Şimdi Ara

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.259
Cevap
1
Favori
164.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Karayıpkorsanı

Dediğin hatayı okudum dostum. Bence sistemin yetmiyor. Sistemi modifiye (yani upgrade olsa gerek= ettikten sonra tekrar dene bence.

Min sistem şurada yazıyo:

http://www.pcoyuncusu.info/pcoyun/cc3/index.html

quote:

Orjinalden alıntı: sameducer

ya arkadaşlar oyunu kurmak için herşeyi yaptım amahttp://img95.imageshack.us/img95/9392/untitledfi1.jpg bu hatayı veriyor nedendir 8.5 gb boş yerim var ben hdd alanından şüpheleniyorum ama

not bu lisans anlaşmasını kabul ettikten sonra gliyor

kardeş kuzenlerde denedim ram hariç hemen hemen herşey aynı onların 256 benim 384 mb. kopyalarken benimkinde sorun çıkmış galiba çünkü bende 6.5 gb küsür dü kuzenlerde 7.5 gb küsür... bugün eve gidince tekrar bakacağım..

• network ten oynamak için bir patch indirmeye ve yüklemeye gerek yok dimi?
  • patch e soyle gerek var karsidakinde hangi patch yukluyse sendede o olmasi lazim...
  • yaw arkadaslar bu oyun kac dvd ben aldim topu topu 2gb a yakin bisi bazi arkadaslar 2dvd aldik fln diolar..?
  • Arkadaşlar bölümün adın hatırlayamıcam ama gecemedim haritada sadece uçarak ilerleyebiliyosun karadan gecicek bier yok uzaylılara karşı tabi,görewde dewgibi bi binaları war onu hawaya uçurmak ama ben kuruldum falan derken uzaylılar kara bi delikle rahatlattılar beni binalarımın çoğu yok oldu..mamutlarımı falan karadan saldıramadığım için ilerletemiorum sadece askereri teker teker uçurabiliorum..Yardım isitorummm arkadaşlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: angelus26

Arkadaşlar bölümün adın hatırlayamıcam ama gecemedim haritada sadece uçarak ilerleyebiliyosun karadan gecicek bier yok uzaylılara karşı tabi,görewde dewgibi bi binaları war onu hawaya uçurmak ama ben kuruldum falan derken uzaylılar kara bi delikle rahatlattılar beni binalarımın çoğu yok oldu..mamutlarımı falan karadan saldıramadığım için ilerletemiorum sadece askereri teker teker uçurabiliorum..Yardım isitorummm arkadaşlar..

Dostum Rome görevinden bahsediyorsun;benim taktiğim hemen yanındaki üsse zone trooper larla saldır ve construction yarddan expansion birimi oluşturup,karşıya yönlendir(birimin üztüne tıkladığında hemen yanındaki uçak resmine tıklayarak haritanın istediğin yrine götürebilirsin;tabii bunu yapmak iiçn hava üsüünü kurman gerekiyor)

• quote:

Orjinalden alıntı: Karayıpkorsanı

Bende hiç böyle uyarı vermedi. Bizdeki PC lerin en kötüsünde Geforce 6800 ve 1 GB Ram var.

Sen bir de şu sayfaya bir bak. Hem minimum ve ideal sistem gereksinimleri yazıyo hem de inceleme var.

http://www.pcoyuncusu.info/pcoyun/cc3/index.html

quote:

Orjinalden alıntı: mtf50

pekı sende hıc hata cıkmıyomu nasıl oynuyosun durmadan ?
    suraya bakın boyle bısey olamaz ya cıldırıcam kımse cozemedımı su sorunları ya alın bı ornek daha

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars

bende bu hatayla karsılasıyomm hep game crash dıyo boyle bı uyarı cıkıyo arastırdımm sıtelerın bırınde gamespot dıye bı sıyede boyle bısey dıyo ama ıngılızce acıklamasını bılen varsa yarımcı olabılırmı yoksa cıldırıcamm ekran kartım saphıre x800 gto 2 bu oyun dısnda hıc promlemle karsılasmadım ram 1gb ıslemcım 3.4 ghz aynen metnı kopyalıyom asagıya yardımınızı beklıyorum.....

found out how to fix it and its final...
    I posted the solution to E.A. genius...

"Dear Sir,
    I use to get the "Out of Memory" error a lot and the freezes and all the other annoying stuff...
    I found out that the problem origins from the videos of the game. That is easy to confirm. Just remove the 3 video files from the movies directory, but leave intact the config file. The problem might involve the program yo0u use to decomprtess the .big file format files, or the .vp6 player you are using...
    Sincerely yours"

p.s. ofcourse dont expect any movies and video "uplink"....

enjoy

• 1.05 yamasi online olarak cikti yakinda internetede duser cok ciddi ve koklu degisikliklerin oldugu 1.05 yamasi sanirim ortalama 100mb civari bisi olacaktir.Umarim internet icinde ciddi optimizasyonlar yapilmistir.
  • Arkadaşlar;şu nerden geldiği belli olmayan bir füze var hani direkt rafinerimiz patlatıyor;buna karşı taktik önerisi olan var mı???Herhalde en etkili taktik en az iki rafineri yapmak???
  • arkadasım ben burdan yukledıgım atıyı ekran kartı drıverını...valalhı ekran acılnıyo daha kap karanlık oldu kafayı yıycemm
    quote:

Orjinalden alıntı: -BuRAk-

nette şöyle bir adres buldum direkt olarak driver a gidiyor (mobility için)
    http://ati.amd.com/online/mobilecatalyst/

kaynak:
    http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=201686
    quote:

Orjinalden alıntı: mtf50

bende orjınalını oynuyorum zatende benım pc asus f3jp 1gb dd ram x1700 ekran kartı 256 m dahılı olmadan

birde benım ekran karının drıverını hıc bır yerde bulamıyourm bılen varsa sevınırım mobılıty x1700 ati

• arkadaşlar sarajevo yu nasıl geciceğiz ben nevar neyok temizledim hic bişe kalamdı sadece ortada temple kaldı onada hic bişe yapamıyorum tek başıma kaldım ne yapmam gerekiyor yardım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: orca

arkadaşlar sarajevo yu nasıl geciceğiz ben nevar neyok temizledim hic bişe kalamdı sadece ortada temple kaldı onada hic bişe yapamıyorum tek başıma kaldım ne yapmam gerekiyor yardım.

Eğer NOD lardan bahsediyorsan sen oraya kadar nasıl geldin ki;ben kuzeydeki üsde bir türlü gedik açıp da kamyonu kaçıramadım
    Neyse orayı geçdim de pardon;benim dediğim slovenia imiş şimdi sarajevo dayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 14 Mayıs 2007; 11:06:21 >
  • buldum arkadaşlar sağolun

• YA ARKADAŞLAR BEN BU OYUNDAN ZEVK ALAMIYORUM NİYE ACABA ?

GENERALS MANYAKTI FİZİK HATALARI DIŞINDA YANİ ÇEKİYODU İÇİNE
    O KONUŞMALAR FALAN

AMA BUNDA PASO SALDIR YOK ET GERÇİ O DA ÖYLEYDİ AMA
    NE BİLEYİM

• oyun benide pek acmadı herşey kargaşık kurgaşık geldi kim kime ne yapıyor belli değil king raptorleri özledim yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: livingdeads

YA ARKADAŞLAR BEN BU OYUNDAN ZEVK ALAMIYORUM NİYE ACABA ?

GENERALS MANYAKTI FİZİK HATALARI DIŞINDA YANİ ÇEKİYODU İÇİNE
    O KONUŞMALAR FALAN

AMA BUNDA PASO SALDIR YOK ET GERÇİ O DA ÖYLEYDİ AMA
    NE BİLEYİM

bende generalsı hiç sevmedim oyunda bütünlük yok senaryo yok , ayrıca saçma sapan upgradeler filan var yok tank kendi kendini tamir ediyor filan her tanka teker teker upgrade yap gibi oyunu anlamsız zorlaştıran şeyler vardı oyunun zorluğu amelelelikten değil bir çok stratejiyi yerinde kurmaktan , hızlı olmaktan ve bazen basit düşünmekten gelmeli, cc3 taş - kağıt - makas mantığıyla yapıldı generalsda ne olduğu belli olmayan bir sürü şey çıkıyordu oyunda görevler saçma sapandı çoğu zaman görevlerin ne olduğunu anlamadan bölümleri kaybediyordum teknolojide biranda ilerliyordu filan hiç zevk vermedi bana bende ilk haftadan uninsatll ettim , cc3de herşey açıkca belli oluyor , bir strateji oyununda olan tüm birim ve ünite yerine göre kullanmak zorunda kalıyorsan o oyun iyidir yani santanç gibi starcraftcılar bunu daha iyi anlayacaktır. 1.05 patchle birlikte bu da yerli yerli biraz oturacak gibi görünüyor. Daha sonra çıkacak olan patchlerle oyunu tamamlarlar diye düşünüyorum. generals ne yıkım ne de inşa üzerine kurulmuş bir oyun yani ne olduğu belirsizdi bir yere tam oturamamıştı. Chess is a game of destruction , Go is a game of construction. İşte generals bu ikisinden birini başarmış bir oyun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancakmak -- 14 Mayıs 2007; 13:53:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bigen

quote:

Orjinalden alıntı: angelus26

Arkadaşlar bölümün adın hatırlayamıcam ama gecemedim haritada sadece uçarak ilerleyebiliyosun karadan gecicek bier yok uzaylılara karşı tabi,görewde dewgibi bi binaları war onu hawaya uçurmak ama ben kuruldum falan derken uzaylılar kara bi delikle rahatlattılar beni binalarımın çoğu yok oldu..mamutlarımı falan karadan saldıramadığım için ilerletemiorum sadece askereri teker teker uçurabiliorum..Yardım isitorummm arkadaşlar..

Dostum Rome görevinden bahsediyorsun;benim taktiğim hemen yanındaki üsse zone trooper larla saldır ve construction yarddan expansion birimi oluşturup,karşıya yönlendir(birimin üztüne tıkladığında hemen yanındaki uçak resmine tıklayarak haritanın istediğin yrine götürebilirsin;tabii bunu yapmak iiçn hava üsüünü kurman gerekiyor)

Saol dostum denicem şimdi bu taktiği...

• BNDE ALDİM OYNUYORUM ÇOK GSL bni gıcık edende helikopterlerin sadece 1 ülkede olmasi onlarda sadece askerleri düzgün öldürüolar koy şole füzeli müzeli helikopter ne güsel işte
  • oynayanlar bilir hiç kasmadan oynamak için düşük değerlerde law ekran görüntüsünde nasıl bir sistem lazım
  • Scrinler de 2 haritayı en kolay şekilde nasıl geçerim arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.