Şimdi Ara

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.259
Cevap
1
Favori
164.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bende sadece nod ve gdi camping var! scrinler yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 15 Mayıs 2007; 19:55:44 >
  • GDI ve NODu bitirince açılacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LasTSuRvivoR

GDI ve NODu bitirince açılacak.

sağol!!
  • skirmish modunda nerden geldiği beelli olmayan ve surekli refinerileri patlatan can sıkıcı fuzelere karsı taktık varmı? benm su ana kadar bulabildiğim tek taktik normalde 2 tane yapı sırası oluştururum ve 3. bi yapı sırası oluşturup ordan bi refinery yapıyorum. 3. listede o refinery hep yapılı duruyo ama yerine koymuyorum, fuze geldiğinde ve yıktığında hemen o 3. uretim sayfasndaki refineryi koyuyorum ve yenisini yapıyorum vb .vb. ama tabi para gidiyo bayaa.
  • Arkadaşlar oyunu kurdum daha bu gün. Ancak oyuna giriş yaptığımda EA GAMES logosu çıkıyor sonra bir sonraki bölüme geçmiyor. Ekran karanlık bir şekilde duruyor ve hiç bir şey çalışmıyor. Bu yüzden yönetimden oyunu sonlandırıyorum. Nasıl çözebilirim bu durumu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HyperSpace

skirmish modunda nerden geldiği beelli olmayan ve surekli refinerileri patlatan can sıkıcı fuzelere karsı taktık varmı? benm su ana kadar bulabildiğim tek taktik normalde 2 tane yapı sırası oluştururum ve 3. bi yapı sırası oluşturup ordan bi refinery yapıyorum. 3. listede o refinery hep yapılı duruyo ama yerine koymuyorum, fuze geldiğinde ve yıktığında hemen o 3. uretim sayfasndaki refineryi koyuyorum ve yenisini yapıyorum vb .vb. ama tabi para gidiyo bayaa.

Sanırım tiberium dan uzağa kurunca bişi yapamıyorlar.
  • Fotolar güzel
  • güvenli kipte başlatıp sürücüleri kaldırırsanız düzelecektir. çok ilginç atinin sitesinde bilgiye rastlayamamıştım bununla ilgili. masaüstü mü kullanıyorsunuz bilmiyorum ama laptop ise içinde sürücülerin olduğu bir dosya vardır muhtemelen.
    quote:

Orjinalden alıntı: mtf50

arkadasım ben burdan yukledıgım atıyı ekran kartı drıverını...valalhı ekran acılnıyo daha kap karanlık oldu kafayı yıycemm
    quote:

Orjinalden alıntı: -BuRAk-

nette şöyle bir adres buldum direkt olarak driver a gidiyor (mobility için)
    http://ati.amd.com/online/mobilecatalyst/

kaynak:
    http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=201686
    quote:

Orjinalden alıntı: mtf50

bende orjınalını oynuyorum zatende benım pc asus f3jp 1gb dd ram x1700 ekran kartı 256 m dahılı olmadan

birde benım ekran karının drıverını hıc bır yerde bulamıyourm bılen varsa sevınırım mobılıty x1700 ati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BuRAk- -- 16 Mayıs 2007; 10:11:38 >

• arkadaşlar sonunda oynayabildim.. hayatımda strateji oyunu sevmedim ama buna alışıyorum galiba
    neyse soruma geleyim...
    oyunu internetten oynamak istiyorum ama ille de son yamayı kurmak gerekli mi eğer gerekliyse orjinal exeyi gönderebilirmisiniz.....
  • 1_ son sürüm lazım(bildiğim kadarıyla)
    2_ Kuralları okumadın galiba
  • kuralları biliyorum da pm olarak yani buraya değil
  • bendede tek dvd oyun fakat 2gb ve herseyi icinde yani 7.46 gb deil..oyunu dvd ye kurulu olarak aldim sizde kac gb acaba..

not=campaign skirmish modu cart curt hersey var yanliz patch yukluyorum hala 1.00 ve acaba neden 2gb gorunuor bilen var mi?...tesekkurler..
  • Arkadaşlar oyunu kurdum daha bu gün. Ancak oyuna giriş yaptığımda EA GAMES logosu çıkıyor sonra bir sonraki bölüme geçmiyor. Ekran karanlık bir şekilde duruyor ve hiç bir şey çalışmıyor. Bu yüzden yönetimden oyunu sonlandırıyorum. Nasıl çözebilirim bu durumu ?
  • sadece bu oyunda oyleyse..oyunun kendisindendir diye dusunuyorum..direct x i kontrol ettinmi..
    baska sorunlarda olabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßay Hacker

Arkadaşlar oyunu kurdum daha bu gün. Ancak oyuna giriş yaptığımda EA GAMES logosu çıkıyor sonra bir sonraki bölüme geçmiyor. Ekran karanlık bir şekilde duruyor ve hiç bir şey çalışmıyor. Bu yüzden yönetimden oyunu sonlandırıyorum. Nasıl çözebilirim bu durumu ?

Ben genelde o durumlarda formatla çözüm buluyorum; oyunu kaldırıp yeniden yüklemeyi dene ama sonuç alamayabilirsin;sana format yolları gözükmüş gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 16 Mayıs 2007; 15:58:19 >
  • C&C3'ü cuma günü keşfettim..

günde 4 saat oynayarak bitirmek 5 günümü aldı..bugün bitirdim[normal difficulty]

çok güzel bir oyunmuş arkadaşlar tavsiye ederim..

biraz daha ısınayım hard oynayacağım..

oyunun kurulmamış hali 8.5gb bende.. kurduktan sonra aşağı yukarı 10 oluyor..bu kadar yüksek olmasının nedeni oyunun videolarla destekli olması..

bi tane asyalı var ortalara doğru.. offf bee

sırf onun için Dünya'nın yarısını havaya uçururum

• quote:

Orjinalden alıntı: ßay Hacker

Arkadaşlar oyunu kurdum daha bu gün. Ancak oyuna giriş yaptığımda EA GAMES logosu çıkıyor sonra bir sonraki bölüme geçmiyor. Ekran karanlık bir şekilde duruyor ve hiç bir şey çalışmıyor. Bu yüzden yönetimden oyunu sonlandırıyorum. Nasıl çözebilirim bu durumu ?

Öncelikle bilgisayarının donanımlarını say bize ona göre yorum yapalım
  • Arkadaşlar;şu avustralya da nodlarla nasıl geçecez;taktik verebilecek oılan var mı?
  • sayayım :)

Dual2Core 6600
    Asus P5W Deluxe Anakart
    1 Gb Ram
    256 mb 7800 GT Nvdia
    19 ' LG LCD
    350 GB HD

bazen oyunu açıyor bazen sesi de çıkartmıyor ea logosunun başlangıcında ve sonra oyuna girmiyor. Şans eseri tıkladım oyuna başladı oynadım ama bu gün açılmıyor mesela. Driver güncel şu anda en sonda hepsi.
  • C&C 3'ü online oynayan arkadaşlar! Sizde de sık sık oyundan düşme gibi bir problem var mı?Ben bağlandıktan bir süre sonra oyun kendiliğinden windows masaüstüne atıyor ve hata mesajı veriyor.Bu sorunu çözebilen var mı? (Oyun orjinal, son patch yüklü ve ekran kartı driverı güncel)
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.