Şimdi Ara

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.259
Cevap
1
Favori
164.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu scrnler dediğiniz uzaylılar. Campain'de GDI'ı veya NOD'u tamamen bitirince mi açılıyor? Öyleyse daha mı güzel ya da zor?
  • yaw bu gdi crotia görevi amma zormuş level dergisindeki taktikleri uyguladım ama 1 saat sonunda içime ettiler ya amma zormuş ilk görevler kolaydı strateji sevmem ama bu kolay oynayabilirim demiştim ama bu strateji oyunu da başarısızlıkla sonuçlanacak gibi ama kasacaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sameducer

yaw bu gdi crotia görevi amma zormuş level dergisindeki taktikleri uyguladım ama 1 saat sonunda içime ettiler ya amma zormuş ilk görevler kolaydı strateji sevmem ama bu kolay oynayabilirim demiştim ama bu strateji oyunu da başarısızlıkla sonuçlanacak gibi ama kasacaz

bu strateji oyunu gayette başarılı olur, stratejiden anlamıyorsun gibi bi his doğdu içime. crotia gorevine gelince ben butun bolumleri hardda oynarken o bolumu normalde oynamak durumunda kaldım cunku hardda en fazla 30-35dk dayanabildim saldırılara. fakat normalde gayet kolay geçtim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HyperSpace

quote:

Orjinalden alıntı: sameducer

yaw bu gdi crotia görevi amma zormuş level dergisindeki taktikleri uyguladım ama 1 saat sonunda içime ettiler ya amma zormuş ilk görevler kolaydı strateji sevmem ama bu kolay oynayabilirim demiştim ama bu strateji oyunu da başarısızlıkla sonuçlanacak gibi ama kasacaz

bu strateji oyunu gayette başarılı olur, stratejiden anlamıyorsun gibi bi his doğdu içime. crotia gorevine gelince ben butun bolumleri hardda oynarken o bolumu normalde oynamak durumunda kaldım cunku hardda en fazla 30-35dk dayanabildim saldırılara. fakat normalde gayet kolay geçtim.

valla saat defans yaptım rank tank yapmak için sonra kuzeydoğu üssüne gittim level dergisinin yazıdğı üzere sonra geldim tane tank ile bi baktım şehir gömülmüş ama haritada hiç saldırı haberi yoktu o yüzden hiç şehre dönmedim bikaç tane uçak vardı şehirde pittbull olmadığı için vardı ama öldürmüşler...
    pitbull yapıyordum hamen öldürüyorlardı sonmra aldım tankı gittim güneybatı tarafına oradada hem uçaklar hem de militanlar sağolsun içime ettiler... sonrada harvesterleri de patlattıları için para 0 landı
    bende kapattım valla 1 saat gittiği için bi daha da denemedim...

• quote:

Orjinalden alıntı: nx9020

quote:

Orjinalden alıntı: Karayıpkorsanı

Bende hiç böyle uyarı vermedi. Bizdeki PC lerin en kötüsünde Geforce 6800 ve 1 GB Ram var.

Sen bir de şu sayfaya bir bak. Hem minimum ve ideal sistem gereksinimleri yazıyo hem de inceleme var.

http://www.pcoyuncusu.info/pcoyun/cc3/index.html

quote:

Orjinalden alıntı: mtf50

pekı sende hıc hata cıkmıyomu nasıl oynuyosun durmadan ?
    suraya bakın boyle bısey olamaz ya cıldırıcam kımse cozemedımı su sorunları ya alın bı ornek daha

bende bu hatayla karsılasıyomm hep game crash dıyo boyle bı uyarı cıkıyo arastırdımm sıtelerın bırınde gamespot dıye bı sıyede boyle bısey dıyo ama ıngılızce acıklamasını bılen varsa yarımcı olabılırmı yoksa cıldırıcamm ekran kartım saphıre x800 gto 2 bu oyun dısnda hıc promlemle karsılasmadım ram 1gb ıslemcım 3.4 ghz aynen metnı kopyalıyom asagıya yardımınızı beklıyorum.....

found out how to fix it and its final...
    I posted the solution to E.A. genius...

"Dear Sir,
    I use to get the "Out of Memory" error a lot and the freezes and all the other annoying stuff...
    I found out that the problem origins from the videos of the game. That is easy to confirm. Just remove the 3 video files from the movies directory, but leave intact the config file. The problem might involve the program yo0u use to decomprtess the .big file format files, or the .vp6 player you are using...
    Sincerely yours"

p.s. ofcourse dont expect any movies and video "uplink"....

enjoy

bu sorumun cevabını verecek kımse yokmu arkadaslar yada bu sorunu cozebılen varmı ne olur yardım edın rıca edıyorum...................

• @nx9020
    Movies klasöründeki .big uzantılı dosyaları kaldırın diyor. Ama bu sefer de videolar izlenmez herhalde.
    Aynı sorun bende de var. Bir deneyeyim.

Edit: Denedim. Artık hata vermiyor. Ama oyun içi ve oyun arası videoları izleyemiyoruz. O kadar da olsun artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woofer5353 -- 20 Mayıs 2007; 13:57:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Woofer5353

@nx9020
    Movies klasöründeki .big uzantılı dosyaları kaldırın diyor. Ama bu sefer de videolar izlenmez herhalde.
    Aynı sorun bende de var. Bir deneyeyim.

Edit: Denedim. Artık hata vermiyor. Ama oyun içi ve oyun arası videoları izleyemiyoruz. O kadar da olsun artık.

cavusum aynen dedıgın gıbı bencede ıdare eder cok sagol yardımın ıcın emegıne saglık
  • bayadır internetten online olarak oynuyorum oyunu, oyun içi nickim dreampowder.. orjinal oyun oynuyorum.. beraber oynamak siteyen olursa özelime msj atsın lütfen.
    sadece scrin oynuyorum :P

bu arada önceki mesajlardan birinde arkadaş hdtv için oyun nasıl oynanır diyo, bende philips 37'' hdtv den oynuyorum oyunu
    oyunu hdtv çözünürlüğünde oynamak için oyunun shortcutını şu şekilde değiştiriceksin:

"C:\Program Files\Electronic Arts\Command & Conquer 3\CNC3.exe" -xres 1360 -yres 768 (bu çözünürlük daha güzel gösterdi bence)

son olarak oyunu windows vista(32) de oynuyorum, hi,çbir problemle karşılaşmadım şimdiye kadar.
  • merhaba benim problemim su;
    sahip oldugum bilgisayarimda 1024 ram ve 512 mb ekran karti mevcut.
    benzer hatalara rastladim ancak acik bir cozum goremedim. asagidaki resme bakip bir yol gosterirseniz sevinirim.
    goruntu ayarlarini kismama ragmen calismadi cildirmak uzereyim lutfen yardimci olun.
    Sizce hatayi nerede yapiyorum.

• arkadaşlar oyun elmde ama bi arkadaş 1.4 ü de kur demiş 1.4 ü nerden indirebilirim acaba
  • İste GDI campaign'indeki final öncesi bölümünden bir S.S da benden..sanırım biraz durumumu özetler bu resim :D açıkçası biraz zor bi bölüm beklerdim.hayal kırıklığına uğradım..!!Ondan sonraki bölüm ise tam kolaylık...

NOT:Finalde uzaylıların yıkılması gereken binasına Liquid Tiberium Bomb atın uzaylılar MORT...:D

• Skirmishte 5 kişilik bi haritada Brutalı teke tekte yendim..Bazı forumlarda çok zor diye yazıyodu bi deniyim dedim,ilk denememde çok rahat yendim..Galiba biraz fazla büyütüyolar gözlerinde brutalı..Tabi ben Scrin'leri sectim-PC GDI ...uzaylılar çok güzelmiş..tabi birimleri bayagı igrenc(gorunusleri :D )Yendikten sonraki baslama ekranindaki yildiz degisik bu sefer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo_131 -- 23 Mayıs 2007; 11:18:34 >
  • 1.04 yaması kurulu olmasına rağmen ara videolardaki senkronizasyon sorunu çözülmüyor ... bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş var ise sevinirim ...
  • bende bu oyunu alıyorum oynicam ama sende çözünürlük sanırım 640x480, yoksa bu kadar kötü oalmaz değilmi? almiyim yani böyle kötü ise grafikler.
    quote:

Orjinalden alıntı: Diablo_131

İste GDI campaign'indeki final öncesi bölümünden bir S.S da benden..sanırım biraz durumumu özetler bu resim :D açıkçası biraz zor bi bölüm beklerdim.hayal kırıklığına uğradım..!!Ondan sonraki bölüm ise tam kolaylık...

NOT:Finalde uzaylıların yıkılması gereken binasına Liquid Tiberium Bomb atın uzaylılar MORT...:D

• Oynuyorum tüm zevkle.Ama ne yalan söylüyüm red alert 2 başkaydı
  • @serhanuygur grafikler böyle degil yeterince iyi al strateji seviyorsan

1.5 yama ne zaman indirilebilir olur bilen varmı!

Scrin 2. harita için fikir vericek arakdaş varmı!
  • ya bısey sorucam gecen onlınedan oynuyorumda yurt dısı serverında ben nod dum karsımdakı adam gdı ama karsımdakı adam analmadım nasıl oluyo benım basedekı buıldıng lerı alıyodu yıkılıyo ıcınden kendı adamları cıkıyo bu nasıl oluyoo ??
  • Oyundaki grafikler çok güzel; kimse verilen SS'lere aldanmasın oyunun full detail 1280x1024 oynuyorum.
    Bi ss benden;
    http://img483.imageshack.us/img483/4853/cnc3game200705230821027dv4.jpg
  • Süper bir oyun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtf50

ya bısey sorucam gecen onlınedan oynuyorumda yurt dısı serverında ben nod dum karsımdakı adam gdı ama karsımdakı adam analmadım nasıl oluyo benım basedekı buıldıng lerı alıyodu yıkılıyo ıcınden kendı adamları cıkıyo bu nasıl oluyoo ??

enginer mühendisle almıştır o alanları.
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.