Şimdi Ara

Çok sevilen biri nasıl unutulur? Siz neler yaptınız? (çok ciddi konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
10.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kişi bir erkek , birini çok seviyor ama bir ilişkileri olamaz , bitmesi gerek.

Siz daha önce aşık olup , çok sevdiyseniz o kişiyi nasıl unuttunuz ? Neler yaptınız , neler yapmadınız?

Aşık olduğu kadınla aynı şehri paylaşmıyor yani dışarda karşılaşamaz , ortak tanıdıkları da yok.

Gerçekten yardıma ihtiyacım var.

• Unutmak ve ya çalışmak ölümden daha zor gelebilir.

Sigarayı bıraktığınız andan itibaren dumanın kokusunu özlemeniz gibidir unutmak.

Unutmaya çalıştıkta daha çok unutamamak, çabaladıkça çıkmaza sürüklenmektir unutmak.

Midenize yediğiniz en sağlam yumruktur, unutmaya çalışmak.

Unutamazsınız, sadece alışırsınız.

ZAMAN en büyük ilacınız ve tek tedavi yönteminizdir.

Tek önerim yalnız kalmamaya çalışın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hala unutmadım.
  • KissesForYou kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • Hala aynı şekilde seviyorsunuz yani? Peki , ne kadar süredir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balmumsuz Kadın

Hala aynı şekilde seviyorsunuz yani? Peki , ne kadar süredir ?

1 Sene olcak. Ben aklımdan çıkaralı çok olduda rüyama felan giriyor. Yeter bi gitmedi aklımdan.
    (Hayatimda tanidiğim konustuğm tek kız oydu o yüzden heralde )
  • Kişiyi sanki hiç tanışmamış gibi hayatından çıkaramaz zaten , tek istediğim artık onun için üzülmemesi. Aklına gelse bile üzüntü , özlem hissetmese. Sadece bir anı olarak hatırlasa keşke. Sanırım bunun için çok zaman lazım. Keşke aniden silebilsek.
  • aklını kullanan her insan unutur.hiç kimse vazgeçilmez değil.etrafında binlerce güzellikte kız,binlerce güzellikte karakter var.bunların kombinasyonlarına tutuluyoruz ve aşk diyoruz.aşk da adamı kör eder.düşünerek aydınlanmak lazım.hep iç ses "onun gibisini bulamam der" ama var ,bulunur.ben bunları düşünerek unuturdum ve kötü huyları varsa onları düşünerek soğuturdum kendimi.bir alternatif daha var,sevgili yapmak unutmak için.ama bu bana göre değil insanların duygularıyla oynamam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra kimseyi hemde şimdiki gibi birini bulamaz. İmkansız gibi bir şey. Kötü huyları olduğunu düşünüyor mu bilmiyorum. Çok iyi niyetli bir insan kendisini düşünemez herhalde böyle.
  • Valla bir yerde görmüştüm bir kişi 21 günde varlığına veya yokluğuna alışıyormuş herhangi bir şeyin.Birini unutamamak için evden çıkmamak veya acaip deliler gibi sevmek lazım.Çevrenizde karşı cins varsa eğer muhabbet ettiğiniz/samimi olduğunuz( ortalama güzellik) öyle bir unutursunuzki öncekini...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unutamadım sadece alıştım :)
  • Başka birini bularak

• Şimdi nasıl hissettiriyor? Ve ne kadar sürede?
  • O kişi ben değilim ve kendisi evli zaten.
  • tam 1 yıl önce 5 ağutos'ta çıkmaya başladık ilk 1-2 ay mükemmel gidiyordu sonra çevremde bana ilgi gösteren bir kaç kız oldu hepsini kibarca reddettim ve attıkları mesajları kız arkadaşıma gösterdim o günden sonra ipler koptu hayatımda ilk defa dürüslük ve iyiliğim yüzümden kaybettim sonra paranoyak olmaya başladı sen beni aldattın dedi ayrıldık barıştık ayrıldık barıştık fakat her ayrılık bana bi darbe vurdu şuan en son kendisine 1 hafta önce mesaj attım unutamadığımı söyledim o da öyle dedi fakat ertesi gün gene başladı paranoyaklığa dediki kusura bakma ne senle oluyor nede sensiz 2 ay ayrı kalmıştık o süre zarfında alışmıştım

eskiden anılarımızı düşünür gözlerim dolardı sürekli mesaj atmak isterdim şimdi o anılar tatlı bir mazi oldu kafamda eskisi kadar kendisine takıntılı hissetmiyorum ara sıra aklıma gelip modumu düşürüyor o okadar bende spor salonuna gidiyorum yada arkadaşlarla temiz havada bisiklet sürüyorum

• Teşekkü ederim , geçmiş olsun. O da işten eve gelince ve kafamı yastığa koyunca çok aklıma geliyor diyor. Boş kalmaması lazım demek ki.
  • tabiki ama bu da tam çözüm değil ne kadar meşgul edebilirizki kendimizi arkadaşınızın da dediği gibi gün boyu oyalandın diyelim peki yatakta kendinle baş başa kalınca ne olacak ? işte orada geçirilen bi yarım saat bile yetiyor insana , biraz sabır gerekiyor herşey iyi olur umarım
  • Üzülmesi gerçekten çok üzüyor beni ya. Keşke olsa. Teşekkürler , iyi forumlar.
  • Tek ilac zaman ama bu yillar alabilir

• ben 2 kızı unuttum.onları beğendiğimden haberleri de vardı.ikiside saçma sapan yalanlar uydurdu.direkt "benim öyle duygularım yok" deseler sıkıntı yoktu.onların bu yüzzsüz duurmlarını düşündüm.aklıam geldikçe yalancı olduklarını tekrar tekrar muhasebe edip inandım.şuan bi tanesi ile aynı binada çalışıyoruz ama hiç oralı değilim.önceden hergün yanına giderdim şimdi uğramıyorum bile.ayrıca şunu unutma aşk sandığımız şeyler beynimizin kişilere yüklediği anlamlar.shakiraya da aşık olabiliriz ama birbirimize göre değiliz.güzel bi yüz herşey değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.