Şimdi Ara

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.259
Cevap
1
Favori
164.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler , bu oyunda ben cok fazla yaklasmak istiyorum kamerayla
    acaba kamera dosyası nedir bir de hangi programla
    açılır ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: livingdeads

beyler , bu oyunda ben cok fazla yaklasmak istiyorum kamerayla
    acaba kamera dosyası nedir bir de hangi programla
    açılır ?

Benim bildiğim, farenin tekerleği ile geri yapınca yaklaşıyor. Bundan daha yakın yaklaşmıyor. O kadarına razı olacaksın..
  • arkiler bence allied soviet daha ii olurdu ama yuri de baris yapıolar bn aldım oynadım 3 boyutlu oyuna renk katmıs we bn red alert/yuri' revnge den vazgecmem ama oyun sarıyo beaama yinede birimler we grafigi ii bir oyun multi oynayanlara basarılar
  • Arkadaşlar Skirmish de brutallar çok vahşi olmuş. ,
    Brutal Scrini yendim ama baya zorladılar.
    İyi brutal teknigi olan varmı acaba?
  • scrini nasıl yendin ? ben birim çıkarırken beraber öküz gibi birimlerle geliyorlar
  • Arkadaşlar oyunu yeni kurdum birinci bölümü bitirdim ikinci bölümdeyim oyunda 6 tane manager var aşağı yukarı 10 asker ama ilginçtir ki ba'zı askerleri yönlendiremiyorum oyunda görev şu enerjiye saldıran düşmanları yok etmek neyse hepsini yok ettim ve managerlerle tamir ettim ama şimdi yönlendirdiğim askerler hepsi öldü elimde asker falan hiçbirşey kalmadı ama oyun devam ediyor şimdi ne yapmam gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: cancakmak

scrini nasıl yendin ? ben birim çıkarırken beraber öküz gibi birimlerle geliyorlar

Nükleeri yapana kadar direndim. base savunmasını sağlam yaptım. Sonra Allah ne verdiyse saldırdım ama herifin gönderdigi ünitelerin ardı arkası kesilmiyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: infernox

quote:

scrini nasıl yendin ? ben birim çıkarırken beraber öküz gibi birimlerle geliyorlar

Nükleeri yapana kadar direndim. base savunmasını sağlam yaptım. Sonra Allah ne verdiyse saldırdım ama herifin gönderdigi ünitelerin ardı arkası kesilmiyordu.

yaa onu bırakta nasıl yapıyor bu kadar şeyi anlamıyorum yani replayde izledim habire ardı ardına tank filan çıkarıyor ben basıyorum o kadar hızlı çıkmıyor , nükleersiz geçmek zor galiba , kaydettiğin replay varsa yollayabilir misin ? yani bana sanki hileli oynuyor gibi geldi çünkü habire bina çıkarıyor tank çıkarıyor

birde hangi ırkla oynadın ? ben nodlarla oynamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancakmak -- 29 Nisan 2007; 1:10:53 >

• Çeşitli usta oyuncuların birbirleriyle oyunlarını aşşağıdaki adresten download edip seyredebilirsiniz , gerçekten çok hızlı oynuyorlar ve çok hızlı düşünüyorlar

http://r a p i d s h a r e.com/files/28461579/cc3_replays.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancakmak -- 29 Nisan 2007; 3:01:20 >
  • quote:

Çeşitli usta oyuncuların birbirleriyle oyunlarını aşşağıdaki adresten download edip seyredebilirsiniz , gerçekten çok hızlı oynuyorlar ve çok hızlı düşünüyorlar

http://r a p i d s h a r e.com/files/28461579/cc3_replays.zip

seyretmek için hangi klasore atıyoduk bunları
  • Yaw arkadaşlar GDI larda, karşı tarafların nükleerini engelleyecek hangi teknoloji var?
  • öyle bir teknoloji yok , hiçbirşeyin yoksa uçak yollayacaksın

bir klasöre atmana gerek yok zipi açıp üzerine tıklaman yeter.
  • Eskiden nuklear geciktirilebiliyordu spy sokularak.Oda olmadi muhendis sokacaksiniz son carede nukler binasini yerlebiretmek.
  • quote:

öyle bir teknoloji yok , hiçbirşeyin yoksa uçak yollayacaksın

bir klasöre atmana gerek yok zipi açıp üzerine tıklaman yeter.

bende oyle yaptım ama birden vidyo kesildi hata verdi oyun
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: infernox

quote:

yaa onu bırakta nasıl yapıyor bu kadar şeyi anlamıyorum yani replayde izledim habire ardı ardına tank filan çıkarıyor ben basıyorum o kadar hızlı çıkmıyor , nükleersiz geçmek zor galiba , kaydettiğin replay varsa yollayabilir misin ? yani bana sanki hileli oynuyor gibi geldi çünkü habire bina çıkarıyor tank çıkarıyor

birde hangi ırkla oynadın ? ben nodlarla oynamıştım

Adamın nükleerini patlatıyorum 3 saniye sonra mantar gibi yeniden yapıyor. Bizden çok daha hızlı brutallar. Replay kaydetmedim. NOD larla oynuyorum. Ha birde brutal enemy nin bir seferde topladıgı para bizimkinin 2 katı diye duymuştum

• Ya arkadaşlar ben online olarak oynarken, oyunun yarısında oyundan atıyor.Windows "Bir hata ile karşılaştı uygulama kapatılması grekiyor" diye hata mesajı veriyor ve oyun tamamen kapanıyor.Bu 1 değil 5 değil her seferinde aynı.Oyuna başladıktan ortalama 10 dakika içerisinde atıyor.Oyun orjinal.Patch güncel.Ne olabilir sizce?
  • Bu oy unu alan oynuyan varmı çünkü BF 2142 gibi hüsran olmasın... Gerçi generali oynadım güzeldi gelecekle alakalı oyunlar fantastik geliyor insana.
  • abicim burada 25 sayfadır tartışıyo insanlar oyun hakkında
    biraz geriye gitseydin iinsanların deliğibi oynadığuını görürdün çok kalite bir oyun gözün kapalı alabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: psykopat81

ben hamachiden oynadım dün,256/k bağlantım var karşı tarafın bağlantısını bilmiyorum,kanadalı biriydi,yani çok hızlı bağlantısı olabilir.Takılmaan 2 el oynadık.2-0 yenildim :).Yaklaşık 4.5 dakikada ion cannon yaptı + daha neler neler yaptıysa bilmiyorum..

Hamachiden normal server buluyosun,sonra oyuna girip network diyosun,zaten gözüküyo orda oyuncular.Ben yinede karşı tarafa oynamak istermisin diye soruyorum chat penceresinde.Patch 1.04 yüklüydü ikimizde de.oynacak varsa ben ağ kurayım isterseniz..

hile yapıyordur, bir çok hile programı çıktı? ( sınırsız para, gölge yok etme, teknoloji kilidi kaldırma gibi)
    hamachinin tek kötü yanı da bu zaten, punkbuster yok!!!
    O yüzden hamachi oyuncularını güvnilir seçmek lazım.

• quote:

Orjinalden alıntı: offendicula

quote:

Orjinalden alıntı: psykopat81

ben hamachiden oynadım dün,256/k bağlantım var karşı tarafın bağlantısını bilmiyorum,kanadalı biriydi,yani çok hızlı bağlantısı olabilir.Takılmaan 2 el oynadık.2-0 yenildim :).Yaklaşık 4.5 dakikada ion cannon yaptı + daha neler neler yaptıysa bilmiyorum..

Hamachiden normal server buluyosun,sonra oyuna girip network diyosun,zaten gözüküyo orda oyuncular.Ben yinede karşı tarafa oynamak istermisin diye soruyorum chat penceresinde.Patch 1.04 yüklüydü ikimizde de.oynacak varsa ben ağ kurayım isterseniz..

hile yapıyordur, bir çok hile programı çıktı? ( sınırsız para, gölge yok etme, teknoloji kilidi kaldırma gibi)
    hamachinin tek kötü yanı da bu zaten, punkbuster yok!!!
    O yüzden hamachi oyuncularını güvnilir seçmek lazım.

aslında yapılabilir. bir kaç tane CRANE yapıp aynı anda birden çok bina üretilebiliyor.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.