Şimdi Ara

çok sıcakk hb CBR Black Hawk 26 Jant Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
6
Favori
31.952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alanlar kurdurup iki foto iki yazı eklemedi :) Poyri en azından senden bekliyoruz yorum vs
  • T1 kullanıcısına yanıt
    Benimki gelene kadar ohooo millet tekerleklerini eskitir
    ben bugün sipariş verdim bayramdan önce sipariş verenler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

Ben yeni bisiklet almaya karar verdim bugün ondan geç kaldım.
    O bisikletten size hayır gelmez artık ben bile soğudum
    Hayırlısı diyelim..Güle güle kazasız belasız kullanın

inşallah kazasız belasız bineriz. soğumayız inşallah ağız tadıyla bineriz :) stoka girmiş heralde yıne 329 tl fiyatı son 15 ürün diyor. yeni gördüm al sende.
    @Poyri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alarma -- 13 Ağustos 2013; 0:15:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

Ben kaçırdım arkadaşlar çokta ihtiyacım vardı.
    Eğer İzmir içi alıpta beğenmeyen olursa satabilir bana.
    Ya da başka öneriniz varmı? Şunu da alabilirsin diyen olursa çok sevinirim.
    Boy 1.90 Kilo 90

almayı düşünüyorsan hala 329 liradan satışta şu an
  • arkadaşlar bisiklet ile ilgili izlenimlerimi aktarıyorum,

eksileri

-selesi çok kaliteli değil, alt kısımları zımba ile tutturulmuş. bi sene sonra yenilersiniz,
    -sele kelepçesi sele borusunu tam sıkmadığı için arada bir sele sağa sola dönüyor,
    -kutu içinden ayaklık çıkmadı ona ayrıca para vermek zorunda kaldım. belki benim kutuda çıkmadı bilmiyorum.
    -orta vites aktarıcı teli biraz ortalıkta duruyor gibi ama ayağa takılma falan olmaz.
    -kurulum için gittiğinizde kutudan salcano kuponu çıkmazsa kurulum için sizden para alabilirler. kurulumda sizden para almayıp o kupon ile merkezden paralarını alıyorlarmış. bende kutuda çıkmadığı için kadıköy itfaiyenin ordaki servise 10 lira verdim 10 dk sürmedi bile kurması o da başka konu.

artıları

-fren vites güzel geçişler falan rahat,
    -kadronun mat olması çok fiyakalı gösteriyor,
    -güzel kutulanmış, tek çizik yok,
    -tekerlerde,gidonda,sele altında kedi gözleri var. para etmez fazla ama aksesuar olarak güzel.
    -ön amortisörü olan ilk defa bisiklet kullanıyorum, bunun faydası çok çukura falan girip kaldırımlardan iniyorsanız jant akordu daha zor bozulur bu iyi bişey. ama atlamayın arkadaşım kaldırımdan.

bunların dışında yine 26 jant şehir bisikletim vardı. muhtemelen kadro boyları farklı olduğu için bu bisiklet biraz daha yüksek geldi.

bana göre arabadan sonra cip kullanmak gibi bişey.

• son bişey daha bisikletçide bisiklet hırsızlıkları ile ilgili aldığım bilgiye göre moda tarafında acayip hırsızlık olmuş. ben göztepedeyim dedim demek o tarafa doğru gelmişler dedi servisteki adam.

mümkünse bisikletlerinizi kapalı bir yerde tutun. eski yeni farketmez bisiklet bisiklettir.

iki bisikletim gitti içim yanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarakpinar

arkadaşlar bisiklet ile ilgili izlenimlerimi aktarıyorum,

eksileri

-selesi çok kaliteli değil, alt kısımları zımba ile tutturulmuş. bi sene sonra yenilersiniz,
    -sele kelepçesi sele borusunu tam sıkmadığı için arada bir sele sağa sola dönüyor,
    -kutu içinden ayaklık çıkmadı ona ayrıca para vermek zorunda kaldım. belki benim kutuda çıkmadı bilmiyorum.
    -orta vites aktarıcı teli biraz ortalıkta duruyor gibi ama ayağa takılma falan olmaz.
    -kurulum için gittiğinizde kutudan salcano kuponu çıkmazsa kurulum için sizden para alabilirler. kurulumda sizden para almayıp o kupon ile merkezden paralarını alıyorlarmış. bende kutuda çıkmadığı için kadıköy itfaiyenin ordaki servise 10 lira verdim 10 dk sürmedi bile kurması o da başka konu.

artıları

-fren vites güzel geçişler falan rahat,
    -kadronun mat olması çok fiyakalı gösteriyor,
    -güzel kutulanmış, tek çizik yok,
    -tekerlerde,gidonda,sele altında kedi gözleri var. para etmez fazla ama aksesuar olarak güzel.
    -ön amortisörü olan ilk defa bisiklet kullanıyorum, bunun faydası çok çukura falan girip kaldırımlardan iniyorsanız jant akordu daha zor bozulur bu iyi bişey. ama atlamayın arkadaşım kaldırımdan.

bunların dışında yine 26 jant şehir bisikletim vardı. muhtemelen kadro boyları farklı olduğu için bu bisiklet biraz daha yüksek geldi.

bana göre arabadan sonra cip kullanmak gibi bişey.

Hocam Foto ekleme imkanınız var mı?

• jackal_jackal J kullanıcısına yanıt
    bugün yarın eklerim işten dolayı fırsat bulamadım sürmeye henüz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarakpinar

bugün yarın eklerim işten dolayı fırsat bulamadım sürmeye henüz :)

güle güle kullanın, inceleme için teşekkürler bende foto bekleyenlerdenim
  • gelmeyen kargo meğer hiç kargoya verilmemiş. dün verilmişti artık bugün gittim aldım kendim. içinden kuponlar çıktı. servis bulmak için arabayla bi 30 km flan yok yaptım git gel. bisikletçinin dediği fiyatına göre iyi bisiklet 500 tl civarında dedi.. sürüş kalitesi fena değil yanlız geldiğinde akordu bozuk gelidi. teker yalpalıyordu. sordum akord yapılacak. o zamanda tamamen geçmez lastikten dedi. akordun bozuk gelmesi biraz sinir bozucu. ayaklığı üzerinde mevcuttu. shimano vites kalitesi belli frenler güzel. boyu uygun değil diyenler için diyorum aşırı büyük bir bisiklet değil. seleyi ayarladınızmı 1,70-1.75 ve üzeri boy için normal sayılır. burda büyük flan link verenleri anlamadım.bunlar ya bmx çi yada bisiklet satıcıları. yerde gitmek istesek go karta binerdik. sonuçta bisiklet yarışlarına katılmayacaz profesyonel binici değiliz. selesi biraz acıtıyor ama tarzı böyle. kısacası ihtiyacınız varsa parasına göre alınabilir bir bisiklet.

• Yorumları okudum alıyorum üleyn Benim düldüle kardeş geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Israrım sonuç verdi arkadaşlar, bisiklet şimdi elime ulaştı, orjinal CLAUDBUTLER-İngiliz malı.. Düşünenler kaçırmasın derim. Neyazıkki inceleme bayramdan sonra, şimdi tatile çıkıyorum..

çok sıcakk hb CBR Black Hawk 26 Jant Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti

açmadınız mı daha

• bana gelende kutunun üzerinde salcano yazıyordu. yukarıdaki arkadaşınkinden farklı. birde tekerler resimde görünenden daha ince. direksiyon tutcakları biraz kalitesiz gibi geldi bana.ç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alarma -- 13 Ağustos 2013; 18:37:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Israrım sonuç verdi arkadaşlar, bisiklet şimdi elime ulaştı, orjinal CLAUDBUTLER-İngiliz malı.. Düşünenler kaçırmasın derim. Neyazıkki inceleme bayramdan sonra, şimdi tatile çıkıyorum..

açmadınız mı daha

Neyazıkki işlerimin yoğunluğundan ancak haftasonu kurabileceğim. Henüz kutuyu açmadım servise mi götürsem yoksa kendim mi kursam ona da karar vermiş değilim. Yalnız bisiklet uzmanı değilim çok birşey beklemeyin diğer arkadaşlar gibi nacizane yorumlarımı paylaşırım. Benim nacizane fikrim sizin satınalma kararınızı ne derece etkiler bilmiorum ama şahsen ben bu fiyata alüminyum kadro ingiliz malı ön amotisörlü shimano takımlı bisiklet bulamayacağım için satınaldım. Çok yüksek beklentilerim olmadığı içinde %99 memnun olcağıma da eminim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

açmadınız mı daha

Neyazıkki işlerimin yoğunluğundan ancak haftasonu kurabileceğim. Henüz kutuyu açmadım servise mi götürsem yoksa kendim mi kursam ona da karar vermiş değilim. Yalnız bisiklet uzmanı değilim çok birşey beklemeyin diğer arkadaşlar gibi nacizane yorumlarımı paylaşırım. Benim nacizane fikrim sizin satınalma kararınızı ne derece etkiler bilmiorum ama şahsen ben bu fiyata alüminyum kadro ingiliz malı ön amotisörlü shimano takımlı bisiklet bulamayacağım için satınaldım. Çok yüksek beklentilerim olmadığı içinde %99 memnun olcağıma da eminim..

kendim yapabilirim derseniz, şu videolar yardımcı olacaktır

• quote:

quote:

quote:

quote:

açmadınız mı daha

kendim yapabilirim derseniz, şu videolar yardımcı olacaktır

Videolar için teşekkürler, şimdi baktımda bana yakın bir salcano bayi varmış muhtemelen oraya giderim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 329,00 TL son 4 ürün. daha önceden almak isteyipte kaçıranlar bu sefer elinizi hızlı tutun. fiyatını sonuna kadar hakeden bisiklet emin olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: origo35

329,00 TL son 4 ürün. daha önceden almak isteyipte kaçıranlar bu sefer elinizi hızlı tutun. fiyatını sonuna kadar hakeden bisiklet emin olabilirsiniz.

ben de sipariş verdim az önce, forumdan bir arkadaş sağolsun 91 liralık hediye çekini iyi bir fiyata verdi.

12 taksitle almak için 300 TL'yi tamamlamak gerekiyordu.

Ben Menderes ilçesindeyim ve burada Salcano servisi yok galiba.

Siz kurdurduysanız fotograf paylaşır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

quote:

Orijinalden alıntı: origo35

329,00 TL son 4 ürün. daha önceden almak isteyipte kaçıranlar bu sefer elinizi hızlı tutun. fiyatını sonuna kadar hakeden bisiklet emin olabilirsiniz.

ben de sipariş verdim az önce, forumdan bir arkadaş sağolsun 91 liralık hediye çekini iyi bir fiyata verdi.

12 taksitle almak için 300 TL'yi tamamlamak gerekiyordu.

Ben Menderes ilçesindeyim ve burada Salcano servisi yok galiba.

Siz kurdurduysanız fotograf paylaşır mısınız?

Bende salcano astro 212 hd var. Bu bisikletten satın almadım ama üzerindeki vites sistemi ve alüminyum kadro olması 330 liraya bedava. Hepsiburada da gezerken farkettim sonra konuyu gördüm kaçıranlar varsa onlar için mesaj attım. Kurulum için Çankaya ya gidebilirseniz sundu bisiklet öneririm. Mendereste salcano bayisi olcagını sanmıyorum.

• biz de iyi fiyata hediye çeki arıyoruz.

niyetimiz bisiklet almak. tşk.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.