikliğinde ISS'ler Türk Telekom'a başvuru yapmak durumunda kalırdı.
-
Telekom kullanıp 35 mbps fazla alanı gördüm :)
Ben bir telekom kullanıcısı olsam hesap sorarım onlar başka firma kullanıp o hızları alıyor ben sizden hizmet alıyorum ama bu hızı alamıyorum diye.
Telekom yanlış profil ataması.
Örnek x bir kullanıcı 100/8 paketi var ama upload 20-30 alıyordu profil kaynaklı. Firma değiştirse belki 8 düşebilirdi :) olabiliyor böyle şeyler
-
Şu an comnete geçtim ilk hız testi 1 saat önce 34 mb idi şimdi 16 felan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Ard arda yaptığım hız testi bukadar niye düşer hız mert kuşbakan olunca hız yerlerde
Ama internete girmede felan sorun yok videoda felan donma felanda olmuyor ne iş anlayamadım
-
Kontrolleri sağladığımızda ankastre kutusuna kadar sorunsuz bir şekilde bağlantı sağlandığı gözükmektedir. Tarafımızca kablosuz sağlanan testler dikkate alınmamaktadır. Kablolu test sağlamanızı rica ederiz.
COMNET
Kontrolleri sağladığımızda ankastre kutusuna kadar sorunsuz bir şekilde bağlantı sağlandığı gözükmektedir. Tarafımızca kablosuz sağlanan testler dikkate alınmamaktadır. Kablolu test sağlamanızı rica ederiz.
COMNET
Buda gelen cevap
Kablolu test edin bir problem olmadığını fark edeceksiniz ya da modemi kapatıp test edin.
WİFİ ile yapılan testler tabii ki kabul görmez. Elinizdeki modemin kalitesi bilinmiyor o an wifiye kimler bağlı kimler ne yapıyor bilinmiyor kanal yoğunluk durumu bilinmiyor bunlar wifi kalitesini etkileyen şeyler. Biri gidip o an indirme yaparsa sizin de hızınız düşer.
Arıza kaydına ne yazsın adamlar Wİ-Fİ ile hızı düşük mü yapsın resmen hatalı arıza kaydı bu :)
Önce kullanıcı üzerine düşeni yapmalı sonra firma gerekeni yapar.
Kablolu test yaptınız sorun yine aynıysa video çekin kablolu yaptığınıza dair hız testi de o an belli olsun gönderin destek sistemine arıza kaydı bırakırlar. ( Video youtube yükleyip gönderebilirsiniz )
-
İnsanı azarlar gibi cevap yazmanıza gerek yoktu yaptığım test sabahın 4 dü herkes uyuyor yalnız ben ve şunuda belirtteyim internete bağlanma video oynatma hiçbir sorunda olmuyor ve ttnetin 16 sından çok çok iyi
Wifi sağlıklı sonuç vermeyebilir, bu yüzden kablolu bir denemeniz gerekiyor. Aynı sorun kablolu da varsa ona göre çözüm yolları denenir.
DNS'i kaldırın, modem güncellemeleri varsa yapın sonra tekrar gözlemleyin. Jitter değeriniz çok yüksek.
Ek olarak TT'in 16'sı ile 35'lik paketi zaten karşılaştıramazsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 20 Haziran 2022; 11:2:9 > -
Bu işlerden pek anlamam şu an kullanıyorum bilgi olsun diye paylaştım sorun olursa tekrar ttnete döneriz bilgi için teşekkürler dns felan uğraßıp hepten götûrmeyelim interneti
Bu arada gayet memnunum
Yani karşılaştırma sebebim şu fp olayı benden 16 ya 139 tl istedi ttnet böyle memnun kalırsam aysonuna yakın 1 yıllık alacam oyüzden yoksa tabiki karşılaştırılmaz
Herhangi bir azarlama yapmadım öyle yansımış ise kusura bakmayın 🙏
Kablolu yapın firmanın bahanesi kalmaz arıza kaydı bırakır telekomda gelir halleder sorunu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X