Şimdi Ara

çok sıcakk hb CBR Black Hawk 26 Jant Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
307
Cevap
6
Favori
31.952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kızımız 20" bisiklet kullanıyor. kızımız için bu markanın 24" olanı almayı düşünüyoruz. sizce uygun olur mu? tşk

kilo: 30
    boy: 135
  • Boyu 1.80 ve üzerinde olanlar alabilir. Fiyatına gore guzel, ancak çok sey beklememek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alasım var acaba ne yapsam 2 tane kalmış sadece

• alamayanlara geçmiş olsun fiyat 598 lira oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysbozkurt

quote:

Orijinalden alıntı: serdarakpinar

alamayanlara geçmiş olsun fiyat 598 lira oldu :)

aldık ama bizden önce alıp da yorum yapan pek olmamış .
    bunu hayra yorumlarsak eğer,
    demek ki velespit iyi, yani tatminkar çıktı gibime geliyor.
    beğenilmeyen bir durum olsaydı yazarlardı buraya

aynen öyle kötü haber tez duyulur derler.

ben de aldım sabah işe gelip fiyatına bakınca şansıma sevindim alamayanlara üzüldüm.

hepsini geçtim ürün artık geçici olarak temin edlemiyor olarak değiştirilmiş :)
  • bu sepet muhabbeti nasıl peki duruyordu sepette ürün bitince otomatik gitmiş. yok sepetimde var sana vereyim muhabbeti nereden geliyor adammı kekliyorsunuz yoksa.
  • Ben kaçırdım arkadaşlar çokta ihtiyacım vardı.
    Eğer İzmir içi alıpta beğenmeyen olursa satabilir bana.
    Ya da başka öneriniz varmı? Şunu da alabilirsin diyen olursa çok sevinirim.
    Boy 1.90 Kilo 90
  • quote:

Orijinalden alıntı: alarma

10 gün oldu daha bisiklet gelmedi neyine yorum yapalım. bayramdan sonra kargoya verilecekte gelecekte kurduracazda öyle yorum yapacaz. adam gibi iş yaptıkları yok.. alan bu kadar beklemeyi göze alsın derim. gelseydi ne güzel bayram tatilinde gezecektim pis herifler kargolamadı. yalandan bide kargo numarası girmişler sayfaya oyalamak için

Adamlar bayramda senin bisikletini hazırlayacaklar da kargo sana açılacak da öyle gelecek. Sen bayramda çalışıyor musun? Onlar da çalışmıyor. Sinirlenecek bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

quote:

10 gün oldu daha bisiklet gelmedi neyine yorum yapalım. bayramdan sonra kargoya verilecekte gelecekte kurduracazda öyle yorum yapacaz. adam gibi iş yaptıkları yok.. alan bu kadar beklemeyi göze alsın derim. gelseydi ne güzel bayram tatilinde gezecektim pis herifler kargolamadı. yalandan bide kargo numarası girmişler sayfaya oyalamak için

Adamlar bayramda senin bisikletini hazırlayacaklar da kargo sana açılacak da öyle gelecek. Sen bayramda çalışıyor musun? Onlar da çalışmıyor. Sinirlenecek bir şey yok.

İyide 31 temmuzda aldım. benden ne zaman sonra alanların eline ulaşmış. bayramda çalışmadıklarını bende biliyorum. az önce aradım 6 sında verilmiş güya ama kargoda bizde yok diyor. bi yanlışlık var heralde arayacaklar bakalım. yinede bayramda ben gezecektim ne güzel. şimdiye kadar gelmeliydi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

quote:

İyide 31 temmuzda aldım. benden ne zaman sonra alanların eline ulaşmış. bayramda çalışmadıklarını bende biliyorum. az önce aradım 6 sında verilmiş güya ama kargoda bizde yok diyor. bi yanlışlık var heralde arayacaklar bakalım. yinede bayramda ben gezecektim ne güzel. şimdiye kadar gelmeliydi.

31inde aldıysan haklısın amma da yavaşlarmış

• alarma A kullanıcısına yanıt
    Alarma kardeş sen bisikletten soğumuşsundur artık ben de bisiklet arıyorum gönder bana direk kargoyu hiç açtırmadan
  • ben de 2 sinde aldım biraz önce iş yerine geldi. zaten il dışındaydım çok da iyi oldu.

ağırlık konusunda net bilgi veremiyorum ama kutuyla beraber kaldırdım gayet hafif geldi bana. iş çıkışı salcano bayisine götürüp kurulum yaptırıp yolları ağlatıcam :)

• Kışın koyacak bi yerim olsaydı direk alacaktım. Yazık oldu ya..

• BU ÜRÜN GEÇİCİ OLARAK TEMİN EDİLEMEMEKTEDİR

Hepsiburada'ya mail atsak da tedarik ettirseler

• quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

Alarma kardeş sen bisikletten soğumuşsundur artık ben de bisiklet arıyorum gönder bana direk kargoyu hiç açtırmadan

salcano bisikleti kaçırdığımda bende böyle söyledim ordakilerede bişey çıkmadı yaw o değilde 31 inde stoka girdi ilk gün aldım ben. yaklaşık 12-13 gün stokta kaldı. alacaklar niye hep bitince üzülüyorlar acaba. benim salcanoyu biraz daha erken haberim olsaydı onu alırdım. hayırlısı artık.
  • alarma A kullanıcısına yanıt
    Ben yeni bisiklet almaya karar verdim bugün ondan geç kaldım.
    O bisikletten size hayır gelmez artık ben bile soğudum
    Hayırlısı diyelim..Güle güle kazasız belasız kullanın
  • Bisiklet tekrar stoklarda.
    598 TL.
    50 TL puan olsa 548 TL.
    Almak isteyen varsa
    Kimse almaz bu fiyata, 300 küsürden satıldı ya altın olsa alınmaz

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.