Şimdi Ara

çok sıcakk hb CBR Black Hawk 26 Jant Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
6
Favori
31.952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bisiklet cumartesi elime ulaştı. Salcano serviste kurulumu yaptırdım ve daha fazla dayanamayıp akşam ilk sürüşü gerçekleştirdim :) Kaynarca Kartal Merkez arası sahil yolundan 25 dk sürdü. Tabii fazlasıyla hamım. Bu süre dahada kısalacaktır. Bisikleti alarak doğru karar verdiğimi bir kez daha anladım. Fakat Bazı bisikletlerle gönderilmesine rağmen benim bisiklette park ayağı çıkmadı.Ayrıca Hepsiburada'nın faturası da yoktu gelen paketin içinde.

Sırada Çamurluk,kilit ve eldiven almak var... :)

Herkese Kazasız, sorunsuz sürüşler dilerim :)
  • ozgurce34 kullanıcısına yanıt
    Bende de ayaklık çıkmadı 10 TL taktırdım.
    Hepsiburada faturası bende de yoktu direk Salcano Faturası vardı kutunun üzerinde onu sakla kutuyu atmadıysan tabii
  • Hepsiburada'ya yazdım durumu.4-5 hafta içinde gönderilecek dedi.Paketleme ve gönderim işlemini kendileri değilde satıcı firma yaptığından böyle oluyormuş. Park ayağı konusunda da fırça çektim :) Forumda yazıldığına göre bazı arkadaşlarda park ayağı çıkmış. Bizlerde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurce34

Hepsiburada'ya yazdım durumu.4-5 hafta içinde gönderilecek dedi.Paketleme ve gönderim işlemini kendileri değilde satıcı firma yaptığından böyle oluyormuş. Park ayağı konusunda da fırça çektim :) Forumda yazıldığına göre bazı arkadaşlarda park ayağı çıkmış. Bizlerde yok.

evet bende ayaklık çıktı. ama benimde dış lastiklerde kalıb-basım hatası var. bi kaç yeri yamuk giderken hafif bir sallantı yapıyor. çok umursamadım şimdilik.. zaten piyasanın yarı fiyatına aldım. o kadarda olsun diye uğraşmadım. bence fırçadan çok teşekkür etmek lazım. bu kalitede bu fiyata bisiklet yok. valla çalınacak diye korkuyorum :) geçen kafenin içine soktum geçen adam yenimi flan dedi güldük.
  • Orası öyle tabii ama böyle bir bisiklet verip ufacık şeylerden kesmekte mide bulandırıyor işte :) Yoksa hayır duamızı da alıyorlar o ayrı :)
  • benim kargom da bugün itibariyle elime ulaştı. Ancak bulunduğum yerde servis yok, arabam da yok :D Hayrına birisi servise kadar koliyi taşıyabilir mi

ayrıca ayaklık koliden çıkmazsa hoş olmaz.
  • Ayaklik cikmayan arkadaslar salcano yu arayin durumunuzu anlatin buyuk ihtimal yollarlar. Ama salcano nun aykliklari bildiginiz demir oldukca agir. Benim kendi bisikletim alirken icinden cikmasina ragmen taktirmadim kuru agirlik gereksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi origo35 -- 20 Ağustos 2013; 16:57:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.hepsiburada.com
    Claud Butler Safari 26' 21 Vites Kadın Dağ Bisikleti Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=27058700&Productid=sporsalcbrs26

Linkteki bisikletin kadro boyunu nasıl öğrenebiliriz?
  • arkadaşlar ürünü kurdurdum ancak fatura çıkmadı. Salcano'dan sevk irsaliyesi geldi sadece.
    Bir de lastiği ilk turda patlattık :D Lastik koruma için ne yapabiliriz?
  • Arkadaşlar ön amörtisörün kalitesi nasıl ? İyi esneme sağlıyormu kaldırımlara iniş çıkışlarda ?
  • sonradan geçenlerde faturayı ayrıca göndermişler. ön amatisör başta sert gibiydi ama şimdi yumuşadı bisiklet daha rahat oldu geneler olarak f/p güzel bir bisiklet aldık arkadaşlar. herkese kazasız belasız sürüşler.
  • tekrar stokta üstelik 25 tl puan da var...
  • arkadaşlar çok güzel bir bisiklet, bütçesi bu 300 TL civarında olanlara tavsiye ediyorum.
  • Biraz önce bir tane sipariş geçtim. 25TL lik puan ile çok cazip bir alışveriş oldu.
  • Daha önce fotograflar eklenmişti, ben de katkı yapayım :)

çok sıcakk hb CBR Black Hawk 26 Jant Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti
     çok sıcakk hb CBR Black Hawk 26 Jant Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti

• Siparişi verdim ayın 22'sinde ama gelmedi hala ürün sipariş listemde görünüyor ama üzerine tıklayınca "Claudbutler Black Hawk 26" Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti ürünü yayında değildir" diyor. Sipariş takipte kargolandı diyor detayda kargoya verilmeyi bekliyor diyor. Kargo linkine basınca da kargoya verildi ama kayıt edilmedi kayıt edilmesi 2-3 saat sürer haber verilecek diyor. Kaliteli bir ürün ama benim biraz midem bulandı ya. Stoklarında mı bitti ne oldu anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feridowich

Siparişi verdim ayın 22'sinde ama gelmedi hala ürün sipariş listemde görünüyor ama üzerine tıklayınca "Claudbutler Black Hawk 26" Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti ürünü yayında değildir" diyor. Sipariş takipte kargolandı diyor detayda kargoya verilmeyi bekliyor diyor. Kargo linkine basınca da kargoya verildi ama kayıt edilmedi kayıt edilmesi 2-3 saat sürer haber verilecek diyor. Kaliteli bir ürün ama benim biraz midem bulandı ya. Stoklarında mı bitti ne oldu anlamadım.

Bende 24 Eylülde aldım ancak aynı karmaşık cevaplarla karşı karşıyayım. HB'ye mail attım en kısa zamanda kargolanma süreci ile ilgili bilgi vereceğiz diye yanıt gelsi ama 1 gün olmasına rağmen hala gelen bir haber yok...
    Neredeyse 8. sınıftan beri bisiklete binmemiştim, beklemek bu yüzden daha da sıkıcı bir hal aldı, en azından 20 gün sonra gelecek deseler beklemeyiz... Bisiklet için bazı aksesuarlar almıştım, onlar geldi bisiklet hala yok :D

• quote:

Orijinalden alıntı: shaman_tr

quote:

Orijinalden alıntı: feridowich

Siparişi verdim ayın 22'sinde ama gelmedi hala ürün sipariş listemde görünüyor ama üzerine tıklayınca "Claudbutler Black Hawk 26" Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti ürünü yayında değildir" diyor. Sipariş takipte kargolandı diyor detayda kargoya verilmeyi bekliyor diyor. Kargo linkine basınca da kargoya verildi ama kayıt edilmedi kayıt edilmesi 2-3 saat sürer haber verilecek diyor. Kaliteli bir ürün ama benim biraz midem bulandı ya. Stoklarında mı bitti ne oldu anlamadım.

Bende 24 Eylülde aldım ancak aynı karmaşık cevaplarla karşı karşıyayım. HB'ye mail attım en kısa zamanda kargolanma süreci ile ilgili bilgi vereceğiz diye yanıt gelsi ama 1 gün olmasına rağmen hala gelen bir haber yok...
    Neredeyse 8. sınıftan beri bisiklete binmemiştim, beklemek bu yüzden daha da sıkıcı bir hal aldı, en azından 20 gün sonra gelecek deseler beklemeyiz... Bisiklet için bazı aksesuarlar almıştım, onlar geldi bisiklet hala yok :D

Bende 25 eylülde siparişi verdim ne gelen var ne giden HB mail attım

Ürünün kargo durumu hakkında tedarikçi firmadan bilgi istenmiştir.

Kısa bir süre beklemenizi rica ederiz. diye mesaj geldi başka bir bilgi yok Ürünü sipariş eder iken kargo süresi 3 gün yazıyor diye hatırlıyorum eğer yanılmıyorsam Paramızla sinir oluyoruz ya Kızım hep ne zaman gelecek diye sorup duruyor bana Bu nasıl iştir ya Ne zaman gelecek bu bisiklet

• adam gibi açıklama yapsalar ona razıyım ama malesef o da yok... olmadı tedarikçi firmanın irtibatlarını versinler biz arayalım öğrenelim, bu kadar mı zor ya!!! o 3 gün meselesini ben hatırlamıyorum... ama en son sipariş detaylarımda tahmini kargoya veriliş süresi 28.09.2013 diye yazıyordu, ertesi gün kayboldu yazı...
    HB'den bu güne kadar 100'lerce alışveriş yaptım ve 1 - 2 ufak defek gecikme dışında problem yaşamamıştım... ancak bunda gecikmenin dışında bilgi alamam gibi bir sıkıntı var...
  • Ben müşteri hizmetlerini aradım karşımdaki kanlı canlı insan mı bant kaydı mı anlamadım ben derdimi anlatıyorum tamam ilgili birime bildirim yapılıp size en kısa sürede dönülecek başka bir sorunuz var mı diyor, şaka mı ne :) bende durum hala aynı. Mail atmışlar aynen aktarıyorum: "Sitemizdeki tüm ürünlerin tedarik süreçleri, ilgili ürüne göre değişiklik göstermekte ve her ürünün tedarik süreçleri ürün sayfasında belirtilmektedir. Elimizde olmayan nedenlerden dolayı zaman zaman kısa süreli gecikmeler yaşanabilmektedir. Siparişinizin aciliyeti ilgili departmanımıza iletilmiş olup yaşanan bu gecikmeden ötürü sizden özür dileriz.

Ürünleriniz en kısa sürede fatura çıkış sırasına göre kargo firmasına teslim edilmekle birlikte, ürününüz kargoya verildiğinde cep telefonunuza sms ve e-posta adresinize mail olarak bilgi verilecektir.

Saygılarımızla." fatura çıkış sırası da ne yahu 10 günü geçti hala bekliyorum. ne gelmez sıraymış. Elimizde yok gelmesini bekliyoruz demiyorlar da nasıl kıvıracaklarını şaşırdılar. Ben yarın tekrar arıcam bakalım ne dicekler. Sizinkilerden bir haber var mı?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.