Şimdi Ara

comfortline passat mi highline jetta mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler herkese merhaba arac tercihi yapilacak. Motor 1.6 tdi vites manuel olacak. Hali hazirda kullandigimiz tdci titanium 2011 focus var. O yuzden vw de sira beklemek sorun degil.
    Secim ;
    highline jetta 65 bin lira
    comfortline passat 75 bin lira arasinda olacak. Bu ikisi arasindan hangisini secmeliyiz. Sebebiyle beraber fikrinizi soylerseniz sevinirim. Birde secim yapacagimiz arac kullandigimiz aractan cok fark yaratir mi?

• Jetta alırsanız pek bir fark hissetmeyeceksiniz, sonuçta iç mekan genişliği focustan farklı bir otomobil değil. 75bin verebiliyorsanız, kesinlikle passat derim. Jetta benim gözümde araba değil passatın yanında. Size tek tavsiyem, lütfen gidin ve test sürüşü yapın hem jetta ile hem de passat ile. Ondan sonra buraya yazma ihtiyacı bile hissetmeyeceksiniz. Unutmayın ki satmaya kalktığınızda Passat'a çok daha kısa sürede müşteri bulacaksınız, ve daha az değer kaybı yaşayacaksınız yüzde olarak. İki araç da şu an kullandığınız focustan daha yavaş gelebilir, ama yeterli performansı sunarlar. 5-10 bg fark çok önemli değil, yarış yapmıyoruz burada sonuçta. Tekrar ediyorum, lütfen test sürüşü yapın, passat jettadan bir değil iki gömlek üstün araç.
  • Ben olsam Citroen DS4 R ya da Volvo V40'ı beklerdim. Yok illa VW olacaksa da Passat CC diyorum. Berbat yeni kasası eskisine prim yaptıracak.
  • passatmevcut aracınız focusla arasında bence hissedilir derecede konfor ve kalite farkı olur!jettaya gelince bence tip harici focusa karşı hiçbi üstünlüğü yok.en iyisi test etmek incelemek tabi.
  • Bende Passat diyorum. Comfortline'da bile yeterli donanımlar mevcut. Ekstra olarak Jetta'nın Highline donanımında bile bulamayacağınız daha geniş iç mekan, daha büyük bagaj, daha iyi ses yalıtımı ve malzeme kalitesi gibi ufak ancak önemli detaylar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Ben olsam Citroen DS4 R ya da Volvo V40'ı beklerdim. Yok illa VW olacaksa da Passat CC diyorum. Berbat yeni kasası eskisine prim yaptıracak.

bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu kardeşim... Adam jetta mı passat mı diyor, ds4 ya da v40 diyorsun. Sence ne alayım mı diyor? Yoksa bu ikisi arasından hangisini önerirsin mi diyor...Hayır bari tavsiyede bulunacaksın, o boyutlarda, o büyüklükte bir araç tavsiye et; ne bileyim insignia de, mondeo de, latitude de... Golf al diyen de çıkar şimdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu kardeşim... Adam jetta mı passat mı diyor, ds4 ya da v40 diyorsun. Sence ne alayım mı diyor? Yoksa bu ikisi arasından hangisini önerirsin mi diyor...Hayır bari tavsiyede bulunacaksın, o boyutlarda, o büyüklükte bir araç tavsiye et; ne bileyim insignia de, mondeo de, latitude de... Golf al diyen de çıkar şimdi...

Ne perhizi ne turşusu başkanım, VW olacaksa Passat CC dedik, kötü mü ettik? Elini vicdanına koy da söyle, şu araba alınmaz mı o paraya;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-bayi-cikisli-2010-passat-cc-1-8-tsi-ss-motors-da-69377661/detay

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i20 mi ibiza mi
    4 yıl önce açıldı
    Peugeot 308 mi Vw Golf7 mi ?
    4 yıl önce açıldı
    VW GOLF mü TOYOTA AURİS Mİ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Ne perhizi ne turşusu başkanım, VW olacaksa Passat CC dedik, kötü mü ettik? Elini vicdanına koy da söyle, şu araba alınmaz mı o paraya;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-bayi-cikisli-2010-passat-cc-1-8-tsi-ss-motors-da-69377661/detay

Ama Ayrıcalıklı Üye 1.6 dizel istiyor, CCye doğuş en az 100bin ister artık..

• Olsun, ben Ayrıcalıklı Üye'ye ayrıcalıklı bir araç tavsiye ettim. Pişman değilim, yine olsa yine ederim. Üzülüyorum 1.6 arabalara sırf dizel diye bu kadar para verilmesine.
  • Beyler herkese teşekkür ederim. Arkadaşların dediği gibi araç sıfır km olacak. (Aracı babam kullanacak benim için değil araç) babamda sıfır km hastalığı oldu 2009 da aldığımız corsayı 2010 sonu aldığımız focusu sıfır aldık yine sıfır istiyor. CC harika araç ama hem 2.0 (ülkemizde vergi dez avantajı var) hemde sıfır fiyatı bütçeyi aşıyor.
    oyüzden DS4 ve V40 uygun araçlar değil. ben de şöyle bakınca jetta ile passat arasında donanımda pek fark göremedim. hatta jetta daha dolu(bizim tercihimize göre) dış görünüş arasında da çok fark yok. iç mekan genişliği çok önemli değil. Sonuçta Annem babam ve küçük kız kardeşim var. Tercihi etkileyecek farklar; yol tutuşu, Konfor, Malzme kalitesi. Bu üçünde 10 bin lira fark yaratacak kadar fark var mı iki araç arasında.
    Test sürüşü pek mümkün değil. İskenderun vw'de bırakın 2 aracı bir tanesini bile test edemezsiniz. Araç yok.

• Tabiki Passat.Almanyada üretilen malzeme kalitesi,iç genişlik olarak jettadan üstün bir ara.Jetta meksikada üretilen ve eski modele göre maliyet kaygısı ile bazı özellikleri düşürülen bir araç.
  • Kesinlikle Passat. Hocam 1 buçuk sene önce bizde buna benzer bir kararsızlık içinde kalmıştık comfortline jetta yada trendline passat alıcaktık. Trendline Passat aldık iyikide onu almışız. DONANIM DEĞİL ARABA ALIN !!!
  • beyler herkese çok teşekkür ederim. kullandığımız araca göre ozaman jetta tercih edilmemeli. Peki bir soru daha sorayım size 1.6 TDI Skoda Superb elegance kalite olarak passata göre nasıldır? Donanımı gırtlağa kadar dolu bir araç. Kasa olarak da çok güzel. Temini ve liste fiyatından indirimi skodanın nasıldır acaba? liste fiyatı 78.500 lira.
  • quote:

quote:

Arkadaşın verdiği araç hem renk hem özellik olarak gerçekten alınası bir araç. İlan tarihi eski duruyor,satılmıştır gibime geliyor. Ama cidden harika bir araçmış. Genel olarak TSI araçların az yaktığı söyleniyor diğer benzinlilere göre, 1.8 TSI'larda durum nasıl acaba?

(Konuyu biraz baltalamış oldum kusura bakmasın konuyu açan arkadaş) Ben hem jetta hem de passat testi yaptım, arasında kullanım keyfi olarak gerçekten büyük fark. Ben de kesinlikle passat derim.

• Direk Passat diyorum, Jetta ile arasında segment dışında çok ciddi işçilik ve malzeme kalitesi farkı var.

Jetta'ya karar kılarsan bence aracını hiç değiştirme. Mevcut aracından çok farkı olan bir araç değil, boşuna paranı harcamış olursun.
  • jetta bir passat değil...
  • Bu 2 seçenek arasından passat daha ağır basar ama şunu da unutmayın ki kullandığınız araç alacağınız araçtan daha performanslı olacaktır. Performans kaygınız varsa Cruze 2.0 almanızı öneririm kesinlikle parasını hak eden bir araçtır.
  • Tabiki passat düşünmenize bile gerek yok,okadar diyorum yani geçen gün inceledim daha 2 aracıda.. Jetta çok basit geldi bana,gidin yeni Jettanın bagaj kapağına bakın bir..Adamlar amortisör koymaya dahi tenezzül etmemiş.. Düşük üretim maliyetine sahip bir araç.. Birçok parçasından çalmışlar.

Passat çok daha farklı bir otomobil.. Golf HL mi passatmı CL mi deseniz yine hadi neysede,Passatı Jettanın 2 sınıf üstünde görüyorum ben.
  • Passat.Ama rcd 510 ile
  • Beyler herkese çok teşekkür ederim. Donanımdan dolayı jettayla baya ilgileniyordum ancak yorumlar hep aynı yönü gösteriyor. şimdi kullandığımız aracın üstüne 30-35 bin lira verince insan konforun kalitenin yanında donanımda arıyor. açıkçası Comfortline passat bana çok donanımlı bir araç gibi gelmiyor. onun yerine Skoda Superb Elegance 1.6 TDI CR ne dersiniz? Araç çok dolu. en önemlisi AFL bi-xenon farlar, Hafızalı Katlanır yan aynalar, Hafızalı 8 yönlü elektornik sürücü yolcu koltukları vs. birçok şey araçta var. Malzeme kalitesi ve konfor olarak ne dersiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.