Şimdi Ara

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.259
Cevap
1
Favori
164.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: infernox

quote:

Orjinalden alıntı: cancakmak

quote:

quote:

scrini nasıl yendin ? ben birim çıkarırken beraber öküz gibi birimlerle geliyorlar

Nükleeri yapana kadar direndim. base savunmasını sağlam yaptım. Sonra Allah ne verdiyse saldırdım ama herifin gönderdigi ünitelerin ardı arkası kesilmiyordu.

yaa onu bırakta nasıl yapıyor bu kadar şeyi anlamıyorum yani replayde izledim habire ardı ardına tank filan çıkarıyor ben basıyorum o kadar hızlı çıkmıyor , nükleersiz geçmek zor galiba , kaydettiğin replay varsa yollayabilir misin ? yani bana sanki hileli oynuyor gibi geldi çünkü habire bina çıkarıyor tank çıkarıyor

birde hangi ırkla oynadın ? ben nodlarla oynamıştım

Adamın nükleerini patlatıyorum 3 saniye sonra mantar gibi yeniden yapıyor. Bizden çok daha hızlı brutallar. Replay kaydetmedim. NOD larla oynuyorum. Ha birde brutal enemy nin bir seferde topladıgı para bizimkinin 2 katı diye duymuştum

Yahu bende "rusher brutal enemy" ile oynama gafletinde bulundum. Sizinki kaç kişilik haritada olduğunu bilmiyorum, ben 6 kişilik haritada oynadım sonuç hüsran. İki üç saldırıyı atlattım. Kendime göre defans kurdum. Kurduğumu sandım, diğer tiberiumların oraya da rafineri kurayım diyorum. Orya bakarken bir bakıyorum bir bina yok olmuş. Hngisi olduğunu da anlamıyorum . Bulmaya çalışırken en son bir saldırdı. Sağdan soldan...

Durum bu. Sakın 2 kişilikten fazla haritada oynamayın. Dağıtıp atıyor valla..

• Nodlarla bitirdim şimdi(diğer ırklarla daha oynamadım) ama nodun sonu garip geldi sanki bitmemiş gibi
    bende bide kane edition yazıyo,normal oyunla farkı yoktur heralde
    Command & Conquer 3 Tiberium Wars -- Kane Edition
    çok güzel yapmışlar oyunu,bence Command & Conquer oyunlarından en iyisi bu
  • bence en güzeli command & conquer : red alert

evet nodun sonu bitmemiş nodlarla uzaylılar arasında bir bağlantı seziyorum ama nerde
  • 1.05 Yaması Detayları Acıklandı ;

# Left click move/attack mouse option.
      # Harvesters fixed including taking out the Ion Storm when a Scrin Harvester is destroyed.
      # Engineer exploit, Observer exploit, and other exploits fixed.
      # A number of bugs associated with AI pathfinding have been fixed.
      # Lots of unit tweaks, some minor, a few major (too numerous to mention).
      # Some in-game animations improved and other surprises.
      # Fixing Battlecast
      # Disconnector's accounts will get killed, and eventually their CD key will get banned
      # Economy boom and tank rushing will be reduced
      # Infantry will no longer suck as much
      # Scrin harvester's ion storms will be removed
      # GDI and Nod AA will be beefed up
      # Flame tank damage from 200 to 500
      # Nod bikes get 20 to 30% damage increase
      # Avatars may come down in price all the way to $2000
      # Scorpion tank damage reduction (< 25% change)
      # Blackhand will get a boost
      # GDI's Firehawks will fire off all of their shots in one or two volleys instead of circling around forever
      # GDI dig in will cost less, and will allow two units per foxhole
      # Mammoth tank's speed, cost, build time, and AA missiles may all be slightly nerfed
      # The Rig will be easier to use

• beyler 2 tane medium alıyorum 6 kişilik oyunda 1 tanesi oyun devam ederken kendi kendine defeated oluyor. bu nedendir acaba biliyor musunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: -BuRAk-

beyler 2 tane medium alıyorum 6 kişilik oyunda 1 tanesi oyun devam ederken kendi kendine defeated oluyor. bu nedendir acaba biliyor musunuz?

Kendi kendine olduğuna emin misin? Belki birbirine saldırıyordur. İkisini aynı takımdan seçtin mi?
  • birbirine saldırıyordu biri diğerini bitiriyordur. Kendine düşman yapman lazım 2 bilgisayarı aynı takım yaparsan olur o zaman. Yau mediumu çok kolay oyunun 1-2 günde öğreniyorsunuz zaten ne zaman ne yapacağını ezberliyorsunuz hep aynı şeyleri yapıyorsunuz. Ama şu brutali yenecem eninde sonunda
  • üfff çok mantıklı. ondandır tabi ki nasıl akıl edemedim. teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

1.05 Yaması Detayları Acıklandı ;

# Harvesters fixed including taking out the Ion Storm when a Scrin Harvester is destroyed.
      # Fixing Battlecast
      # Disconnector's accounts will get killed, and eventually their CD key will get banned
      # GDI's Firehawks will fire off all of their shots in one or two volleys instead of circling around forever
      # Mammoth tank's speed, cost, build time, and AA missiles may all be slightly nerfed

bu update hakkında bilgiyi nerden buldunuz ? hiçbir yerde böyle birşeyden bahsedilmiyor download da edemedim , adresi nedir ? Yani böyle bir update olursa nodlar yenilmez ırk olur çünkü , flametankın gücü resmen 2 bucuğa katlamış ve avatarlar 2000 dolara mal olduktan sonra nodların uzaylılarla gdilar ittifak kursa önüne geçemezler flamatank ve avatar basınca habire olay biter denge filan kalmaz. Bence böyle bir update yok oldukca fake görünüyor , zaten official bir duruyora "infantry will no longer sucks as much" gibi bir açıklama olacağını samıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancakmak -- 2 Mayıs 2007; 7:06:25 >

• brutal de hile yapıyor bilgisayar , oyunu ben sonsuz para hilesiyle oynadım ben ne yaptıysam en az benim kadar birimle geldi bölüm sonunda istatistiklerde benim sonsuz param olmasına rağmen bilgisayarında kazandığı para aşşağı yukarı aynı gözüküyor. Başlarda göstermelik olarak 3-4 tane rafineri yapıyor ama para kaynağını rafireneriden kazanmıyor. Oyun mantıklı devam etsin diye başlarda küçük askerlerle filan savaşıyor ama her zaman para kaynağı sonsuz.

yani war factory bir tıklıyorum en az 50 tane avatar çıkarıyorum onu ile geçiyor enteresan birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancakmak -- 2 Mayıs 2007; 8:29:19 >
  • bu da benden olsun

ayrıca lost taki sawyer ın burda ne işi var?

• Sawyer
  • quote:

bu update hakkında bilgiyi nerden buldunuz ? hiçbir yerde böyle birşeyden bahsedilmiyor download da edemedim , adresi nedir ? Yani böyle bir update olursa nodlar yenilmez ırk olur çünkü , flametankın gücü resmen 2 bucuğa katlamış ve avatarlar 2000 dolara mal olduktan sonra nodların uzaylılarla gdilar ittifak kursa önüne geçemezler flamatank ve avatar basınca habire olay biter denge filan kalmaz. Bence böyle bir update yok oldukca fake görünüyor , zaten official bir duruyora "infantry will no longer sucks as much" gibi bir açıklama olacağını samıyorum.

nodlar çok güçsüzdü zaten ,iyi olmuş bu yama bence ama avatarlar 2000 değilde 2500 olabilirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NemesisR3 -- 2 Mayıs 2007; 23:54:22 >
  • Bu arada Scrinlerdeki Mother Shipi kullanan varmı nedir ne değildir? Hangi amaca hizmet eder
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

1.05 Yaması Detayları Acıklandı ;

# Fixing Battlecast

Kaynak ;
    http://www.worthplaying.com/article.php?sid=42555&mode=thread&order=0

Bu site'nin kaynağıda resmi Command&Conquer forumları.

• evet ama burada yazılanlara göre bu mayıs ortalarında tahmin edilen bir patchmiş yani kesinlikten bahsetmiyor ama çıkarsa oyun çok değişir. Bu arada zaten oyunun kendisi 1.04ü en so update olarak görüyor şuanda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NemesisR3

quote:

nodlar çok güçsüzdü zaten ,iyi olmuş bu yama bence ama avatarlar 2000 değilde 2500 olabilirmiş.

nodlar güçsüz değildi oynanımı zordu , yani mammouth gibi hepsibiryerde birimleri yok sadece bu yüzden oynaması daha zor her birimi yerine göre kullanmak lazım çoğunlukla en iyi oyuncular hep nodlarla oynar. Stealth teknolojileri , defansif binaları gayet yerinde.

• quote:

Bu arada Scrinlerdeki Mother Shipi kullanan varmı nedir ne değildir? Hangi amaca hizmet eder

Emin ol güzel bişi fakat cok yavaş
  • quote:

evet ama burada yazılanlara göre bu mayıs ortalarında tahmin edilen bir patchmiş yani kesinlikten bahsetmiyor ama çıkarsa oyun çok değişir. Bu arada zaten oyunun kendisi 1.04ü en so update olarak görüyor şuanda.

1.05 yamasının çıkacağı uzun zamandır bilinen, kesin bir olay, yapımcılar bu yama ile birlikte oyunda köklü değişiklikler yapıcaklarını bildirmişlerdi. Yama ile ilgili resmi acıklama BIG" Patch 1.05! ve Patch 1.05 + EXPLOIT UPDATE + STATS .En son update'i 1.04 olarak görmesi zormaldir zira "Check For Updates" bölümünde mevcut en yeni yamayı gösterir, 1.05 çıkmadığı için göstermemesi normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 3 Mayıs 2007; 11:27:29 >

• evet arkadaslar su scrınlerdekı yuvarlak ucan sey nedır ne ıs yapar adı aklıma gelmedı sımdıde.
    bırde ben 1.04 yukledım ama sonrasında oyunu calıstıramdım neden acaba daha oncede sordum ama cevap veren olmamaıstı 1.05 ne zaman ıkacak boyle bır sey varmı yanı acıklama falan
    hard da yenıyorum skırmıshte ama brutal manyak bısı ya basa cıkılmıyorkı cok zor olmus gıbı sankı
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.