Şimdi Ara

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
1
Favori
38.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Normal http://www.gametrailers.com/player/53141.html?type=flv
    HD http://www.gametrailers.com/player/53140.html?type=flv

Electronic Arts yaptığı açıklama ile geliştirmekte olduğu RTS oyunu Command & Conquer 4'ü duyurdu. Oyun hakkında henüz detaylı bilgi verilmese de, oyunda RPG özelliklerinin bulunacağı, oyunun gelişmiş Co-Op desteğine sahip olacağından bahsediliyor. Oyunun videolarında ise yine ünlü aktör ve aktrisleri izleyeceğiz, Tiberium evreninde geçecek olan Command & Conquer 4 hakkında detaylı bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız. Westwood mezarında dönüyor mu onu da merak etmiyor değiliz aslında?
    tragmer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 7 Eylül 2009; 17:18:31 >

• Bende az evvel worthplaying'de görmüştüm iyi bir haber gerçekten.
  • Kısa süre önce; ''yeni C&C oyununda neler görmek isterdiniz ? '' sorusuyla istemeden de olsa duyurmuşlardı zaten.

• gelsin construction completeler rus aksanıyla çok tatlı oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

gelsin construction completeler rus aksanıyla çok tatlı oluyo

• C&C3 TW 10 numaraydı yeniside 15 numara olur artık...
  • Çok süper olacak sabırsızlıkla bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alırız inşallah :)
  • Tiberium Wars'un grafikleri hala muhteşem görünüyor. Umarım yeni oyunda da gözlerimizi yuvarlarından fırlatacak grafiklerle karşılaşırız; Red Alert'ın cicili bicili renklerinden biraz olsun sıyılmış oluruz...
  • süper haber red alert 3 faciası kötüydü hala generals zero hour oynuyorum arada bir kane's wrath
  • İlk resimler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 9 Temmuz 2009; 18:38:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Master_Evil

süper haber red alert 3 faciası kötüydü hala generals zero hour oynuyorum arada bir kane's wrath

nası yani saygı duyarım ama bana göre son yılların en iyi oyunlarından birisiydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

quote:

Orjinalden alıntı: Master_Evil

süper haber red alert 3 faciası kötüydü hala generals zero hour oynuyorum arada bir kane's wrath

nası yani saygı duyarım ama bana göre son yılların en iyi oyunlarından birisiydi

eski redalert serileri oyunları oynayanlar için faciya niteliğinde ra2 herzaman tıberıumdan farklı olmustur ama ra3 te para kazanmak temel alınmış grafık kalotesı harıcınde oynanabılırlık vasat :(
  • Bu oyunun sonunda C&C serisinin ilk oyunu olan Tiberiun Sun'ın devamına yakışır bir oyun olacağına inanıyorum.Gerçekten çok güzel modellemeler var.Umarım Tiberium Wars ve Red alert 3 faciasını unutturur.

Ama nedense artık eski C&C oyunlarındaki atmosferi yakalayamıyorlar.Ve bu çok büyük bir eksik neyse umarım bu oyunda bu eksikliği atlatırız.

Yeni bilgi:Oyunda yine GDI,NOD,Kane,Tiberium gibi motivasyonlar bulunacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 10 Temmuz 2009; 14:08:50 >
  • Oyun açıklanan ilk bilgilere göre PC ye özel geliyor. Bu yüzden eski havasını yeniden kazanacağını düşünüyorum. Firmalar tek bir platforma odaklı çalıştıkları zaman genelde daha başarılı oluyorlar. (Bkz. Exc oyunlar)
  • güzel olucak güzel tiberıum warsda harikaydı bundan da şüphem yok EA games strateji işini bilior.
  • Daha farklı şeyler bekliyordum ss lara göre gelişmiş bir versiyon gibi gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

Oyun açıklanan ilk bilgilere göre PC ye özel geliyor. Bu yüzden eski havasını yeniden kazanacağını düşünüyorum. Firmalar tek bir platforma odaklı çalıştıkları zaman genelde daha başarılı oluyorlar. (Bkz. Exc oyunlar)

Evet Exc. olarak geliyormuş.EA Los Angeles studiyoları tarafından yapılıyormuş.Umarım Westwood kadar sağlam fikirleri vardır yoksa bu oyun da bir halta benzemez.

Bu arada oyunun 2010 yılında çıkması planlanıyormuş.
  • büyük bir iştahla beklemekteyim
  • alev efektleri hala yetersiz görünüşe göre
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.