Şimdi Ara

çok sıcakk hb CBR Black Hawk 26 Jant Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
6
Favori
31.952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alarma

gelmeyen kargo meğer hiç kargoya verilmemiş. dün verilmişti artık bugün gittim aldım kendim. içinden kuponlar çıktı. servis bulmak için arabayla bi 30 km flan yok yaptım git gel. bisikletçinin dediği fiyatına göre iyi bisiklet 500 tl civarında dedi.. sürüş kalitesi fena değil yanlız geldiğinde akordu bozuk gelidi. teker yalpalıyordu. sordum akord yapılacak. o zamanda tamamen geçmez lastikten dedi. akordun bozuk gelmesi biraz sinir bozucu. ayaklığı üzerinde mevcuttu. shimano vites kalitesi belli frenler güzel. boyu uygun değil diyenler için diyorum aşırı büyük bir bisiklet değil. seleyi ayarladınızmı 1,70-1.75 ve üzeri boy için normal sayılır. burda büyük flan link verenleri anlamadım.bunlar ya bmx çi yada bisiklet satıcıları. yerde gitmek istesek go karta binerdik. sonuçta bisiklet yarışlarına katılmayacaz profesyonel binici değiliz. selesi biraz acıtıyor ama tarzı böyle. kısacası ihtiyacınız varsa parasına göre alınabilir bir bisiklet.

valla kupon ve ayaklık çıkmadı onlar bana 30 liraya mal oldu. kuruluma 10 ayağa 20 verdim.

sende de kupon ayaklık çıkmış ama jantta sorun olmuş. keşke böyle şeyler olmasa da herkes daha çok gönül rahatlığı ile alabilse...

• quote:

bana gelende kutunun üzerinde salcano yazıyordu. yukarıdaki arkadaşınkinden farklı. birde tekerler resimde görünenden daha ince. direksiyon tutcakları biraz kalitesiz gibi geldi bana.ç

fotoğraf paylaşabilir misiniz acaba ?
  • an itibariyle fiyatı yeniden 598 tl'ye yükselmiş olduğundan artık araştırmaya gerek kalmayan bisiklet...
  • koruma demiri çamurluklar ve kilit haliyle ben sonradan ekledim. kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alarma -- 14 Ağustos 2013; 11:53:39 >
  • diğerleri çıkmadı galiba
     çok sıcakk hb CBR Black Hawk 26 Jant Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti çok sıcakk hb CBR Black Hawk 26 Jant Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti çok sıcakk hb CBR Black Hawk 26 Jant Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti çok sıcakk hb CBR Black Hawk 26 Jant Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti çok sıcakk hb CBR Black Hawk 26 Jant Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti çok sıcakk hb CBR Black Hawk 26 Jant Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti

• beyler bana bir adet geldi şu an kargo şubesinde bekliyor almak isteyen olursa sıfır olarak 330TL nakit karşılığı alayım vereyim kendisine, olmaz ise iade edeceğim bugün. PM atın
  • hangi kargo ile gönderiyorlar?
    kargo takip no hepsiburada da görünmüyor halen
  • quote:

Orijinalden alıntı: rEaDy_for_aCtion

beyler bana bir adet geldi şu an kargo şubesinde bekliyor almak isteyen olursa sıfır olarak 330TL nakit karşılığı alayım vereyim kendisine, olmaz ise iade edeceğim bugün. PM atın

yol lastiği takmışlar bu bisiklette aslında daha iyi olmuş
  • Benim ki de geldi süper oldu teşekkür ederim herkese allah bize kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
    Kaçıranlar üzülebilir çok güzel bir bisiklet.
    Hatta bu bisiklet için ayrı konu açmak lazım, orada yaptığımız modifiyeleri vs. vs. paylaşabiliriz bence.
  • lınk atarmısınız arkadaslar ben bulamıyorum satısta gozukmuyor tesekkurler
  • quote:

diğerleri çıkmadı galiba
     çok sıcakk hb CBR Black Hawk 26 Jant Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti çok sıcakk hb CBR Black Hawk 26 Jant Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti çok sıcakk hb CBR Black Hawk 26 Jant Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti çok sıcakk hb CBR Black Hawk 26 Jant Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti çok sıcakk hb CBR Black Hawk 26 Jant Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti çok sıcakk hb CBR Black Hawk 26 Jant Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti

Nasıl yaa...Bana gelende ne çamurluk var ne bisiklet park ayağı... bunları sonradan mı eklediniz acaba?

• katılıyorum
  • Benden de arkadaşlar ayaklık çıkmadı 10 TL taktırdım.
    Kilit taktırdım 15 TL.
    Şimdi çamurluk ve vites koruma fiyatı alacağım.
    Taktıran arkadaşlar ne kadar taktırdılar yazarsa kazıklanmayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayaklık üzerinde vardı
    sonra eklediklerim.
    çamurluk: 20 tl (normalde 5 tl liklerde vardı ama bu biraz pahalı oldu)
    kilit: 7 tl orta kalitede
    koruma demiri: 5 tl

bu fiyatlardan daha uyguna bulunabilir ben uğraşmadım.
  • arkadaşlar hangi kargo şirketi ile gönderiyorlar?
  • quote:

ayaklık üzerinde vardı
    sonra eklediklerim.
    çamurluk: 20 tl (normalde 5 tl liklerde vardı ama bu biraz pahalı oldu)
    kilit: 7 tl orta kalitede
    koruma demiri: 5 tl

bu fiyatlardan daha uyguna bulunabilir ben uğraşmadım.

koruma demiri ne işe yarıyor açıklar mısınız?
  • Ben de vites için koruma demiri taktırdım 5 TL.
    Çamurluk daha taktırmadım kışa doğru taktırırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

Ben de vites için koruma demiri taktırdım 5 TL.
    Çamurluk daha taktırmadım kışa doğru taktırırım.

Fren bacakları ve kolları markası nedir acaba tektro 837 mi? ng650'den çok farklı değil sanırım.
  • quote:

beyler bana bir adet geldi şu an kargo şubesinde bekliyor almak isteyen olursa sıfır olarak 330TL nakit karşılığı alayım vereyim kendisine, olmaz ise iade edeceğim bugün. PM atın

Hocam sattınız mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Hocam sattınız mı

hayır muhtemelen kargo bugün geri göndermiştir. Dün akşam üzeri HB.comu arayıp iade edeceğimi söyledim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.