Şimdi Ara

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
443
Cevap
1
Favori
38.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [DOTA]Wonder_kiss

quote:

Orijinalden alıntı: RespecT
    Oyun resmen hayal kırıklığı olmuş en azından benim için. Ortada 20 birim var savaşlarda hiç tokluk yok, roket atıyorsun sanki boncuklu tabancayla vurmuş gibi geliyor. Makineli tüfek mermileri boncuk gibi... Bir C&C3 e bakıyorum bir buna oyunu berbat etmek için uğraşmışlar. Grafik olarakta ben bir yenilik göremedim. Sevilen bir seride bu kadar radikal değişiklikler ne zaman iyi karşılandı ki bu sefer karşılansın EA Games bunu anlayamadı yada anlamamak için elinden geleni yapıyor. Red Alert 3 de savaş atmosferini yaratamıyordu birimler sanki su savaşı yapıyor gibiydi buda aynısı oldu... Başarılarının devamını dileriz EA diğer serileride berbat etmen dileğiyle...

Asıl siz yıllardır aynı oyunlardan bıkmadınızmı ? Değişim şarttır ra3 gayet iyi bence

Aynen diğer arkadaşlara katılıyorum, hayır bıkmadım, bıkmayıda düşünmüyorum

benim ve benim gibi birçok strateji severin oyunların yeni nesillerinden tek beklentisi zamanın teknolojisine uygun gelişiş grafikler ve yeni üniteler, belkide yeni ırklar eklenmesi, daha fazla bişey istemiyoruz, bu hem firma için daha az masraflı hemde oyuncular için daha mutlu edici bir durum..

Aynı hatayı 3DO yapmıştı. o muhteşem Heroes of Might and Magic oynunu alıp önce 4. bölümünde 3 boyutlu yapacaz diye iğrenç grafikler ve sistmelerle bezemiş, 5. seride de HOMM 3 sistemine geri dönmeye çalışmış ama toparlayamamıştır.

Başka bir örnek Master of Orion serisi, oyunun ilk iki seriside mükemmeldir, ama 3. seride "yenilik" peşinde olan geliştiriciler oyunu bir daha toparlayamamıştır..

veya Red Alert 3!!! kardeşim işin zor değil, kardeşim al o üniteleri yeni nesil ekran kartlarına göre dx10 efektleriyle süsle (bkz. Company of Heroes) 3-5 tane de yeni özellik veya ünite ekle paketle gönder sat, inanın büyük bir çoğunluk bundan başka birşey istemiyor..

Oyun piyasasında bu konuda en zeki firma blizzard, bakın ne starcraft 2 de, ne warcraft serisinde ne de Diablo serisinde yeni çıkan bölümlerin eskilerinden tek farkı görsellik olarak güzelleşmeleri, modern yapay zeka altyapısı ve birkaç yeni ünite/ırk. Adamlar hala yok satıyorlar. Yeni bir oyun çıkarmadığınız sürece devam oyunlarında radikal değişiklikler herzaman firmanın zararına oluyor. Çünki devam oyunlarını alan kitle belli, önceki serileri bitirmiş insanlar.

• dün aksam söyle bır göz attım red alert 2 yurı oynuyorum daha zevkli ama denemeye ddevam edecegım emnu ekranı bıle dandık olmus
  • http://hotfile.com/dl/35753820/f7690eb/CNC4_Crack.rar.html

bu crackı deneyin host hotmail felan gerekmiyor tabi bunun yanınd aonline oynuyamiyorsunuz ilerlemeli oynamak istiyenelr icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: teeKin

dün aksam söyle bır göz attım red alert 2 yurı oynuyorum daha zevkli ama denemeye ddevam edecegım emnu ekranı bıle dandık olmus

+1

Yuri nere cnc4 nere
  • oyuna cnc nin devamı değilde başka bir oyun olarak baktıldığında fena değil en azından red alert 3 ten daha iyi ..ama ısrarla generals 2 yi bekliyorum adam gibi grafikli günümüz silahlarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: groll

oyuna cnc nin devamı değilde başka bir oyun olarak baktıldığında fena değil en azından red alert 3 ten daha iyi ..ama ısrarla generals 2 yi bekliyorum adam gibi grafikli günümüz silahlarıyla

Çok bekleme derim. Sonu hüsran olabilir cnc4 ve ra3 gibi.
  • quote:

Tiberium oyunlarının hikayesini arıyorum kuçukken oynadğmdan neler olduğunu hatırlamıyorum
    quote:

Tiberium oyunlarının hikayesini arıyorum kuçukken oynadğmdan neler olduğunu hatırlamıyorum
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yok demek ki kardeş yüzüncü oldu bu yazdığın. google dan aratırsan daha yararlı olacağını sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msw -- 3 Nisan 2010; 21:57:48 >

• Oyun berbat olmuş oyunu açabilmek için uğraştığıma değmedi birde kamerayı direk yere konumlandırsalarmış bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

Oyun berbat olmuş oyunu açabilmek için uğraştığıma değmedi birde kamerayı direk yere konumlandırsalarmış bari

aynen ya kamera açısı da berbat, ileriyi hiç göremiyorsun direk yeri görüyorsun, çok saçma
  • quote:

Abi oyunu indirdim iso halinde kurdum tıklıyorum açılmıyor :S anlamadım nasıl kurabilirimki ?

iso uzantılı dosyayı nası ''iso halinde'' kuruyosunuz onu anlamadım açıkcası yapmanız gereken iso yu daemon tools lite' dan sanal sürücü oluşturup dosyayı açmak ve oradan da setup tıklayıp (autorun) direk kurmak

ayrıca indirmeye çalışan arkadaşlara bi tavsiyem var oyunun reloaded olmasına dikkat etsinler ben bugün itiberi ile indirdim ve yükledim oynamaktayım.Bir de aktivasyon code uğraşan için bir şey söylim : crack yaptıktan sonra ( crack dll ve exe uzantılı iki dosyadan oluşmakta) oyunu crack ten açıcaksınız

ayırca 2. bölümde füze atarları kurduktan sonra takıldım arkadaşlar geçebilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim şimdiden sağ olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jnrgndz_798 -- 7 Nisan 2010; 21:02:29 >

• arkadaşlar oyun GDI la bitmiyor son bölüme gelince lockdown bölümüne dönüyor sizde de aynı hata varmı
  • Multi çok iyi olmuş çok zevkli maçlar oluyor.Tamamı ile takım oyunu olmuş.
  • dün gece nod larla oyunu bitirdim, açıkçası oyundan o kadar çok sıkıldımki sadece hikayenin sonunu merak ettiğimden senaryonun ortalarında trainer kullanarak hızlı bir şekilde bölümleri geçerek bitirdim..

EA napmış böyle, nasıl bu kadar kalitesiz bir oyun çıkarmış anlamak mümkün değil! sanki hayatlarında ilk defa strateji oyunu yapıyorlar.. hayır asıl problem oyunun sistemi değil, yapay zeka ve oynanabilirlik!

mesela 5 tane tankınız var, ve haritada bulunan bir kristali almak istiyorsunuz.. tanklar ilerlemiyor, kilitleniyorlar! bu hatayı red alert 1 de bile görmüyorduk, böyle bir durumda araçlar almaya gelen diğer araca yol açardı.. bu olay bütün oyunu ele geçirmiş durumda, savaş oluyor, ilerde duran iki tane tankınız koca bir orduyu arkasında takılttıraibliyor. ne kadar uğraşırsanız uğraşın o araçlar yerinden bir milim kıpırdamıyorlar..

NOD ların klasikleşmiş Flame Tank ı vardır. C&C3 te bu tankların ateş efektleri gerçekten inanılmazdı, şimdi anti-aliasing mediumda kalan herşey high detail ama alev efekti resmen 10 sene öncesinin 3d oyunlarını anımsatıyor..

atmosfer mükemmel, hikaye mükemmel ama gelin görünki oyun hem oynanış hemde sistem olarak berbat, C&C3 e hiç dokunmadan yeni grafiklerle sunsalar bu yıln en çok oynanan oyunu olurdu..

Hepsini geçtim, NOD larla oyunun sonu tam bir rezalet resmen geçiştirmişler..

Oyunu satın almayı düşünenler için tavsiyem, oyunu indirdim, beğenirsem satın alıp multiplayer oynayacaktım ama indirdiğiniz sürede bilgisayarınıznı açık kalması bile tamamen bir kayıp, kesinlikle uzak durun..

aklım almıyor yıllardır tutan bir sistemi neden bu kadar değşitirme ihtiyacı duydunuz, ne dürttü sizi bu kadar

• bi oyunzede daha
    harbiden bu yorumları gördükçe Ah EA diyorum başka bişi demiyorum...
  • Güzel olarak bekledığım oyun bumuydu hayal kırıklığına uğrattı valla beni
  • oyunu indirdim, biraz oynadım ve hemen sildim

tiberian sun ve firestron benim için son tiberian oyunudur, tiberian3'te bana göre iyi değildi

Ra2 ve yuri ise red alert serisinin benim gözümde son oyunudur, ra3'te fevkalede kötüydü

EA iki oyunun da resmen içine etti

Generals 2'yi bekliyorum, bakalım onu ne hale getirecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi willerdem -- 10 Nisan 2010; 23:25:58 >
  • inş generals 2 yi başka bi ekip hazırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizimdenizci

inş generals 2 yi başka bi ekip hazırlar

ben çıkacağını zannetmiyorum
  • oyunu oynadım, gerçekten size hak vermemek mümkün değil, kötü olmuş oyun :)
    ama bir lan oynayarak arkadaşlarca birlikte denemek lazım skirmish yaptım ben bir kaç defa arayüz
    hiç kullanşlı olmamış çok zorluyo oynarken, bilmiyorum biraz daha alışmaya çalışacağım...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.