Şimdi Ara

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
1
Favori
38.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: odyomex

oyunu oynadım, gerçekten size hak vermemek mümkün değil, kötü olmuş oyun :)
    ama bir lan oynayarak arkadaşlarca birlikte denemek lazım skirmish yaptım ben bir kaç defa arayüz
    hiç kullanşlı olmamış çok zorluyo oynarken, bilmiyorum biraz daha alışmaya çalışacağım...

Lan özelliği varsa oynarsın tabi

Sadece online özelliği var, ki ona da orjinal oyun gerekiyor.
  • Oyunu ilk duyduğumda aklımdan EA batıracak bu oyunu diyordum.Bir şans verip yükledim oyunu ilk açtığımda büyük bir hayal kırıklığı yaşayıp bi oyun böyle mi batırılır diye düşündüm, yalnız oyun bana Multi için yapılmış geldi.Gidip Orjinalini aldım size tavsiyem bu oyunu Skirmish oynayarak vakit kaybetmeyin eğer imkanınız varsa sürekli Multi de takılın bayağı zevkli oluyor özellikle 5 vs 5 maçlarda.Oyunun bana göre eksi yanları; Birim Limiti ve Yeterli Bina Kuramama(Bir Ana Bina ve Savunma Binaları ile Oyun mu döner?). Bir ara bir arkadaş demişti oyun Dota'ya benzemiş diye aynen biraz kaymış oyun ama yinede gönül isterdi ki daha iyi ve daha güzel bir C&C karşılasaydı bizleri EA, eğer Generals için bir oyun yaparsa tek dileğim oyunu kaydırmasınlar yeter.

• Daha önce orjinal aldığım C&C 3 ümü kuruyorum şimdi üstüne kane's wrath kurucam, evde LAN partisi yapalım bari bu ne yaa rezalet
  • quote:

Orijinalden alıntı: msw

Daha önce orjinal aldığım C&C 3 ümü kuruyorum şimdi üstüne kane's wrath kurucam, evde LAN partisi yapalım bari bu ne yaa rezalet

Evet CNC 3 çok güzel oyun EA daha iyisini yapana kadar en iyisi BU.
  • Cidden sıkıldım oyunu oynarkene yapay zeka sıfır abi adami öldürüyor , cidden arkadaşlara katılıyorum napmışlar böyle ya =)

Starcraft 2 nin Single sini gördükce bunlar hiç bişi..

Aynen COd 4 ve 4/2 nin başka bu tip oyunlarda diyer oyunların sıktıgı gibi hissetttim =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AreSS

Cidden sıkıldım oyunu oynarkene yapay zeka sıfır abi adami öldürüyor , cidden arkadaşlara katılıyorum napmışlar böyle ya =)

Starcraft 2 nin Single sini gördükce bunlar hiç bişi..

Aynen COd 4 ve 4/2 nin başka bu tip oyunlarda diyer oyunların sıktıgı gibi hissetttim =)

valla şuan cnc3 oynuyorum oh mis gibi valla
  • Command & Conquer 3 : Tiberium Wars ve Kane's Wrath paketi şimdiye kadar çıkan en kaliteli strateji oyunlarından biridir kesinlikle.Böyle bir oyunu EA'ın yapması daha bir ilginçtir.

Yalnız Red Alert 3 tam bir fiyasko oldu ve C&C4 te EA asıl amacını belli etti :

oyun tamamen multiplayer için yapılmış.(yapılmaya çalışılmış)
    oyunun hikayesi,grafikleri tam rezalet oynanabilirlik desen sıfır.maksat "yapalım bir eğlencelik oyun millete satıp para kazanalım gerisi mühim değil."

ben oyunu gördükten 2 gün sonra uninstall ettim. o zamanlarda epey bir kişi online olarak oyunu oynuyordu fakat EA forumlarına bakarsanız lobbylerin ilk oyun çıktığındaki gibi dolu olmadığını söylüyorlar.yani oyunun multiplayer'ıda biyere kadarmış. game over

EA

• quote:

Orijinalden alıntı: climanjero

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars ve Kane's Wrath paketi şimdiye kadar çıkan en kaliteli strateji oyunlarından biridir kesinlikle.Böyle bir oyunu EA'ın yapması daha bir ilginçtir.

oyunun hikayesi,grafikleri tam rezalet oynanabilirlik desen sıfır.maksat "yapalım bir eğlencelik oyun millete satıp para kazanalım gerisi mühim değil."

ben oyunu gördükten 2 gün sonra uninstall ettim. o zamanlarda epey bir kişi online olarak oyunu oynuyordu fakat EA forumlarına bakarsanız lobbylerin ilk oyun çıktığındaki gibi dolu olmadığını söylüyorlar.yani oyunun multiplayer'ıda biyere kadarmış. game over

EA

bunu duydugum iyi oldu oyunu indirmeyi düşünüyorum
    Starcraft II de key bulamadık yaa yoksa saçma sapan oyunlara yönelmemde.. işte ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihancndn -- 1 Mayıs 2010; 10:35:45 >

• +1 climanjero

Command & Conquer 3 Kane's Wrath ın üstüne strateji tanımam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: climanjero

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars ve Kane's Wrath paketi şimdiye kadar çıkan en kaliteli strateji oyunlarından biridir kesinlikle.Böyle bir oyunu EA'ın yapması daha bir ilginçtir.

EA

Aynen tamamen para için yapılmış artık oyuncuları düşünen yok

quote:

Orijinalden alıntı: fatih86

+1 climanjero

Command & Conquer 3 Kane's Wrath ın üstüne strateji tanımam.

Evet özellikle evde LAN üzerinden acayip zevkli, her gece Kane's Wrath patlatıyoz evde

• Oyunu yapan stüdyo EA tarafından kapatıldı zaten, hatta oyunu yapmaya başlamadan evvel bu yaptıklarının son oyunları olduklarını biliyorlardı, EA bu kararı açıklarken nasıl bir şey düşünüyordu anlayamadım "Bakın bu sizin son oyununuz buradaki, ama yine de çalışın haaaaa, iyi bir şeyler yapın hadi bakam göriiiiim sizi." gibi bir şey mi dedi ne dedi.
    Berbat vasat bi oyun oldu, bir efsane böyle tükendi gitti işte.
  • tiberian evrenini çok kötü bitirdiler keşke eklenti paketiyle oyun motorunu değiştirmek mümkün olsa ... neyse ben yine tiberian sun takılayım :D
  • gerçekten olmamış bende C&C takipçisi olarak hayal kırıklığı yaşadım bu oyunla..EA yapamamış..
  • Ben birde gittim oyunu arşivlik oyun olur umuduyla orjinal aldım, yazık günah bu oyuna yapılan reklama, hikayesi güzel olsa yanmayacağım ama hikaye havada kaldı gene

Ne diyim starcraft 2 çıkana kadar bekleyeceğiz artık.
  • oyunu bitirmek için bitirdim genel not 4\10
  • oyunu GDI ve NOD larla komple bitiren biri hikayesini anlatabilirmi ? şahsen hiç bişey anlamadım bide GDI larla ilerlerken bi yerde kane ve kadın komutan çıkıyo ikisinden birini seçiyosun orda ben komutanla devam ettim kane seçseydik nolurdu bilen varsa yazarsa makbul geçer =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vayapp

oyunu GDI ve NOD larla komple bitiren biri hikayesini anlatabilirmi ? şahsen hiç bişey anlamadım bide GDI larla ilerlerken bi yerde kane ve kadın komutan çıkıyo ikisinden birini seçiyosun orda ben komutanla devam ettim kane seçseydik nolurdu bilen varsa yazarsa makbul geçer =)

e birde öyle dene baştan oyna, değişen bişe olmuyo aynı son
  • videoları bile sıkıcı yaw
  • Oyunu oynadım bence berbat olmuş hiç sevmedim.
  • oyunu yüklerken core_1.cab dosyası eksikmiş bu sorunu nasıl çözerim acaba. zaten yüklemeside garipti. dvd den pc ye kopyaladım. 8 parttı.1. partı çalıştırdım c nin içine setup geldi. core_1.cab dosyası orda yok internetten inermi?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.