Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.653
Cevap
244
Favori
651.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün akşam saatlerinde ttnet hatta mobil de bile bi ara sacmaladı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Bu gün dh ye ne ttnet nede mobilden girebildim akşam

• Bende yazıcı yok geçiş talep formunu kalemle yazsam olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bradenburg B kullanıcısına yanıt
    Bir kırtasiyeden çıkarttır be ustam 9 sayfa yazmakla bitermi

• ali guler kullanıcısına yanıt

Akşam bütün isslerde sorun varmış bazen sitede de sorun oluyor şimdi düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 8 Haziran 2022; 0:43:25 >
  • tekniking kullanıcısına yanıt

Kronik rahatsız bu IP :D

TR'den çıkış iyi de Avrupa turu yaptırıyor yönlendirmeleri :) Sunucuların bulunduğu yer problemli.

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI
  • ali guler kullanıcısına yanıt

Turk net ten geçeceğim sadece geçiş talep formu ve kimlik fotoğraf yeterli olur mu abonelik sözleşmesi gerek var mı

Bende 15 ini bekliyorum geçecem ikiside olacak galiba

Sözleşmeye gerek var her firmanın sözleşmesi farklı

• Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

• Sah!n kullanıcısına yanıt

İstanbul'da comnet bahçelievler deymiş, elden imkanı olan teslim ediyor, sıkıntısı olan duymadım

Adi/normal posta yollayan var , 7gün içinde ulaşır mı bilmem, forumdan yolladım diyen vardı, sıkıntı olduğunu yazmadı sonrasında

MNG kargo TürkTelekomAvea prime hat ve bazı müşterilerine indirim yapıyor eskiden %40 idi

Birde comnet yurtiçi kargo indirimi yokmuş ama, ben araştırdım mobil uygulama kurup indirim kodu ile , birde içinden şube tesli at seçtim riske giren fiyatı düşürebilir, yurtiçi ile çok çalışıyorsa yakın ise combete ulaşır indirimli, ama emin değilim,

Referans kodumu isteyen özel mesaj ile isteyebilir

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Merhaba.

Hem size hem de bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olacak.

Comnete geçiş için başvuru yaptım. Sistemden evrakları indirdim. Doldurup sisteme yükledim. Bu arada hem başvuru sonrasında hem de evrakları gönderdikten sonra dönüş yaptılar. Evrakların birinde problem varmış. Onun bilgisini verdiler.

Ben TBT netten geçiş yapacaktım. Ev telefonumu kullandığım hat üzerinden VDSL hizmeti alacaktım. Ancak bana Comnete geçiş yaptığımda sabit telefon hattımın kapanabileceğini söylediler. Gerekçe olarak da kendilerinin sadece yalın internet hizmeti verdiklerini ifade ettiler. İnternet hizmeti de bu hat üzerinden verildiği için onlara geçiş yapıldığı için telefon hattım kapanabilirmiş.

Ben yıllardır aynı sabit telefon hattımı kullanıyorum. Ücretini Türk telekoma ödüyorum. Bu süreler boyunca bir çok ISS değiştirdim. İnternet kullanım ücretlerini de onlara ödedim. Zaten hepsi TT'nin altyapısını kullanarak hizmet veriyor. Şu ana kadar telefon hattının kapanması gibi bir durumla karşılaşmadım. Hiçbir ISS'de böyle bir ihtimalden bahsetmedi. Zaten böyle bir şey de saçma olurdu. Bazı ISS'ler aynı zamanda telefon hizmeti de veriyor ama ben sabit telefon için hiç değişiklik yapmadım.

Comnetin bu konuda verdiği bilgi ne derece doğru acaba?

Onları yaptığı açıklama pek tatmin edici değildi doğrusu. Comnetin altyapısında diğer ISS'lerden farklı bir durum mu var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi std350 -- 8 Haziran 2022; 11:17:44 >

• std350 S kullanıcısına yanıt

voip ucuz olandan alıyorsan 5-10 tllik kapanır ptsn gibi ,bakır hat analog üstünden alıyorsan sabit ücretli 40 tl lik olan kapanmaz.

sabit hat iss lerde sorun oluyor malesef bende kapattırıdım bizimkilerde kızdı :) sabit hattı telekoma ayrı fatura yaptırmak zorundasın yani yada bireysel voip firması bulucan oda zor.

ev telefonu kullanan pek kalmadı diye isslerin pek umru değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Haziran 2022; 11:50:31 >

Ben 3-4 sene önce TürkNet'e abone olduğumda bana 3 TL ayda öde telefon var dendi, bende işaretledim. başvurdum. Hatta 2.el faks cihazı , toneri vs satın aldım. Türknet internetimi açtı. ama telefon datası yok diye şikayet açtım. beni 1 ay salladı. sonra keyfi kendi başına buyruk telefon hizmeti bir sorun olmuş vs dedi. ben işaretlediğimi sırf eve faks alayım bazı bankalara vs faks çekmem gerekiyor dedim. Hatta beni TürjkNete davet eden arkadaş ayda şu kadar dakka veriyor her yeri arıyorum demişti ben arada faks işim için ve arada birkaç görüşme için bile 3 TL yi tamam demiştim. Neyse katakulliler ile hizmeti vermedi. İptal edersem de ilk kurulum için 99TL yı geri vermem dedi. El mahkum.

Comnette telefon hizmeti seceneği ben olsa işareetlerdim . Ama hiç görmedim. siz sanırım vardır diye düşündünüz. ama bildiğim kadarıyla yok. Sırf telefon için Türktelekom omurgası altyapısı olduğundan hareketle bence onlara danışın. Dayım eve telefon hala kullanıyor , sebebi evtelefonu olunca çoğu şeye indirim vs oluyormuş. Hakkaten öyle duymuştum.

Bildiklerim kabaca bunlar. Telefon hizmeti vaadi ben comnette duymadım, olsa zaten şu kadar öde diye kampanyaları olur. TürkNet sanırım 3TL den 10TL ye çıkartmıştı millet isyanlardaydı %300 zammı olur diyordu. Ama 2 senedir zam yapmamış birden zam yapmış oolabilir. Comnette olsa ben ayda 100dakka/kontür da verse 10TL farka razıyım. 2.el faks ve toneri kaldı başıma TürkNet sebebli. Hatta splitter vs dahi almıştım masraf edip. Faks lazım olmasa inanın o farkı verecek bütçem dahi yok. Ama sanki o telefon sehiriçi,şehirdışı, gsm hatta sanırım almanyayı dahi arayabiliyordu içindeki her ay verilen kontür/dakka ile.

Comnet size çözüm sunmuyor sa bence Türktelekom u arayın anlatın derdinizi. size çözüm önerebilir, o hattı kullanmanız için teklfi vs sunabilir.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

arkaşım 5-10 tl olması zaten voip teknoloji olduğu için ucuzdu internet üstünden konuşuyordun yani,analog hatta taşıycak ayrı faturalandırma ile oda ek nerden baksan 40-50 tl lik fatura olucak .

s.o telekom turknet dışıda kimse vermiyor zaten bireysel mecbur kapatıyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Haziran 2022; 12:0:27 >

Yıllar önce ttnetten türknete yalın internete geçerken telefon aboneliğim olduğu için sorun çıktı.İnternet taahütüm bittiği halde telefon aboneliğim devam ediyormuş.Halbuki ben aynı anda telefon ve internet aboneliğimi başlattım.Bir kaç tane sözleşme imzalamış olabilir.Taahhüt bitince her 2 sininde sonlanması gerekmezmi?Yıllarca ttnet telefon aboneliği olmadan internet bağlanamıyor diye milleti kandırmış.Veya sonradan yönetmelik değişti tam bilemiyorum. Yıllarca kullanmadığımız telefona +10 tl gib para aldılar.Türknet telefon aboneliğimi iptal ettirmek gerektiğini aksi takdirde geçiş olmayacağını söylediler.Ben telekoma gidip telefon aboneliğimi iptal ettim.Yine kendilerinin teklifleri ile benim adıma olan talebi benim olurumu alarak iptal edip eşimin adına sıfır abonelik açtılar ve internetimde kesilme olmadan türkneti kullanmaya başladım.Sizinkinden biraz farklı ama bilgi vermek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 8 Haziran 2022; 12:12:3 >
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.