Şimdi Ara

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
443
Cevap
1
Favori
38.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Strateji oyunlarının arasında red alert 2 ve generals zero hourdan başkasını tanımam. Bu ikisinden sonraki stratejilerin hiç birinden keyif almadım. CC4ü yüklemedim bile. Red alert serisini red alert 3 (renkli renkli çorçocuk oyunu) ile batırdı EA. Bari adamakıllı Generals 2 falan çıkarsa.
  • keşke indirmeseymişim :s
  • bendeki oyun hepten garip ya:

1) oyun içinde defeat olunca, oyundan çıkamıyorsunuz, bölümü başlatıp, yani o loading ve oyun başındaki gereksiz pasif oyun bölümünü de bekleyip öyle çıkıyorsunuz. kafadan iki dakika alıyor.
    2) bleed out bölümünden sonra, end of bölümüne geldiğinizde, kazanamazsanız, replay ile oynuyoprsunuz ancak oyunu kapatıp açınca, bleed outtan başlatıyor.

bu yapay zeka, araçların birbirini engellemesi olayından geçtim, başarılı olmayan tüm oyunlarda olabilecek normal şeyler. Ama menü sisteminde hata biraz fazla. 17 sene önce siyah beyaz pcde satranç oynamaya başladığım günden bu yana ilk defa menüsü hatalı bir oyuna denk geldim. Fiyasko bile diyemem, fiyasko demiş olduğum oyunlara haksızlık olmasın.

Bi de bu merlininkazanında bu oyun için yazılmış incelemeyi yazan elemanı cidden merak ediyorum. Kesinlikle dünyalı falan değil o incelemenin yazarı.

• bir C&C hayranı ve takipcisi olarak 4. seriyi almaya karar vermişken burayı okudum ve hayal kırıklıgına uğradım hayatımda ilk kez orjinal bir oyun alacaktımki yorumlar berbat bu yaz sıkıcı gececek desnize ya peki eart 2160 dan sonra eart 2170 çıcacakmı bari onu bekleyeyim oda güzel bi oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAS207
    bir C&C hayranı ve takipcisi olarak 4. seriyi almaya karar vermişken burayı okudum ve hayal kırıklıgına uğradım hayatımda ilk kez orjinal bir oyun alacaktımki yorumlar berbat bu yaz sıkıcı gececek desnize ya peki eart 2160 dan sonra eart 2170 çıcacakmı bari onu bekleyeyim oda güzel bi oyun

Kesinlikle C&C serisinin bir üyesi değil. Kendi başına başka bir oyun.
    Farcry ve Farcry2 bile aynı seri oyun sayılabilirler bir nebze, en azından oynanış aynı. ama C&C4, bildiğimiz C&C serisiyle uzak yakın ilgili değil. belki AOE serilerinde rush tarzı oynayanlar hoşlanabilir, o da bir ihtimal.
  • arkadaşlar oyun kısacası tam bir felaket! en kötü yanı bina olmaması bir tane bina veriyor ilk başta o binanın saldırı,defans ve destek mi olacağını seçiyoruz
    oyun çok kolay, yapay zeka çok kötü,heyecan yok ,çok sıkıcı ayrıca command congueri command conguer yapan binalarıdır bu oyun command conguer filan değil diğer serilerini oynarken keşke oyun bitmese diyordum her bölümü bir ayrı zevkliydi tam bir hayal kırıklığı oyunu hiç tavsiye etmem sakın yüklemeyin pişman olursunuz sonunu merak ediyorsanız sonunu bir yerden izleyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimo. -- 24 Haziran 2010; 13:00:00 >
  • Red Alert 3'ün renkli karakterleri olmasına rağmen hikaye sağlam oynanabilirlik vardı.
    CC4 ise sormayın gitsin. Bir strateji oyununda geliştikçe gelişmen lazım. Yeni fabrika açarsın. Dökümhane (Blacksmith) ile silah geliştirirsin v.s Bunları yapabil ki düşmana üstünlük sağlayabilesin. Bu oyunda savunma destek atak. birini seçiyorsun. Gökten taş düşer gibi iniyor. Bir yere kurup hurra adam üretip saldırıyorsun. Düşmenı yendin. Düşmanda bir daha taş düşürüyor gökten kafana.
    Hoppala. Hiç akıl işi değil bu oyunla vakit kaybetmek. Red alert 3, rise of nations, CC3'le idare ederiz en iyisi mi.
  • Araştırıp dün bir korku tarzında oyun almaya karar verdim.Dead Space oyununu seçtim ve almaya gittim.Dead Space bulma umudundayken C&C 4 ü gördüm.Dış afişi olsun görseli olsun hoşuma gitti almayı düşündüm fakat önce araştırmak istedim.Dead Space oyununu alarak geri döndüm.DH forumuna birde baktım ki kimse tavsiye etmiyor.Alma hevesim gitti :(((
  • cidden oyun ne anlatıyor.. .kane ne yapmaya çalışıyor... noluyor hikaye nasıl bitiyor... biri anlatsın... kane i seçtim bitirdim... hiç bi şey anlamadım...
  • SC2 çıkmış kim bakar buna daha
  • Oyun C&C den baya yzaklaşmış ama pekde kötü olmamış bence:

Savunma ,Ion Canon Ve NUCLER MİSSİLE den baska bisi kuramıyomusun

Ion Cannon ve Nucler Missile çok güçsüz bu yandan biraz daha gerçekçi ama bi Ion Cannon bi tane
    Obelisk of Light ı yok edemiyor.

Uzaylı ırkı gitmiş ama campainde hala görüllüyor

Tankların ve askerlerin ölmesi baya zorlaşmış

Crawlerlar iyi olmuş ama crawlerlarla bir yere yerleşip Bina kurmak daha mantıklı olurdu

Level yapmışlar ama co-op yaparsanız hmn 20 olursunuz

Multıplayer olarak hala zevki çıkıyor ama oyunun.
  • Bence böylesi daha iyi olmuş diger oyunda yha full savunmaya çekilirdiniz yada bi ordu
    yapıp içine 3 mammoth yada avatar koyup saldırırdınız böyle amaç sürekli saldırmak değil
    bisiler ele geçirmek istiosunuz
  • arkadaşlar,
    GDI campaign inde for humanity görevinden sonra oyun yine lockdown görevine geri dönüyor.

bunun sebebini ya da çözümünü bilen var mı ?

Yoksa yapımcılar bu kötü oyunu mecburen tekrar ve tekrar oynuyalım diye böyle bir düzen kurmuşlar ?
  • Benim istediği red alert2 gibi bişiy olmasıydı menulerine ona benzetselerde baya bi guzel olurdu.. cnc3 te red alert 2 ye gore idare ederdi ama bu buu tam bir fiyasko...
    oynadım birimler belirli gorsellik bide film içiçe guzel ama oyunu daha kapsamlı yapsalarmıs ayrıntılı DAHA İYİ OLURDU TABİİ BU YORUM ŞÖLE:
    HAVADA GİDEN BİR UÇAK VAR BİZ HEPİMİZ DİYORUZKİ BU UÇAĞIN KANADINI BİRAZ DAHA GENİŞ YAPSAYDIK...
    DAHA GUZEL OLURDU... UÇAK HAVADA NEYİ YAPIYONUZZ???

BENCE ZENGİNLER BİRLEŞİP BİLİMİ KONUŞTURUP TNT2 TNT3 TNT4 GİBİ CNC4 E BENZER Bİ OYUN YAPALIM.....
    SONRA YORUMLARIMIZ EN ZINDAN BİRİLERİNİN KULANA GİDER....
    BOLE BOŞ BOŞ YORUMLAR...??

EMEK VAR YİĞİDİ OLDUR HAKKINI VER YAPMIŞ TABİ ADAM GUZEL YAKINLASTIRDIĞINDA GRAFİKLER BOZULMUYOR İYİ BİR OYUN TEK SORUNU ŞU
    HAKİMİYET BİRAZDAHA OYUNCUDA OLMALIYDI CNC3 TE BİRAZ DAHA İYİYDİİ... AMA BU COMMAND LAR ARASINDA EN SEVDİĞİM RED ALERT2 YURİ DİR...
  • Tek kelime ile hayal kırıklığı, ben daha hoş şeyler umuyodum, umudum suya düştü...
  • C&C3 : Kane's Wrath a devam beyler Twiligght dan bi halt olmaz. 30 liraya düştü kane's wrath online çok akıcı ve zevkli.
  • C&C serisi gittikçe batıyor. Kane's wrath daha iyi.
  • Arkadaşlar oyun elime daha yeni geçti sizler ise çoktan bitirmişsiniz bile oyunu kurdum ama sonradan çıkan login vs basamağını atlatamayarak oyuna giremedim oyunu kurarken sanırım bir hata yaptım bir arkadaşımız bana nasıl kurmalı ve ne yapmalıyım anlatırsa inanın çok müteşekkir olurum ...
  • oyunu oynamayı beceremeyip yapımcısına ve oyuna iyi değil diyenleri anlamak zor
    ben 30 yaşımdayım ve bu serinin ilk westwood sütüdyolarında yapılıp yanyınlanmış oyunundn tututnda hepsini oynadım. bence oyuna haksızlık ediliyor oynamayı öğrenin öyle gelin derim çok kapsamlı bir oyun olmuş bence yapay zekada sorunlar var müzikler harika seyyar mcv güzel düşünce herzmanki gibi monoton bişeyler toplamaktan kurtarılmış oyun salak binalar dikmektende gerçek savaşı yapmanız için size fırsat verilmiş bence, durmadan salak binalr dikmeye çalışmaktansa hakkatten savaşıyorsunuz doyadoya oyunda. lvl sistemi tartışılır bence iyi, mcv nin defans ofans ve support seçenekleri gayet mantıklı ve kullanışlı, hoşuma giden bir havası var oyunun bilmiyorum tiberian sunda da böyle garip hislere kapılmıştım :)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.