Şimdi Ara

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
1
Favori
38.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ısınamadım oyuna, bir deneyin sonra orijinal alın derim.
  • red alert 1-2.gerisi yalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

key alcaktım. daha oyunu oynamadm sogudum yavv.
    okadar mı kötü okadar mı atasından farklı ?

hamachi ile ağdan oynama şansı varmı ?

Hamachi mamachi hikaye hocam bu oyunda, network ayarı bile yok, sadece online çalışıyor onun için de orjinal key lazım. mümkün degil yani.
  • Ben orjinal aldım bugün, oynadım ama C&C tüm versiyonlarını oynayan bir fanatik olarak tek kelimeyle berbat diyebilirim. Red Alert 3 ile iyice kötü olmuştu. Ama bunun oyunun serisi ile hiç ilgisi yok. Lütfen almayın paranıza yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartman

Ben orjinal aldım bugün, oynadım ama C&C tüm versiyonlarını oynayan bir fanatik olarak tek kelimeyle berbat diyebilirim. Red Alert 3 ile iyice kötü olmuştu. Ama bunun oyunun serisi ile hiç ilgisi yok. Lütfen almayın paranıza yazık.

evet almayın berbet olmuş bence Command & Conquer 3: Tiberium Wars ve Command & Conquer 3: Kane's Wrath çok daha iyi final dedikleri oyun tam fiyasko adına yakışır değil
  • Starcraft 2 tek ümidimiz sensin artık
    bu oyun için yapılan bunca yorumdan sonra almadan soğudum
  • Yazık olmuş böyle güzel bir seriye. Resmen harcamışlar oyunu.
  • demekki zamanında bu oyuna kıl olanlar toplanmış biz bu oyunun içine nasıl ederiz demişler ve sonuç
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizimdenizci

demekki zamanında bu oyuna kıl olanlar toplanmış biz bu oyunun içine nasıl ederiz demişler ve sonuç

Acaba akıllarında ne vardı, adam gibi bir strateji oyunu kalmadı yaa, Generals 2 yi çıkarsınlar bari de kendimize gelelim biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msw

quote:

demekki zamanında bu oyuna kıl olanlar toplanmış biz bu oyunun içine nasıl ederiz demişler ve sonuç

Acaba akıllarında ne vardı, adam gibi bir strateji oyunu kalmadı yaa, Generals 2 yi çıkarsınlar bari de kendimize gelelim biraz.

Acaba yabancı forumlarda nasıl eleştiri almaya başlamıştır bu oyun..
    Generals 2 yi bunların eline bırakmamak lazım.
    Eski kadrosunu geri toplayıp şanına yakışanı yapmalılar bence

• quote:

quote:

quote:

Acaba yabancı forumlarda nasıl eleştiri almaya başlamıştır bu oyun..
    Generals 2 yi bunların eline bırakmamak lazım.
    Eski kadrosunu geri toplayıp şanına yakışanı yapmalılar bence

Hakkaten batırırlar onu da. Bence biz C&C serilerini unutalım artık, ea bu kadroyla artık yapabileceğini zannetmiyorum.

• arşivimdeki eski seriye takılırım artık..
    elbet birileri adam gibi strateji oyunu çıkarır elbet.
  • Hangi oyun EA'nin elinde berbat olmadı ki...
    Kesinlikle oynamayın oynatmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

Ya arkadaş futbolmu bu oyun? ben şimdi defans olmak istemiyorum belki sürekli saldırı olmak istiyorum kim kaleye geçmek isterki ne olacak şimdi ne saçma ya 6 kişi olmadan oynanmaz oyun en az bir defans olcak support olcak atak olcak bu ne kardeşim ben ataktaki üniteleri yapamicam illa milletle ortak oynicaksın nasıl iş ya yılların c&c serisini ne değiştiriyorsunki sen başka bir oyun ismi altında çıkartı bu oyunu bu kadar tepki almazsın o zmaan değilmi...Ne diye güzelim seriyi karıştırıyorsunki ayıp ya

biraz oyna öğren oyunu. defans ünitesiyle brutali deviriyorum ben.
  • valla ben yine de oyunu deneyeceğim. ea'nın her oyununa dandik diyen büyük bi kitle var ve kanserli kitle gibi yayılarak büyüyorlar. ama ben bu kitle gibi düşünmüyorum, ea son zamanlarda çıtayı iyi yükseltti, ve son 2-3 yıldır oyunlarını gayet beğeniyorum. arada bi kaç beğenmediğim oyun oluyor ama sorun değil. bu oyunu da deneyeceğim bakacağım insanlar sırf ea düşmanlığından mı çamur atıyorlar yoksa harbiden oyun dandik mi.. starcraft2, diablo3 bekleye bekleye basurum azdı tekrardan, bari şu oyun biraz eğlendirsin yeter. büyüksün ea, her şeye rağmen..
  • Bu da oyunmu? C&C battı resmen
    Alsana en baba oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 26 Mart 2010; 2:10:47 >

• Tiberian sun ve ek paketi dışında C&C serilerinin alayı yalan benim için. Bu teyyare oyunuda orjinal almayı düşünüyordum. Tek kelime ile yazık...
  • tiberian sun'ı bu ay oyungezer dergisi tam sürüm olarak veriyor arkadaşlar. oynamayan kaldıysa kapıversin bi tane derim..
  • ÇIKTI heryerde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: excalibre

quote:

dur az kaldı kurup bakarız

ok

Ben çalıştırabildim, istersen anlatırım pm den

Arkadaşım Bir Pm bana göndersene bende aynı yerde takıldım.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.