Şimdi Ara

çok sıcakk hb CBR Black Hawk 26 Jant Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
307
Cevap
6
Favori
31.949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uzun bir yazı yazmıştım buraya ama gönderirken sorun oluştu. Neyse kısaca bana gelen ürünün 2 tekerlek jantı da yamuk çıktı. Servis de bana ya jantları göndeririz firmaya 1 ay beklersin ya da "ücret karşılığı" sorunu hallederiz gibi teklifte bulundu! "Salcano Servisi" bununla kalmayıp Salcano firmasının ne kadar kötü olduğunu Salcano bisiklet almanın ne kadar yanlış bir karar olduğunu anlatıp durdu.. Herşey tam bir rezalet.. Neyse tekrardan uzun uzun yazmak istemiyorum ama tüm bu yaşananlar beni çok fazla sinirlendirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmltnman

Uzun bir yazı yazmıştım buraya ama gönderirken sorun oluştu. Neyse kısaca bana gelen ürünün 2 tekerlek jantı da yamuk çıktı. Servis de bana ya jantları göndeririz firmaya 1 ay beklersin ya da "ücret karşılığı" sorunu hallederiz gibi teklifte bulundu! "Salcano Servisi" bununla kalmayıp Salcano firmasının ne kadar kötü olduğunu Salcano bisiklet almanın ne kadar yanlış bir karar olduğunu anlatıp durdu.. Herşey tam bir rezalet.. Neyse tekrardan uzun uzun yazmak istemiyorum ama tüm bu yaşananlar beni çok fazla sinirlendirdi.

Yaşadıklarınız için üzüldüm, salcano gerçekten de beklediğim gibi bir firma değilmiş, hiç bir kontrol gerçekleştirmeden elindeki fazla malzemeleri kolilere doldurup müşteriye göndermesi bence çok yanlış... Bendeki parçalarda çok şükür bir problem yok ama yinede sizlerin başına gelenler için üzgünüm... umarım salcano bisikletçinin dediği kadar yanlış bir firma değildir de hatasını güzel bir şekilde telafi eder...

herkese iyi bayramlar

• Jnt yamuklugu dedigi basit bir islem. Ve rutin kontrolde garanti kapsaminda yapilir. Sorun ciaran yersei teleri sIKIYOR ya da gevsetiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dmltnman kullanıcısına yanıt
    Garanti kapsamindaki parcaya sakin para odemeyin o nasil bi servismis oyle amaci para koparmak hatta uyarin uyaniklik yapmasin jantlar mi yamuk akort mu bozuk akort bozuksa tellerdn ayarlayabilir ama jant egriyse ki benimkinde dokum sorunu varmis aradm servisten detayli bilgi istemisler sonraki gun geldi hemen jantlarim 1 ay bekletmezler tatil bitiminde arayp isteyn servisnizde bilgi versn gondermek zorundalar yok oyle yagma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisikletler hakkında fazla yorum gelmedi, kimse memnun değil mi? Sanırım sadece problem yaşayanlar yazıyor...
  • http://www.amazon.com/Topeak-Wall-Mount-Bike-Hanger/dp/B000ZKCLIO Topeak One Up Wall Mount Bike Hanger bu bisiklet ile uyumlu mudur? Uyumlu ise bir adet alacağım :) Tekerlek genişliği konusunda tereddütteyim.
  • beyler salcano excel le şu bisiklethttp://www.n11.com/zepline-revel-26-jant-amatsorlu-21-vites-super-fiyat-P30533758 arasında kaldım. ama şimdi de bunu gördüm.
    sizce hagisini almalıyım .

n11 de 60 lira falan indirim kuponum var excel 239 zepline olan bisiklet 220 ye falan geliyor.

bide bitane konu gördüm hepsiburada da salcano ng 750 temmuz ayında 360 liraya satılmış. beklemek daha mı mantıklı.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.