Zero oynayan biri bu oyunu nasıl sevebilir,nasıl katlanabilir anlamıyorum.Bence tam bir fiyaskoydu
Oyun aslinda fiyasko degil yeni bir rts denemesi yapilmis yanlis olan bunun C&C serisi altinda denenmesi.C&C4 bu sekilde olmamaliydi farkli bir isimle bu tur bir deneme yapabilirlerdi zaten bu yuzdende C&C4 hic tutmadi.Yeniliklere herzaman acik olmak lazim.Ama bu bilindik seriler altinda denenmemeli yani C&C serileri deneme tahtasi olmamali.Sanirim yeni yapilan C&C serilerinde bu tur hatalar yapmazlar.C&C4 degilde en azindan generalsde oldugu gibi farkli bir isimlede piyasaya surulebilirmis C&C4 buyuk bir hata ne yazikki.
Arkadaşlar oyunu orjinal satın aldım şu meşhur 17 oyun bir arada paketle zar zor single açmayı başarbildim ilk bölümü bitirdikten sonra 2. bölüm gelmedi victorius dedi tekrar geldik ana menüye ilk bölüm şu kane ın aracına korumalık ettiğimiz bölüm Sanırım skirmish botlara karşı olmuyor bu çok kötü yardımcı olabilecek varmı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme