arkadaşlar bn 1.07 yama yükledim orginal dvd takın diyo napacam anlamadım yardımcı olur musunuz lütfen
crack lazım
ya bu hatanın çözümünü bilen varsa acil olarak yardım edebilirmi
lütfen yardım edin
arkadaslar birisi core dosyasını koyabilirmi rar olarak bu konuya
quote:
Orijinalden alıntı: kasirga011
lütfen yardım edin
quote:
Orijinalden alıntı: kasirga011
arkadaslar birisi core dosyasını koyabilirmi rar olarak bu konuya
Arkadaşın son çırpınışları kimse yardım elini uzatmamış
2. haritada ne yaparsam yapayım blgisayar her türlü mağlup ediyor beni. Bütün kaynaklarını kurutuyorum adam bir sürü cegırnat mamut tank gönderiyor, jile mi yapıyor bu cpu?
gdı sarajevo görevini geçemedim nasıl geçiliyo yhaw biri anlatabilirmi?
Arkadaşlar; GDI Albania hörevinde aşağıdaki sebepten bitmiyor; bütün supply depotları vurduğum halde;patch de yaptım
HAMACHİ AGI LÜTFEN EKLEYİN VE PAYLASIN
AĞ ADI : CNC3TİBERİUM3 SİFRE : 123
Command Conquer 3 TİBERİUM LA İSTEDİGİNİZİ SORABİLİRSİNİZ nerde takıldınız oyun atma sorunları crak gibi online seral sifre sorunları gibi sorunlarınızı cözümleye bilirim
Sorun oyun dosyalarından kaynaklanıyo olabilir, oyun kopyaysa eğer tekrar indirmeyi deneyin.
Konu hort olacak Oyunu Halen Oynayan varsa bana Ulaşsın
Kane's Wrath 1.02
quote:
Orijinalden alıntı: bigen
Arkadaşlar; GDI Albania hörevinde aşağıdaki sebepten bitmiyor; bütün supply depotları vurduğum halde;patch de yaptım
Daha radarda mapın açılmamış yerleri var.
arkadaslar ben bu oyunun cd sini aldim yukedim kane's wraht yuklendikten sonra dosya dizisinin icinde tiberium warsta vardi ama girdikten 2 dk sonra direk oyundan atiyor bunun sebebi nedir bilen varsam msj atsin lutfen oyundan attiktan sonrada cnc1 calismayi durdurdu diyo ama kane's vrahtta sorun yok.
Ground Zero da üssümü vuran uçak ve füze ye karşı ne yapabilirim? Durmadan rafinerilerime saldırıyor
Kane's wrath olmadan bu oyun oynanmaz..
teKNo_BoY
kullanıcısına yanıt
öncelikle bu bölüme benzer 2 tane daha var senin bahsettiğin bölümde oyun modunu easy yap ve kamyonları köprüden geçir sağ salim ve haritanın en sol üstünde kamyonların yanaşacağı bir hangar var buray a tanesi bile patlamadan ulaşırsan bölümün diger evresi açılıyor bu kadar
Acıdan hoşlanırsan hard da oyna kafayı ye
Dostlar, KaneS Wrath sever arkadaşlarla yazışmak isterim. EA bu oyundan desteğini çekti. Revora işi, düşe kalka götürüyor bakalım.
Hmm ne güzel hala CnC 3 oynayan bulmak :) Ben direk Tiberium Wars oynuyorum, KW 1.0 patch de iyidir ama 1.2 de ekonomiyi baya batırdılar. İstersen Revoradan oynayabiliriz Tİberium Wars
Arkadaşlar bitmiş save dosyasını biri paylaşabilirmi oyundan çıktım save yaptığım yer silindi.
arkadaşlar elinde türkçe yama olan var mı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme