Şimdi Ara

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.259
Cevap
1
Favori
164.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar ben online olarak oynarken, oyunun yarısında oyundan atıyor.Windows "Bir hata ile karşılaştı uygulamanın kapatılması grekiyor" diye hata mesajı veriyor ve oyun tamamen kapanıyor.Bu 1 değil 5 değil her seferinde aynı.Oyuna başladıktan ortalama 10 dakika içerisinde atıyor.Oyun orjinal.Patch güncel.Ne olabilir sizce?
  • online oynamak icin oyunun orjinal olması sartmı?
  • Çok sağol kardeşim... Ama dün akşam ne oldu anlatiim. Yaa kardeşim sende salakmısın deseniz yeridir. Birkaç gündür 1280 çözünürlükte ve yüksek detayda oynuyordum ama bir türlü akıl edemedim neden ekranımın sağında bir boşluk var diye... 94 ekran LCD tv'de oynuyorum. Meğersem görüntü yaklaşık 5 cm kadar bu çözünürlükte sola kayıyormuş. 4-5 saattir üzerinde oynadığım oyunda solda çıkan fire hawks'ı malesef bu kayma yüzünden görmüyormuşum. Dün tesadüfen çözünürlüğü biraz düşürdüm ve bu kayma ortadan kalktı.. Kalkı ve de gördüm... Çıldırmamak içten değil
    .... Hayır sormasam daha ne kadar dolanacaktım arazide bilmiyorum... Yardım için teşekkür ederim dostum...

quote:

Orjinalden alıntı: RaderrR1993

http://img475.imageshack.us/my.php?image=cnc3game200705081925395bh6.png
    resim çıktıysa mouse ile gösterdiğim yere tıklayıp düşmana tıklıyon

• önemli değil olur böyle şeyler
  • en azından sorunu halletmişsin
    quote:

Orjinalden alıntı: IMPARATORUS

Çok sağol kardeşim... Ama dün akşam ne oldu anlatiim. Yaa kardeşim sende salakmısın deseniz yeridir. Birkaç gündür 1280 çözünürlükte ve yüksek detayda oynuyordum ama bir türlü akıl edemedim neden ekranımın sağında bir boşluk var diye... 94 ekran LCD tv'de oynuyorum. Meğersem görüntü yaklaşık 5 cm kadar bu çözünürlükte sola kayıyormuş. 4-5 saattir üzerinde oynadığım oyunda solda çıkan fire hawks'ı malesef bu kayma yüzünden görmüyormuşum. Dün tesadüfen çözünürlüğü biraz düşürdüm ve bu kayma ortadan kalktı.. Kalkı ve de gördüm... Çıldırmamak içten değil
    .... Hayır sormasam daha ne kadar dolanacaktım arazide bilmiyorum... Yardım için teşekkür ederim dostum...

quote:

Orjinalden alıntı: RaderrR1993

http://img475.imageshack.us/my.php?image=cnc3game200705081925395bh6.png
    resim çıktıysa mouse ile gösterdiğim yere tıklayıp düşmana tıklıyon

• arkadaslar ıyı hos oynuyosunuzda su cıkan sorunları cozumunu bılen varmı 1.04 patch yuklesem bıle grafık ayarlarından medıum yapsam bıle oyun atıyo bu boyle zevk vermıyo sahtesını almıstım hata verıyo dıye orjınal cd aldım gene verıyo kım yardımcı olabılır lutfen rıca edıyorum cok sınır edıyo oyundan zevk alamıyorum acıkcası bı dırect 3 hatası verıyo bırde cnc3game.dat
    bılgısayarımın ozellıklerıde asus f3jp napa bılırım kım yardımcı ola bılır bana ????
  • mtf50 senin notebook'ta kuvvetliymiş amma .... nedendir bir bilenin cevaplaması gerek.... Keşke değmez uğraşma bu oyun için diyebilsem ammaaaaa ne mümkün... Çok iyi yaaa...

Umarım sorununu çezersin..
  • Arkadaşlar;GDI da bu Ground Zero ne melem bir şeydir,daha bismillah demeden füze çakıyor???Füzeyi Nod lar mı atıyor?BUrda taktik öneriniz nedir?
  • slm arkadaslar ya bu nod lardaki avatarlar varya onlara silah aldırıyomusuz dier ellerine ordaki ozelligiyle hatta onuda gordum ama nerden silah aldırıcazz yada hangi silahları aldırıcaz ???? bana bi acıklama yaparsanız sevinirim...:D:D:D:D
  • bir sorunum var yardım lütfen oyunu açarken aşağıdaki hata geliyor ve hata raporu gönder çıkıyor sonra neden açamıyorum oyunu bütün patchları denedim oyunu 4 kere kaldırıp kurdum cd yi başka bilgisayara kurdum çalışıyor

sistemim p4 2.4 1,5 gb ram x1600 pro ekran kartı
     Command & Conquer 3 : Tiberium Wars
  • aynı sorunlar bızdede var arkadasım ama kımsenın bır bılıgsı yok heralde ben sahtesını almıstım gıttım sonra orjınalını aldım gene sorun patchde yukledım ama
    olmuyo cozemedım sadece settıngsten grafık ayarı kıs bır kademe bıraz fazla oynuyosun okadar =)
  • Selam beyler. Ben de hayvanlar gibi oynuyorum şu sıralar. Evde 4 kişiyiz ve network game bile yapıyoruz. Brutal gerçekten zor. Save edip load edince de madalya vermiyor.Loadsuz bıtırınce çoklu haritada kırmızılı altın. 2 kişilik harita da ise en üstü olan mavili altın veriyor. Bence çok keyifli bir oyun olmuş. Uzaylılar da süper.Tüm bölümler bitti. Brutal Rusher ı bile yeniyorum Ama abimi yenemiyorum bir türlü. Uzaylı gemilerini bir dikiyor bir türlü hiç bir yerden saldıramıyorum. GDI ile oynuyorum. Ama herif gemileri çıkarınca üstüne gidemiyorum. NE önerirsiniz? Ne yapayım?
  • pekı sende hıc hata cıkmıyomu nasıl oynuyosun durmadan ?
    suraya bakın boyle bısey olamaz ya cıldırıcam kımse cozemedımı su sorunları ya alın bı ornek daha

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karayıpkorsanı

Selam beyler. Ben de hayvanlar gibi oynuyorum şu sıralar. Evde 4 kişiyiz ve network game bile yapıyoruz. Brutal gerçekten zor. Save edip load edince de madalya vermiyor.Loadsuz bıtırınce çoklu haritada kırmızılı altın. 2 kişilik harita da ise en üstü olan mavili altın veriyor. Bence çok keyifli bir oyun olmuş. Uzaylılar da süper.Tüm bölümler bitti. Brutal Rusher ı bile yeniyorum Ama abimi yenemiyorum bir türlü. Uzaylı gemilerini bir dikiyor bir türlü hiç bir yerden saldıramıyorum. GDI ile oynuyorum. Ama herif gemileri çıkarınca üstüne gidemiyorum. NE önerirsiniz? Ne yapayım?

brutal rusherla hiç oynamadım ama brutal balancedı yenemiyorum oyun brutalde oynadığında bilgisayar hileli oynuyor para kaynağı sonsuz şeklinde oynuyor özellikle oynadığım oyunu tekrar izledim ve bariz bir şekilde para kaynağı sonsuz , sen hile yaparsan senin hilen onlar içinde geçerli oluyor ama seni yenmeyi beceremiyorlar en kolayı hemen mühendisi yanlarına sokunca binaların hepsini satıyorlar ben hileyle 5 tane brutali yendim hepsine farklı koydum kimi turtle kimi rusher filan ama replay yapamyorum desync veriyor , bir kaç oyunu yollarmısın aslında herkes yollasa birsürü taktik öğreniriz , rocket soldier yapsana bol bol ? havaya karşı çok etkililer , mamouthlarla filan girmeyi düşünüyorsan havaya karşı hiç iyi değil. firehawklarda bir mod var ona tıklayınca havadaki birimlere ateş edebiliyo onu yapacaksın aslında en kolay uzaylıları yeniyorum. Ben hep nodlarla oynuyorum genelde , nodların sam turretların menzilleri uzun olduğu için o uçak uzaylılar içeriyee almadan bitiriyor :) nodlarda habire scorpion basıyorsun olay bitiyor gdilar çok yavaş ve çok pahalı defans da çok kötü. nodlarda başlarda hemen defans ve rafinerileri sokuşturuyorum sonra 2 warfactory ve habire F3 tuşuna basıyorum 20 dakikada bitiveriyor oyun scorpionun dengesini iyi ayarlıyamamışlar ve avatar çok pahalı yani scorpion haricinde yapmak isteyeceğin bir şey kalmıyor çok ekonomik çok hızlı :) nodlarla oyna abinin gelişmesine izin vermeden habire scorpion yolla birde ilk patlatman gerekenler hep harvesterler olsun ben ilk iş harvestarları patlatırım zaten o zaman yeniliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancakmak -- 10 Mayıs 2007; 3:41:21 >

• beyler bilen yokmu bunu??? bana biri yardımcı olsunn???
  • yokmu kımsede yanı sorun ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: B_R_A_V_E

beyler bilen yokmu bunu??? bana biri yardımcı olsunn???

yazılana göre ekran kartının hafızası yetersiz gibi gözüküyor
  • Selamlar bugün oyunun 2 dvd li versiyonunu aldım, tek dvd de "AAAA" diğer dvd de "BBBBB" adlı 2 klasör yüklü, yükleme yardımı dosyasında; dvd 1 ve dvd 2 içerindeki "AAAAA" ve "BBBBB" klasörlerini harddiske kopyalayın,"AAAAA" içindekileri "BBBBB" klasörüne taşıyın ve oyunu bu klasörden ""setup.exe" ile kurun diyordu bende aynen uyguladım fakat setup.exe ye tıkladığımda "Dönüşümleri uygulama hatası.Belirtilen dönüşüm yollarının geçerli olduğundan emin olun." diye bir uyarı çıkıyor ve oyunu kuramıyorum acaba ne yapmam gerektiği konusunda bana yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • Selamlar ;

Arkadaşlar bu oyunun ilk serisinde skirmish bölümüne istediğimiz gibi harita yapıp, istediğimiz kadar düşmanla savaşabildiğimiz bir bölüm vardı.Tiberium wars serisinde böyle bir bölüm var mı, ben göremedim.

Saygılarımla.
  • 1gb ram im var.O hatayı bende alıyordum 2 gündür açıktı pc.
    Bilgisayara reset attım AVG yi kapattım oynamaya başladım aynı hatayı almadım birdaha.

Sanırım bellek çakışması oluyor ram de dolu bir yere işaret ediyor oyundaki birşey , eğer doluysada hata veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.