Şimdi oyunu açabildim ama yine ea üyeliği istedi giriyorum şifreyi üyeliği kabul etmiyor arkadaşlar bi bakın yahu ..!
pm attım
quote:
Orijinalden alıntı: [DOTA]Wonder_kiss
cevabını biliyormusunuz acaba pm attm
biliyorum attım
Yinemi Twilight Edwird vardır birde.
Oyun resmen hayal kırıklığı olmuş en azından benim için. Ortada 20 birim var savaşlarda hiç tokluk yok, roket atıyorsun sanki boncuklu tabancayla vurmuş gibi geliyor. Makineli tüfek mermileri boncuk gibi... Bir C&C3 e bakıyorum bir buna oyunu berbat etmek için uğraşmışlar. Grafik olarakta ben bir yenilik göremedim. Sevilen bir seride bu kadar radikal değişiklikler ne zaman iyi karşılandı ki bu sefer karşılansın EA Games bunu anlayamadı yada anlamamak için elinden geleni yapıyor. Red Alert 3 de savaş atmosferini yaratamıyordu birimler sanki su savaşı yapıyor gibiydi buda aynısı oldu... Başarılarının devamını dileriz EA diğer serileride berbat etmen dileğiyle...
quote:
Orijinalden alıntı: ive®son
Çok süper olacak sabırsızlıkla bekliyorum
bende
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: RespecT Oyun resmen hayal kırıklığı olmuş en azından benim için. Ortada 20 birim var savaşlarda hiç tokluk yok, roket atıyorsun sanki boncuklu tabancayla vurmuş gibi geliyor. Makineli tüfek mermileri boncuk gibi... Bir C&C3 e bakıyorum bir buna oyunu berbat etmek için uğraşmışlar. Grafik olarakta ben bir yenilik göremedim. Sevilen bir seride bu kadar radikal değişiklikler ne zaman iyi karşılandı ki bu sefer karşılansın EA Games bunu anlayamadı yada anlamamak için elinden geleni yapıyor. Red Alert 3 de savaş atmosferini yaratamıyordu birimler sanki su savaşı yapıyor gibiydi buda aynısı oldu... Başarılarının devamını dileriz EA diğer serileride berbat etmen dileğiyle...
Asıl siz yıllardır aynı oyunlardan bıkmadınızmı ? Değişim şarttır ra3 gayet iyi bence
Bıkmadım bıkarsam oyunun değişmesini beklemem zaten başka bir oyun oynarım. Burda hanginiz bir serinin oyununundan sıkılınca neyse yeni çıkarıcakları oyunu değiştirirler diyor? Biz Tiberian Dawn'ı (C&C) olduğu gibi seviyorduk. Sen bu oyunu bu kadar değiştirirsen tepki alırsın bunlar benim düşüncelerim olmasına rağmen bir çok oyuncuda aynı görüşte. Red Alert 3 için ise söyleyebileceğim resmen çocuk oyunu olmuş... Red Alert oyna sonra da Red Alert 3 oyna emin ol ilk oyun savaş hissini daha iyi veriyor....
arkadaşlar dün oyunu kurdum fakat 'kürek dosyası Trojanlı çıktı.Başka biryerden indirdim oda aynısı. Acaba antivirüs o dosyayı virüs olarakmı algılıyor nerden indirdiysem hepsi Trojan?Bide registration code isteyip duruyor deli oldum..
quote:
Orijinalden alıntı: RespecT Biz Tiberian Dawn'ı (C&C) olduğu gibi seviyorduk.
Bu modun CC3 için olanı var mı ya, ben baktım ama sanırım yapım aşamasında bu mod.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: RespecT Oyun resmen hayal kırıklığı olmuş en azından benim için. Ortada 20 birim var savaşlarda hiç tokluk yok, roket atıyorsun sanki boncuklu tabancayla vurmuş gibi geliyor. Makineli tüfek mermileri boncuk gibi... Bir C&C3 e bakıyorum bir buna oyunu berbat etmek için uğraşmışlar. Grafik olarakta ben bir yenilik göremedim. Sevilen bir seride bu kadar radikal değişiklikler ne zaman iyi karşılandı ki bu sefer karşılansın EA Games bunu anlayamadı yada anlamamak için elinden geleni yapıyor. Red Alert 3 de savaş atmosferini yaratamıyordu birimler sanki su savaşı yapıyor gibiydi buda aynısı oldu... Başarılarının devamını dileriz EA diğer serileride berbat etmen dileğiyle...
Asıl siz yıllardır aynı oyunlardan bıkmadınızmı ? Değişim şarttır ra3 gayet iyi bence
Şahsen bıkmadım.
arıyorum bende ama buralarda yok henuz en azından deneme nıyetımdeyım
Berbat bir oyun.EA games herzamanki gibi gene batırmış.
quote:
Orijinalden alıntı: msw
quote:
Bu modun CC3 için olanı var mı ya, ben baktım ama sanırım yapım aşamasında bu mod.
Bilmiyorum. Aklında olsun daha önce mod kurmak istediğimde ufak bir araştırma yaptım mod için autorun gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: RespecT
quote:
Orijinalden alıntı: msw
quote:
Bilmiyorum. Aklında olsun daha önce mod kurmak istediğimde ufak bir araştırma yaptım mod için autorun gerekiyor.
eyvallah
quote:
Orijinalden alıntı: barisdragon
Generals'a contra kurup oynayın ne işiniz var yahu.
valla orjinali mevcuttu dün sıkıntıdan yükledim ilk oynadığım kadar zevk aldım generals bambaşka yahu
EA'ye buradan bir yazıklar olsun diyorum. Bir oyun bu kadar berbat edilebilir. C&C3'ten sonra beklentilerim cok yuksekti. Kurdugum gibi sildim C&C4'u.
arkadaşlar bende oyunu oynadım gerçekten berbat bide benim aklıma şu takıldı gdı bölümkerinde oynuyaıp son bölüme geliyosun hani adam kamereya knuşuyo sende enerjeyi ele geçiriyosun adam ölüyo sonra oyunda next diyince gene aynı bölüme geliyor bu sizde demi böyle yoksa bizdemi bir eksiklik var
yorumları gördükçe iptal edesim geliyor 3gb ı indi heves kalmadı oynamadan.
acaba oyunu oynarken başka bir bakış açısı ilemi oynamak lazım oyunu..
quote:
Orijinalden alıntı: karasimsek06
arkadaşlar bende oyunu oynadım gerçekten berbat bide benim aklıma şu takıldı gdı bölümkerinde oynuyaıp son bölüme geliyosun hani adam kamereya knuşuyo sende enerjeyi ele geçiriyosun adam ölüyo sonra oyunda next diyince gene aynı bölüme geliyor bu sizde demi böyle yoksa bizdemi bir eksiklik var
evet next deyince öyle bi saçmalık var. oyun zaten dandik menüsünü de dandik yapmışlar. Tam bir felaket olmuş yani