evet arkadaslar su scrınlerdekı yuvarlak ucan sey nedır ne ıs yapar adı aklıma gelmedı sımdıde. bırde ben 1.04 yukledım ama sonrasında oyunu calıstıramdım neden acaba daha oncede sordum ama cevap veren olmamaıstı 1.05 ne zaman ıkacak boyle bır sey varmı yanı acıklama falan hard da yenıyorum skırmıshte ama brutal manyak bısı ya basa cıkılmıyorkı cok zor olmus gıbı sankı
Şu Scrin'lerdeki yuvarlak uçan şeyin adı "mother ship". Çok yavaş olmasına karşılık çok büyük düzeyde hasar verebilen ateş gücüne sahip. Ama hedefe ulaştırana kadar yok edilmemeyi başarabilirsen.
Yama sanırım korsan dvd'lerde işe yaramıyor. Laf aramızda; bende de çalışmamıştı : )
Brutal konusunda genellikle herkes hemfikir. Biraz zor olmuş işte. Hep yenecek değilsiniz ya. Bence insan bir rakibe karşı büyük bir tecrübe kazandırır.
saol dostum acıklama ıcın ıse yarıyor yanı sonucta denerız bakalım artık ama yamanın korsanla ılgılı olacagını sanmıyorum acıkcası hardda rahat gecıyorum ama brutal olunca yemıyor valla oynuyorum ama daha yenemedım acıkcası ama tabıkı bu sekılde olmasıda ıyı aslında oyundan sogumuyorsun hırs yapıyor ınsan yenene kadar devam edecegız artık bırde bu arkadaslar harıta secıyoruz ya o harıtabnın yanında oyundan sonra renkler olusuyor bunun bır anlamı varmı bır ıse yarıyormu yanı
Ne rengi? Neyden bahsettiğini anlayamadım?
quote:
Orjinalden alıntı: scorpıon78
saol dostum acıklama ıcın ıse yarıyor yanı sonucta denerız bakalım artık ama yamanın korsanla ılgılı olacagını sanmıyorum acıkcası hardda rahat gecıyorum ama brutal olunca yemıyor valla oynuyorum ama daha yenemedım acıkcası ama tabıkı bu sekılde olmasıda ıyı aslında oyundan sogumuyorsun hırs yapıyor ınsan yenene kadar devam edecegız artık bırde bu arkadaslar harıta secıyoruz ya o harıtabnın yanında oyundan sonra renkler olusuyor bunun bır anlamı varmı bır ıse yarıyormu yanı
skirmish de ise o hangi zorluk seviyesinde bitirdiğini gösteriyo mesela : easy:bronz normal:gümüş öyle daha hiç brutalde bitirmedim bilmiyoru onları
ben bu scrinleri cok seviyom!! mother ship sonra buyuk gemiden cıkan kucuk savas araçları!! Aynen "Independence Day"
adlı filmi andırıyor sanki!!
Bende dönsemde artık oynayabilsem C&c yi =p Sadece ekran görüntülerine ve yorumlara bakarak olmuyor
medium yada hard seviyede mother ship pek bir işe yaramıyor. Karşı taraf güçlü hava savunma yapıyor.
arkadaşlar mothershipin attığı ışın aslında catalyst missle etkisi yapıyor yanı adamın tiberyum toplama yerine atınca catalyst missle gibi iş görüyor. Sonunda bitirdim oyunu şimdi bütün intelliegentleri tamamlamayı düşünüyorum.
scın lerde oyun bitti acayip kısa olmus scrinler gdı ve nod lar biti tamam bu kadarmıs dedim makina kendi kendine bir seyler yaptı uzaylı ırk geldi kücük yaratık var düşman aracını kendi birimine katan süper olmus expencive 1 yıl sonra cıkar
çeşitli güzel haritaların olduğu bir adres var mı ya? ra2 veya generals ta çok güzel haritalar vardı
Champion da gdi ve nod ları bitirdim ama bende scrinler açılmadı menüde scrinlerle nasıl oynayacagız.
quote:
Orjinalden alıntı: RaderrR1993
arkadaşlar mothershipin attığı ışın aslında catalyst missle etkisi yapıyor yanı adamın tiberyum toplama yerine atınca catalyst missle gibi iş görüyor. Sonunda bitirdim oyunu şimdi bütün intelliegentleri tamamlamayı düşünüyorum.
karşı tarafın tiberyum toplama yerine mother ship ile hiçbirşey yapılamıyor...
sınır oldum ya gdı nodlar bıttı sıcrınlerın gorevındeyım ama ıkıncı gorevı gecemedım arkadaslar o gorevı gecen varsa nasıl gectııgnı anlatabılırmı acaba ben beceremedım ya orayı
24 saat oynayıp sıkılmadığım tek oyun serisi..
evet bende sevıyorum bıkmadanda oynuyorum hala genarls zh oynarım bu ara ara sıra ra2 de oyunuyorum bazen sımdıde tabıkı tw3 tam olarak alısamadım bu oyuna zamanla uzun sure oyalar benı zaten
Arkadaşlar Pentagon'dan sonra oynanılan 3. haritaydı sanırım ama ismini hatırlayamadım şimdi ... GDI oynuyorum. Bölümü bi türlü geçemiyorum. Sağ ve soldaki uçaksavarları halettim ama fire hawkları kullan diyor nerden bulucazda kullanıcaz bi türlü bulamadım. Sağda solda ve arkada bi sürü bina var girdik çıktık ama bişiii olmadı. İllaki uçakla bi operasyon yapılacak ama keşfedemedim. Dönüp duruyoruz piknik yeri arayan mangalcılar gibi...
bütün ırklarla oyunu bitirdik napcaz şimdi kaldık ortada
quote:
Orjinalden alıntı: IMPARATORUS
Arkadaşlar Pentagon'dan sonra oynanılan 3. haritaydı sanırım ama ismini hatırlayamadım şimdi ... GDI oynuyorum. Bölümü bi türlü geçemiyorum. Sağ ve soldaki uçaksavarları halettim ama fire hawkları kullan diyor nerden bulucazda kullanıcaz bi türlü bulamadım. Sağda solda ve arkada bi sürü bina var girdik çıktık ama bişiii olmadı. İllaki uçakla bi operasyon yapılacak ama keşfedemedim. Dönüp duruyoruz piknik yeri arayan mangalcılar gibi...
dostum bi ss koyarsan yardımcı olmaya çalışırım
Ahh bi olsa kardeş... İşteyim şimdi evde de internet yok... Neyse.. bakıcaz bi çaresine artık... Yinede sağol....
ss olmayınca gercekten yardım etmek zorlasıyor helekı tam olarak anlatılmayan harıtalarda zor bu.arkadaslar su zuzaylıların 2. gorevını nasıl gececegız bırı anlatıverse bı zahmet takıldık kaldın sınır oluyorujm ya