Şimdi Ara

çok sıcakk hb CBR Black Hawk 26 Jant Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
6
Favori
31.952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • muhtemelen bunlar direk fabrikadan kargosu gönderilen ürünler ..bende hb da dan bisiklet almıştım aynı fabrikanın üretimi 12 gün beklemiştim ama sorunsuz teslim olmuştu ..
  • Selamun aleyküm,
    Boyum 1.87 kilo 90 civarı, dağ bisikleti faaliyetlerine katılıyorum (şimdilik kiralık biskletlerle) ama çok hoşuma gitti işe gidip gelirken araba yerine bisikletle gitmeye karar verdim. Diablo kullanmıştım geçen gün dağ bisikleti faaliyetinde ortada amasör, sele dandikliği vs. yormuştu beni şimdi disk fren tarzı dağda faaliyetlerde de kullanabileceğim (evim çatalcaya alana yakın sayılır) işe gidip gelirkende 15km yolda sorunsuz kullanacağım bir bisiklet arıyorum.
    Fiyatı uygun olması ve kaliteli olması (malum sıcak fırsat konusu ve araba rahatlığından sonra heves çabuk geçermi bilemem :D) dağda ve normalde kullanıma uygun olması lazım. Linkteki ürün bayan modeli ama erkeklerinde kullanabileceğini düşünüyorum. Ama disk fren olmaması büyük bir eksi midir? Başka uygun fiyatlı bir ürün önerir misiniz?
  • Beni bugün aradılar. Tedarikçi firmanın ürünü gönderemediğini söylediler. Muadil bir ürün önerdiler. "Salcano astro" Ama kodunu bilmediğini söyledi. 270 - 212 gibi bir kodu yok mu diye sorduğumda kodunu bulamadığını ama yeni bir üretim olduğunu özelliklerinin sipariş verdiğimiz cbr ile tamamen aynı olduğunu söyledi. (Sadece kadro boyu 20" değil 18")
    Düşüneceğimi ve tekrar aramalarını söyledim. Bu sefer onunla birlikte bir de ng650 modelini önerdiler yine 18" olanından. Ben de bu bisiklette daha kaliteli tekerleğin olduğunu gördüğüm için tercihimi bu modelden yana kullandım. Renk olarak da beyaz turuncu siyah seçeneklerinden beyazı seçtim. 2 gün içinde kargoya verileceğini söyledi.

Hadi bakalım hayırlısı. Sizin siparişlerin durumu nedir?
  • aynen beni de aradılar ve önce astro göndereceklerini sölediler, sonra model görsellerini göndern deyince ng650 diye bir model yolladılar... astro sanki daha kaliteliydi... çünkü ısrarla ng650 göndermek istiyorlar... neden ısrar ediyorlar anlamadım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaman_tr

aynen beni de aradılar ve önce astro göndereceklerini sölediler, sonra model görsellerini göndern deyince ng650 diye bir model yolladılar... astro sanki daha kaliteliydi... çünkü ısrarla ng650 göndermek istiyorlar... neden ısrar ediyorlar anlamadım...

Eğer bahsi geçen astro bizim sipariş verdiğimiz cbr ile tamamiyle muadil bir ürün ise (ki ısrarla bunu söylediler) ng650 diğerinden biraz daha iyi duruyor..
    Bana astronun fotolarını(sadece maşası) gönderdiler. Üzerinde model kodu vs. yoktu.
    Ng650 de tavsiye edilen güzel bir bisiklet. Ayrıca en ucuz 440TL ye satılan bir üründen 100TL den fazla bir kar etmiş olduk. Hatta world puanla toplamda 150TL..
  • Bu fiyata ümit bisiklet demir yığını bisiket satarkan alüminyum kadro.Cazip geldi.
  • Yalnız mekanik disk fren olması kotü.

Hidrolik disk frenler pahalı ama mekanik yerine v fren olsun bence daha iyi.

Geçen arkadaşın mekanik disk frenli salcano'sunu kullandım,freni bir türlü hissedemiyorsun.Bazen zank diye duruyor.Hani arabayı yavaşlatırken hafif frene dokunursunuz gerektiğinde yavaş yavaş durarsınız ya bunu mekanik disk frende hissederek yapamadım.Bilmiyorum belki bisikletten mi kaynaklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmltnman

Beni bugün aradılar. Tedarikçi firmanın ürünü gönderemediğini söylediler. Muadil bir ürün önerdiler. "Salcano astro" Ama kodunu bilmediğini söyledi. 270 - 212 gibi bir kodu yok mu diye sorduğumda kodunu bulamadığını ama yeni bir üretim olduğunu özelliklerinin sipariş verdiğimiz cbr ile tamamen aynı olduğunu söyledi. (Sadece kadro boyu 20" değil 18")
    Düşüneceğimi ve tekrar aramalarını söyledim. Bu sefer onunla birlikte bir de ng650 modelini önerdiler yine 18" olanından. Ben de bu bisiklette daha kaliteli tekerleğin olduğunu gördüğüm için tercihimi bu modelden yana kullandım. Renk olarak da beyaz turuncu siyah seçeneklerinden beyazı seçtim. 2 gün içinde kargoya verileceğini söyledi.

Hadi bakalım hayırlısı. Sizin siparişlerin durumu nedir?

bu bisikletin internette fiyatı 650 civarı.Size ne kadara geldi ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

bu bisikletin internette fiyatı 650 civarı.Size ne kadara geldi ki.

http://www.hepsiburada.com/liste/salcano-ng-650-26-v-dag-bisikleti-/productDetails.aspx?productId=sporsal352&categoryId=27058700

Bu bisikleti gönderecekler. En ucuz 440TL ye satıldığını gördüm. Bana yaklaşık 300TL ye gelmiş oldu.

• en azından hatalarının karşılığında fiyat açısından jest yapmışlar.

Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nfsworld -- 5 Ekim 2013; 1:26:56 >
  • Astro modelleri ng650'den daha pahalı, özellik olarak ta en ucuz modeli bile biraz daha üstün, HB'de en ucuzu 669TL, aslında ng650'de razıyım ama benim başka bir arkadaşımda almıştı cbr markasından (ben tavsiye etmiştim), ona gönderilen astro modeli, bana ise ng650 gelince kıyaslayacağım... yine buraya yazarım...
    CBR olan bisikletin sitedeki yazısı 598TL yeri 329TL olduğunu iddia ediyordu, bu nedenlede gönderdiği muadil bisikletin değeri bence 600TL civarı olmalı, piyasada 440TL'ye bulunabilecek bir bisiklet göndermeleri çok doğru değil, ancak gönderdikleri bisikletinde jant ve lastikleri CBR'den daha kaliteli...
  • CBR yerine kaliteli bir alternatif önermeleri güzel. Hayırlı olsun herkese.
  • salcana astro 21 v 400 istanbul
    igilenen iletişime gecsin
  • Astro modellerinin ng650'den daha iyi olduğunu anladım. Bu sebeple iletişime geçip ng650 yerine astro istediğimi söyledim. Onlarda değişiklik talebimi onayladılar. İletişimde olduğum kişi çok ilgili ve anlayışlı biri gerçekten. Bekliyorum bakalım.
  • quote:

Astro modellerinin ng650'den daha iyi olduğunu anladım. Bu sebeple iletişime geçip ng650 yerine astro istediğimi söyledim. Onlarda değişiklik talebimi onayladılar. İletişimde olduğum kişi çok ilgili ve anlayışlı biri gerçekten. Bekliyorum bakalım.

Aynısını bende yaptım ama hala tereddütlerim var, orjinal astro modellerinden birini gönderirlerse gayet kaliteli bisikletler... ancak bana öyle geliyorki üzerindeki jant, lastik vb. CBR'deki gibi no-name takılıp gelecek... Umarım böyle olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaman_tr

Aynısını bende yaptım ama hala tereddütlerim var, orjinal astro modellerinden birini gönderirlerse gayet kaliteli bisikletler... ancak bana öyle geliyorki üzerindeki jant, lastik vb. CBR'deki gibi no-name takılıp gelecek... Umarım böyle olmaz...

Artık bekleyip göreceğiz. Ama her harükarda mağdur edilmiş olmayacağız. Bu arada kafamıza takılan teker farkı konusunda şunu söyleyeyim: Bu astro modelinin tekerinin markası var mı diye sormuştum İlgili kişi bilgi alıp üzerinde salcano yazısı olduğunu söylemişti. Sanırım ng650'deki tekere sahip.
  • quote:

Astro modellerinin ng650'den daha iyi olduğunu anladım. Bu sebeple iletişime geçip ng650 yerine astro istediğimi söyledim. Onlarda değişiklik talebimi onayladılar. İletişimde olduğum kişi çok ilgili ve anlayışlı biri gerçekten. Bekliyorum bakalım.

kimle iletişime gectiniz tel varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: gara murat

quote:

kimle iletişime gectiniz tel varmı acaba

Tel yok mail adresi var.
  • dmltnman kullanıcısına yanıt
    Normalde astro modellerinde kitlenebilir ön maşa ve continental lastik var, ayrıca ön dişli vs de alimunyum galiba, dolayısıyla ng650 modelinden daha hafif herhalde... merakla bekliyorum, dün yazıştığım kişi bu gün kargoya vereceklerini söyledi...
  • Aynen beni de arayıp tedarik edemediklerini söyleyip önce astroyu önerdiler görsel istemiştim sadece iskeleti göndermişler yeni ürün vs dedi ayrıca ng650 v yi de gönderebiliriz dedi ben de astrodan emin olamadım o nedenle ng650 v istedim tedarikçi firmada varmış en geç salıya elinizde olur dedi ama hala kargoya verilmemiş dün de en geç çarşamba elinizde olur dedi yahu madem elinizde var bu üründen milletin siparişi 3-4 günde gidiyor bizimki neden böyle sorunlu oldu anlamadım. İlk siparişimin üzerinden 16 gün geçti salcanoyu da geçen cuma arayıp önerdiler acaba o ne kadar bekleyecek. Sizinkilerden gelen var mı varsa haber verin mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feridowich -- 8 Ekim 2013; 12:16:47 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.