Şimdi Ara

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
1
Favori
38.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orijinalden alıntı: QuadroFX

Bu da oyunmu? C&C battı resmen
    Alsana en baba oyun

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight

• Dune 2000 evet o toprak altından çıkan canavar yokmu
    işte bizim tarzımız bu.. bu tarzda onca oyun yapılabilmişken bundan sonrası için neden abidik gubiidik oyunlar çıkıyor piyasaya anlamıyorum..
    red alert2 ninde hakını yememek lazım..
    mesela generals de denizde savaş yoktu.. ekleyin bi sonraki seriye deniz savaşlarınıda..
    ama nerde bunların akılları bi karış havada..
    osmanlı imparatorluğu gibi içten çökertmeye başlamışlar strateji hastalarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: msw

quote:

Orijinalden alıntı: bizimdenizci

demekki zamanında bu oyuna kıl olanlar toplanmış biz bu oyunun içine nasıl ederiz demişler ve sonuç

Acaba akıllarında ne vardı, adam gibi bir strateji oyunu kalmadı yaa, Generals 2 yi çıkarsınlar bari de kendimize gelelim biraz.

bütün serileri berbat ettiler red alert sonra cnc bi general kaldı onuda bozarlar

• dead space 2 de büyük ihtimal dandik olur hayret öyle baba oyun nasıl yaptılar (gerçi oyunun hikayesini çizgi romandan uyarladılar)ona çok şaşırdım ama 1 kere oluyor bu tür şeyler
  • yükledim - baktım - direk sildim:D:D
  • 5 dakika dayanabildim
  • quote:

Dune 2000 evet o toprak altından çıkan canavar yokmu
    işte bizim tarzımız bu.. bu tarzda onca oyun yapılabilmişken bundan sonrası için neden abidik gubiidik oyunlar çıkıyor piyasaya anlamıyorum..
    red alert2 ninde hakını yememek lazım..
    mesela generals de denizde savaş yoktu.. ekleyin bi sonraki seriye deniz savaşlarınıda..
    ama nerde bunların akılları bi karış havada..
    osmanlı imparatorluğu gibi içten çökertmeye başlamışlar strateji hastalarını

evet güzel oyundu. bir de bi bölüm vardı peşime android takılmıştı. tek adamım kalmıştı. kaçmaktan başka çare yoktu. o şekilde görev bitirmeye çalışıyordum.
    Generalsda videosunda deniz savaşlarını göstermesine rağmen oyuna eklememişlerdi.
    bu oyunların devamı çıksa gerçekten güzel olur.(tabi oyunu batırmadan.)

• Dune 2000'den sonra Emperor Battle for Dune çıkmıştı ama onuda batırmışlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapinhouse

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: excalibre

quote:

dur az kaldı kurup bakarız

ok

Ben çalıştırabildim, istersen anlatırım pm den

Arkadaşım Bir Pm bana göndersene bende aynı yerde takıldım.

Tabi hocam

• şöyle bir yorumlara baktımda oyun kötülenmiş genelde.10dk sonra iniyor. pc kaldırırsa bir bakacam bende .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talaria -- 27 Mart 2010; 0:03:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DOTA]Wonder_kiss

BEnde indiriyorum şuan illaki orj mu gerekli :S

solo play için orjinal gereksiz de multi için şart
  • Yo yo benim hala bir umudum var içimde ya, bu oyun 3-5 kişi lanla güzel olur deneyin bence...
  • Dün D&R daydım tabi merak edip oyun standına gittim..
    Bu kadarda olmazki etikete 59.90 yazıyorsun ama oyun ambalajı sanki korsan dvd dükkanından dvd alıyormuşsun gibi ambalajlanmış..
    aklıma ister istemez bunları bunlar kopyalayıp kopyalayıp satıyormu dedim.. Daha sonra media marta geçtim bide ordakine bakim dedim. ordakiler en azından düzgün ambalajlanmıştı.. iice soğudum.

supreme commander oyunu gördüm yanında o oyun nasıldır almaya değermi.
  • quote:

Dün D&R daydım tabi merak edip oyun standına gittim..
    Bu kadarda olmazki etikete 59.90 yazıyorsun ama oyun ambalajı sanki korsan dvd dükkanından dvd alıyormuşsun gibi ambalajlanmış..
    aklıma ister istemez bunları bunlar kopyalayıp kopyalayıp satıyormu dedim.. Daha sonra media marta geçtim bide ordakine bakim dedim. ordakiler en azından düzgün ambalajlanmıştı.. iice soğudum.

imzanı beğendim (şimdilik benzinli) yarın tüplüyüm diyosun :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odyomex -- 27 Mart 2010; 11:06:50 >
  • bende bugün dnr a gidip orjinal almayı planlıyordum (bütün c&C serilerini orjinal almak gibi bir takıntım vardı). ama gerek buradaki yorumlar gerekse internetteki oyun sitelerinden gelen kullanıcı yorumlarnıa bakarak EA firmasının bilinçli olarak Westwood firmasının zamanında yarattığı serileri yoketmek gibi bir amacı olduğuna inanmaya başladım. Hala Red alert3 ün geldiği hali aklım almıyor, o karizmatik üniteleri tankları nasıl olurda anime çizgifilmi havasına indirgersiniz.. Yuri ve Kane's Wrath oynamaya aynen devam..

Bu arada denemediyseniz starcraft2 yi deneyin derim, yapay zeka olarak insanı biraz baysada (starcrack ai) oyundaki üniteler bence şimdiden baya dengeli ve kullanması eğlenceli olmuşlar
  • şahsen bende C&C manyağıyımhatta Red Alert 3 serisine kadar aldım ve RA3 dahil severek oynadım fakat C&C 4 acayip dandik. EA herzaman aynı şeyi yapıyor. tutan serisine illa dandik bi tane yapacak ve adını satacak. şimdi SC2 almayı düşünüyorum. en azından blizzard çıkarttığı oyunun arkasında durarak sürekli güncelliyor. bug, denge, hile programları hepsini düzeltiyor ve oynayanıda çok fazla herzaman oyuncu bulabilirsin ^^
  • Generals'a contra kurup oynayın ne işiniz var yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odyomex

Yo yo benim hala bir umudum var içimde ya, bu oyun 3-5 kişi lanla güzel olur deneyin bence...

Sorun da orda, oyunda LAN özelliği yok malesef, sadece online oynanabiliyor, aynı evdeysen bile iki kişide de orjinal oyun olmalı ki online birbirinizi görebilesiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Generals'a contra kurup oynayın ne işiniz var yahu.

Aynen, az oynamadım o modu

• quote:

quote:

Malum Kriz dönemindeyiz.. Şartlar ne göstericek
    Tüpede geçeriz yakında.. %50 daha az ödeyerek kullanmak daha mantıklı.

Yokmu tüyo müyo yeni bi strateji oyun benzer bi strateji gelme ihtmali falan. sc2 hariç onu bekliyoruz zaten bi güvendiğimiz dağ o kaldı

• quote:

quote:

quote:

Malum Kriz dönemindeyiz.. Şartlar ne göstericek
    Tüpede geçeriz yakında.. %50 daha az ödeyerek kullanmak daha mantıklı.

Yokmu tüyo müyo yeni bi strateji oyun benzer bi strateji gelme ihtmali falan. sc2 hariç onu bekliyoruz zaten bi güvendiğimiz dağ o kaldı

Adam gibi yok valla ya, stormrise da hoşuma gitmedi

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.